hot buns
Artikelen, Gadgets, Haarverzorging

Hot Buns, hot or not?

Zo handig, snel klaar… in een wip gedaan, iedereen kan het, it’s so easy!!!

Herkenbaar? Zo klinken ongeveer de kreten van de tellsel-achtige reclames op de tv. Ook die van de Hot Buns. Wil je weten of het wat voor jou is? Lees dan snel verder!

hot buns

Ik had al zo’n losse donut om mijn haar op te steken, werkt prima, maar je had zoveel schuifjes en speldjes nodig dus dit leek mij een briljante uitvinding. De HOT BUNS (ik wil steeds ‘Bums’ intypen, voer voor onze Sigmund 😉 Wie? Ja, die!

donut

De eerste keer greep ik mis bij de Blokker. Er hingen alleen maar lichte versies in het schap. voor blondines dus. Bij de Marskramer was het raak, en in de winkels hing ook het how-to filmpje. Je kan er bijna niet langslopen zonder  er even een spreekwoordelijke blik op te werpen.

Hoe werkt het?

  • Je maakt eerst een paardenstaart, een hoge of een lage, afhankelijk hoe je Bun wilt hebben.
  • Je draait je haar eromheen, maakt de bun rond, en klikt het vast.
  • Daarna trek je het ingebouwde elastiekje eromheen and that’s it!

Heb je haar in laagjes, dan moet je ervoor zorgen dat alles in de bun valt, wat vrij lastig bleek te zijn. Er zitten 2 buns in het doosje en een gebruiksaanwijzing. Ik gebruik meestal de kortere versie.

hot buns

Wat vind ik ervan?

Het is een handig systeem, maar ik denk dat het mooier is als al het haar op één lengte zit. Ook lukte het mij niet om al mijn haar na het vastklikken het aan de onderkant gelijkmatig eromheen te verdelen, dus had ik een gapend gat. Je ziet het niet op de foto, maar perfect zat het niet, believe me. Of ik ben gewoon een onhandig mens…

hot buns

Oplossing:

Doe er een sjaal of zoiets dergelijks eromheen. Ik vind de sjaaltjes waarin een metalen ‘stokje’ in verwerkt zit heel erg fijn. Dan kan je hem makkelijk om je haar doen, zelfs de uiteinden omhoog laten staan, zodat je een strikje krijgt.

hot buns

Volgens de reclame heb je daarna prachtige krullen. Ik had wel enigszins wat slag in mijn haar… maar amazing? Nee, dat viel wel mee. Moet nodig naar de kapper, allemejemig, wat is mijn haar droog!

hot buns krullen

Het kan natuurlijk liggen aan de lengte of conditie van mijn haar, droomkrullen kon ik niet terugvinden. (zoek, zoek) En toch vind ik het een handig hebbedingetje. Geen speldjes nodig, en met een beetje krulspray vooraf, en/of handdoekdroog kan je redelijk wat slag in je haar toveren.

Wat vinden jullie?

[otw_shortcode_button size=”medium” icon_type=”general foundicon-down-arrow” icon_position=”left” shape=”radius” color_class=”otw-red”]Hot or Not?[/otw_shortcode_button]

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Karen
7 jaren geleden

Ik heb er een van de H&M, maar ik heb dus krullen van mezelf dus daarom vind ik het niet zo mooi staan.

Northflix
7 jaren geleden

Ik zag ze telkens al op de reclame, maar ik ben altijd wat sceptisch.
Ook op YouTube zag ik allemaal van die filmpjes die niet positief waren.
Als het zo vast zit met een sjaaltje erom vind ik het er wel tof uitzien!
Zelf heb ik een haar donut van de Action van €0.69 of zo.
Het resultaat ziet er ongeveer hetzelfde uit, alleen zo’n hair donut is wat lastiger te bevestigen bij jezelf.