jean paul gaultier 10
Artikelen, Feestdagen, Kerst, Parfum

Jean Paul Gaultier Un Scandal Eau de Parfum- Review

Jean Paul Gaultier, deze beroemde ontwerper ontwerpt ook de grappigste en de meest tot de verbeelding sprekende flesjes. Eerst waren het bustes en nu springen er 2 mooie vrouwenbenen uit de dop van het flesje. Die beentjes springen er echt uit tussen al je parfumflesjes. Maar is het parfum net zo speels als het flesje doet vermoeden?

JPG - Canette Scandal 01 EC1(BD)

Un Scandal!

Het hart van deze geur gaat over het leven. Overdag is het een verrukkelijke en frisse honing, met de geur van gardenia en bloedsinaasappel. ’s Nachts is het een sensuele, verleidelijke honing door de combinatie met patchoeli.

Ik hou van strakke verpakkingen maar deze vind ik zo ontzettend geinig! De beschrijving over de geur overdag en nacht is natuurlijk leuk gevonden, al denk ik niet dat het parfum anders gaat ruiken als de zon ondergaat. Maar het is wel mooi beschreven.

De parfumeur, Daphne Bugey, wilde een parfum creëren die de volledige vrouwelijkheid belichaamt. En dat is gelukt ook!

De geur:

Toen ik het rook dacht ik direct iets met een F woord, ik zal het niet voluit schrijven maar jullie snappen vast wat ik bedoel. Wat is dit een heerlijke geur! Ik hou van dat zoete, en de frisse geur honing is om van te smullen. (Laat Poeh-beer maar niet in de buurt komen, hij klokt zo het hele flesje leeg)

Soms vind ik de geur van honing niet zo heel lekker, maar deze mag er zeker zijn. Na verloop van tijd wordt het zoete minder zoet en patchoeli komt volgens mij daarna echt om de hoek kijken. Wat goed!

Er zijn veel geuren die ik lekker vind, maar de meeste geuren die bij de parfumerie te koop zijn ken ik eigenlijk niet zo goed. Behalve dan Black Opium, die staat al sinds de release op mijn verlanglijstje. en nu ga ik twijfelen als ik zou mogen kiezen. YSL of Jean Paul Gaultier?

Ik kreeg na de beauty speed date een sample flesje mee, maar ik wil echt de fullsize versie hiervan hebben. Niet alleen vanwege die hoepla beentjes maar die geur past gewoon goed bij mij.

Nog meer prachtige flesjes!

Het wordt tijd dat ik mijn suikertante eens ga ontmoeten, hahaha. Dan koop ik ze allemaal!

Scandal Eau de Parfum 30ML      €   56,55
Scandal Eau de Parfum 50ML      €   81,05
Scandal Eau de Parfum 80ML      € 102,85
Scandal Showergel 200ML            €   30,85
Scandal Bodylotion 200ML           €   30,85

 

Weer een geweldig cadeau voor de feestdagen, ik ben nu al jaloers op diegene die hem krijgt 😉

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
4 jaren geleden

Het flesje alleen al ziet er geweldig uit! Ik ben niet zo van de zoete geuren, dus goed om te horen dat deze na verloop van tijd minder zoet wordt. Die snow globe flesjes zien er ook geweldig uit! Ps. mooie foto met de spiegel waarin de witte rozen te zien zijn! Ik houd van dit soort details 😉 !

Ivon
4 jaren geleden

Waa wat leuk dat er een nieuw ontwerp is in plaats van de bustes. Heel leuk bedacht zo met die benen. En fijn dat de geur ook nog eens lekker is.

Sonja
4 jaren geleden

Qua design vind ik het weer een topper! De geuren zijn niet zo mijn ding, blijf toch bij mijn eigen vertrouwde merk.

Rory
4 jaren geleden

Die ‘hoepla’-beentjes…briljant! En wat heerlijk om te lezen over het ‘F-woord’. Je hebt een ontzettend big smile op mijn gezicht getoverd 😀 En nu wil ik die geur natuurlijk ook ruiken. Snel naar mijn ICI Paris-filiaal 😉

chucky1012
4 jaren geleden

Chique….

Charel
4 jaren geleden

Wat een super mooi parfum! Lijkt me erg lekker

bychristiana
4 jaren geleden

Ja, deze geur is echt heerlijk. JPG geuren zijn wat mij betreft wel écht parfums waar je of gek op bent, of je vind het écht niks. Maar ik val dus in categorie 1;-)

Vanessa
4 jaren geleden

Klinkt als een heerlijke geur! Jean Paul Gaultier heeft zo’n leuke flesjes. De kerstflesjes zien er superleuk uit om cadeau te doen, of aan jezelf te geven 🙂

Willemse
Willemse
4 jaren geleden

Ja deze ruikt echt zalig.
Ik heb meerdere geuren van Jean Paul Gaultier en deze variant zou mooi in het rijtje passen.
Ook qua houdbaarheid zit het weer helemaal goed, geuen van JPG blijven altijd enorm lang hangen en dat vind ik toch wel een groot pluspunt altijd.

Wendy
Wendy
4 jaren geleden

Wat een mooie fles en dan de kerstflesjes je wordt er hebberig van. Maar ja die prijs dus maar even verder dromen dat je ooit de jackpot wint!