KeeK op de WeeK 15- Gezellig Familie-Uitje, Topfilm van de makers van Intouchable en Marie en Piet! 9 keek op de week KeeK op de WeeK 15- Gezellig Familie-Uitje, Topfilm van de makers van Intouchable en Marie en Piet!
Artikelen, Fashion, Films en series, Keek op de Week, Lifestyle, Schilderijen, Tassen

KeeK op de WeeK 15- Gezellig Familie-Uitje, Topfilm van de makers van Intouchable en Marie en Piet!

Hallo lieve KeeKers, op deze eerste Paasdag weer een kijkje in mijn leven. Het is dat collega-blogger Annette het op Instagram zei, ik had vrijdag geen flauw idee dat het dit weekend Pasen was! In deze KeeK gaan wij uit eten, heb ik een top filmtip voor jullie en laat ik mijn nieuwste schilderij zien. Plus veel kiekjes van Marie en Piet!

KeeK op de WeeK 15- Gezellig Familie-Uitje, Topfilm van de makers van Intouchable en Marie en Piet! 11 keek op de week KeeK op de WeeK 15- Gezellig Familie-Uitje, Topfilm van de makers van Intouchable en Marie en Piet!

Uit eten

Vorige week zijn wij met onze hele schoonfamilie uit eten geweest in de woonplaats waar mijn schoonouders woonden. Het was 2 jaar geleden (wat vliegt de tijd) dat opa overleed. Het was wel reuze gezellig om iedereen weer te zien, zeker mijn kleine (achter) nichtje en neefje. Wij hadden in die pizzeria vroeger wel eens gegeten met opa en oma, maar het eten vonden wij nu een stuk minder lekker. Misschien een andere kok?

Vooraf een garnalencocktail, die was wel oké, maar mijn vader maakte ze veel lekkerder met de kerst!

KeeK op de WeeK 15- Gezellig Familie-Uitje, Topfilm van de makers van Intouchable en Marie en Piet! 13 keek op de week KeeK op de WeeK 15- Gezellig Familie-Uitje, Topfilm van de makers van Intouchable en Marie en Piet!

Ossenhaas in Amaretto saus, die saus was veel te zoet. (één hap genomen, de rest mocht Jeroen opeten ;))

KeeK op de WeeK 15- Gezellig Familie-Uitje, Topfilm van de makers van Intouchable en Marie en Piet! 15 keek op de week KeeK op de WeeK 15- Gezellig Familie-Uitje, Topfilm van de makers van Intouchable en Marie en Piet!

Toetjes gaan er altijd wel in daar kan weinig aan mislukken…

KeeK op de WeeK 15- Gezellig Familie-Uitje, Topfilm van de makers van Intouchable en Marie en Piet! 17 keek op de week KeeK op de WeeK 15- Gezellig Familie-Uitje, Topfilm van de makers van Intouchable en Marie en Piet!

Schilderij

Ik had op Instagram gevraagd of iemand een mooie titel ervoor wist en ik vond die van Annette al heel mooi passen: “Tranquillity” en Sonja kwam met “Memories”, ook heel mooi…

KeeK op de WeeK 15- Gezellig Familie-Uitje, Topfilm van de makers van Intouchable en Marie en Piet! 19 keek op de week KeeK op de WeeK 15- Gezellig Familie-Uitje, Topfilm van de makers van Intouchable en Marie en Piet!

Filmtip Netflix-Hors Normes (comedy/drama 2019)

Bruno en Malik houden zich al 20 jaar op in de leefwereld van de kinderen en jongvolwassenen met autisme. Ze hebben de leiding over twee non-profitorganisaties waar ze kansarme jongeren helpen hulpverlener te worden, om te zorgen voor extreme gevallen die door andere instellingen worden geweigerd. Tussen deze buitengewone persoonlijkheden groeit een intieme band. Bron: Moviemeter

Wat een hartverwarmende film! Van de makers van Intouchables. Wie die gezien heeft weet dat dit ook een heel goede film moet zijn!

Piet

Piet lag helemaal tegen mij aan op bed, met zijn koppie tegen mijn been. Ik ben heel voorzichtig weg geslopen en mijn been vervangen door een pyjamabroek. De lieverd bleef gewoon zo doorslapen!

KeeK op de WeeK 15- Gezellig Familie-Uitje, Topfilm van de makers van Intouchable en Marie en Piet! 21 keek op de week KeeK op de WeeK 15- Gezellig Familie-Uitje, Topfilm van de makers van Intouchable en Marie en Piet!

Bloemen meisje Piet…

Marie en Piet

Samen in bed

KeeK op de WeeK 15- Gezellig Familie-Uitje, Topfilm van de makers van Intouchable en Marie en Piet! 29 keek op de week KeeK op de WeeK 15- Gezellig Familie-Uitje, Topfilm van de makers van Intouchable en Marie en Piet!

Zo grappig zoals ze af en toe van etage wisselen!

p.s ik wissel per week nog wel eens qua dagen dat ik een artikel post, dus ik heb geen vaste dagen dat ik blog. Dat komt omdat er dagen zijn dat ik of te druk ben met van alles of dat ik gewoon even geen puf heb. Excuses, ik hoop weer snel mijn vaste routine te kunnen oppakken! (Maandag, dinsdag, donderdag en af en toe zondag)

Dat was het weer voor deze KeeK, een fijne Pasen allemaal!

KeeK op de WeeK 15- Gezellig Familie-Uitje, Topfilm van de makers van Intouchable en Marie en Piet! 31 keek op de week KeeK op de WeeK 15- Gezellig Familie-Uitje, Topfilm van de makers van Intouchable en Marie en Piet!

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Rory
5 maanden geleden

Oooooooh Vincent Cassel 😍 Ik heb hem ooit in een ‘foute’ rol gezien (ja, als foute man) en sindsdien heb ik wel een crush op hem. Hij is – in het echt – de man van Monica Belluci en zooooo leuk. Dat is even los van de film. Ik heb net de trailer gezien en die komt binnen. Zeker een film die ik wel zou willen zien.

Annette
5 maanden geleden

Ik vond mijn laatste etentje ook minder geslaagd. En vooral erg duur ook hahaha de prijzen rijzen daar ook de pan uit. Fijn dat je de schilderijnaam mooi vond 🙂 Hier is het nog steeds een beetje afzien met Skoet maar ik blijf het monitoren.

bychristiana
5 maanden geleden

Ah die Piet! Sketch ligt ook heel vaak op kleding of op pantoffels te slapen, dan heb ik ook het hart niet om die kledingstukken of pantoffels weg te halen;-)

Deb
5 maanden geleden

Wat leuk weer een Keek! Ik stond er een paar weken geleden ook niet bij stil dat het Pasen was en had zelfs afspraken gemaakt voor werk. Lekker weer afgezegd 😉 was wel even welkom zo’n extra dag vrij en wat vielen we met onze neus in de boter met het heerlijke weer. Die film ga ik onthouden! The Intouchables hebben we 2x gezien en vonden we alledrie erg leuk. Mooi schilderij heb je weer gemaakt en goed dat Sonja en Annette inspiratie hadden voor namen ervoor. Ik heb dit dus compleet gemist op Instagram 😂.

Wendy
Wendy
5 maanden geleden

Ik vind het niet erg dat je blogs geen vaste dag hebben, ik heb ook niet altijd tijd om ze te lezen.
Wat leuk iedere keer om de foto’s te zien van je katten en hun avonturen

chucky1012
5 maanden geleden

Prachtige namen voor het schilderij……
Groot gelijk lekker bloggen wanneer jij het wilt.

Fijne dagen Xoxo