keek op de week
Artikelen, Food & Drinks, Keek op de Week, Over mij

KeeK op de week 19- Schoonouders, Schommel, Greyhound en Grill

Een KeeK met veel foto’s. Vorige week zijn we bij mijn schoonouders geweest, zij waren 60 jaar getrouwd. Lekker gegeten, gewandeld met de honden en (te) veel taart gegeten. Plus een heel bijzondere cake. Een cake met een “verstopte boodschap!”

 

keek op de week

60 jaar getrouwd

60 jarig huwelijksfeest. Dat is toch wel heel bijzonder. Lief en leed samen. Oorlog, kinderen, kleinkinderen…. en een achterkleinkind op komst!

taart

De vorige keer dat wij bij mijn schoonouders waren gaf mijn nichtje Judith oma een cadeautje voor haar verjaardag. Een doosje. Met daarin baby sokjes en een echo. Ze is zwanger! Super leuk, mijn bruidsmeisje krijgt een kindje en mijn schoonouders worden overgrootouders.

Het diamanten bruidspaar kreeg veel bloemen en ook daar zat deze “Alien” tussen, dus even een foto gemaakt..

bloem

Uit de oude doos….

Ik was toen 30 jaar. Judith nog een klein mopske…

trouwdag auto
Judith op schoot

Smile! Die oorbellen had ik zelf gemaakt, hahaha. Crea Babs door de bocht.

Judith is de oudste, hier samen met haar zusje Lysanne. De jurkjes waren van C&A. Schattig hé!

bruidsmeisjes

 

Mijn bruidsjurk was een bruidsmeisjes jurk van Laura Ashley. Het boeket had Jeroen zelf gemaakt.

Judith nu…

Een kop groter dan ik…

judith en babs

Jeroen had ook de bruidstaart zelf gemaakt.  Was zo goed gelukt, en super lekker! Helemaal omwikkeld met marsepein. Hij had de hele avond en nacht voor de trouwdag zitten bakken, wat een klus… respect!

bruidstaart

Jongen of meisje?

Judith met een zelfgebakken cake… wat denken jullie?

cake jongen of meisje

 

Italiaans restaurant.

 

menukaart

 

Het is bizar lang geleden dat ik in een restaurant zat, wat een verwennerij. Ik wilde eerst iets met vis, maar mijn neefje (ik zeg steeds neefje en nichtje, maar het -tje mag er wel vanaf) had zin in een mixed grill. En die is voor 2 personen.

 

Mark

Leuk detail… toen ik ging trouwen was mijn schoonzus zwanger van deze knapperd 🙂

Kwaliteit was top, maar ik zat vol! Zoveel gegeten… poe, poe…

 

Bij de pizzeria

 

Zeker na de Dame Blanche. Potverdorie, wat lekker! Aanrader, als je in de buurt van Heelsum bent, daar zit een heel goede Italiaan!

 

dame blanche

 

Daarna zijn we de hondjes gaan halen. De vriendin van mijn neefje Mark had haar 2 honden meegenomen en als jullie die koppies zien snappen jullie wel hoe verliefd ik was. Zeker op haar whippet (kleinere uitvoering van de Greyhound)

 

Mo

Hierboven zie je Mo, een kruising tussen een herder en een labrador…

 

Wout

 

En dit is Wout…

 

wout

 

Schommelen! Boys will be boys 🙂

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

De omgeving…

Nog even knuffelen…

knuffelen met Wout

 

Het was een mooie dag…

 

zonsondergang

 

Jullie merken vast dat ik het niet en ook weer wel over Moederdag gehad heb… een moeder, grootmoeder, overgrootmoeder, een hondenmoeder en een moeder to be! Fijne Moederdag voor degenen die het vieren! 🙂

Tot de volgende KeeK! 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Debbie
6 jaren geleden

Leuk om eens meer mensen uit je omgeving te zien! Het ziet er gezellig uit!

YuSt
6 jaren geleden

60 jaar dat is idd een unicum dat wij met mijn overgrootouders ooit hebben mogen vieren. Mijn eigen opa en oma haalden de 57 jaar, helaas overleed opa.
Ik zal het nooit halen. Ben niet zo trouw geweest in mijn jongere ik.
Wat leuk om te lezen dat er bij jullie ook veel zelf gedaan is aan het huwelijk qua taart etc. Blijf dat stiekem toch wel wat eervoller vinden, de kleine details.
Je was een mooie bruid, prachtig!

Melike
6 jaren geleden

Ik vind het altijd geweldig om te lezen dat iemand al zo lang getrouwd is, echt heel gaaf! Ik hoop dat ik het ook zo lang vol houdt! Wat een prachtige foto’s van je bruiloft, je zag er zo mooi uit. Heerlijke keek om te zien en lezen!

Annette
6 jaren geleden

Leuk die trouwfoto’s Babs, je zag er prachtig uit

Hennie
6 jaren geleden

En 60 jaar is echt een unicum. Helemaal tegenwoordig.

Terecht feestje en hulde voor het bruidspaar!

Hennie
6 jaren geleden

Wat een leuke familie kiekjes. En wat was je een mooie bruid. Bijzonder dat Jeroen zelf jouw boeket heeft gemaakt. Dat maakt het nog persoonlijker.

Je nichtje krijgt een ….
Ok, dat heeft ze wel heel goed gedaan. Ik zeg meisje. Maar dat is misschien iets te obvious. Spannend!

Mariska
6 jaren geleden

Gaaf! 60 jaar is echt enorm lang, nog gefeliciteerd! Vind die oude foto’s ook zo leuk om te zien. Dat eten ziet er heerlijk uit en wat een mooie lieve hondjes!

jeapiebel
6 jaren geleden

60 jaar getrouwd dat is bijzonder. Van harte! Wat leuk dat je hier je een persoonlijk album deelt. Je ziet er erg lief, stralend en super gelukkig uit op je trouwdag. Kleine kinderen worden ook zo snel groot en de tijd vlieg ook zo snel voorbij. Dus maar genieten voor wij ook 60 jaar getrouwd zijn. Dit haal ik nooit of misschien toch wel. 😉

Natascha
6 jaren geleden

Wat super leuk om de Babs van 30 jaar geleden te zien! Wat zagen jullie er prachtig uit! Geniet van Moederdag vandaag, en het zonnetje natuurlijk 🙂

chucky1012
6 jaren geleden

Gefeliciteerd!
Wat zag jij er prachtig uit in de mooie jurk op je eigen bruiloft!
Geweldig dat de taart en bloemen zelf gemaakt waren.
Prachtige honden.

Xoxo