keek op de week
Artikelen, Haarverzorging, Keek op de Week, Over mij

Keek op de Week 2- Een nieuw kapsel en kunst aan de muur!

Een vreemde week…

Deze Keek komt meestal op zondag, maar door omstandigheden kon ik het artikel niet op tijd afmaken. Dus voor deze week maar een keer op dinsdag.

Aan de ene kant hou ik van regelmaat, maar ik bedacht mij ook dat het echt geen ramp is als het een keer anders loopt. Ik barst wel uit mijn voegen om heel leuk nieuws te brengen… dat vertel ik de volgende keer! (nee, ik ben niet zwanger en ook geen miljonair…*proest*)

 

keek op de week

Leuk, leuk, leuk…. een poster gewonnen!

Zondag kreeg ik een mailtje waar ik zo blij van werd! Ik heb een prachtige poster van Miss Sentinelli gewonnen. Door haar gemaakt, niet te verwarren met Astrid zelf die poseert voor de foto… 🙂

Een heuse Miss Sentinelli hangt straks aan de muur.Een heel bijzondere foto uit haar foto serie van verlaten panden. Ik was direct fan toen ik ze zag. Verlaten panden en gebouwen, de historie, wat is daar gebeurd, waarom is het zo vervallen. Wie hebben daar gewerkt, geleefd. Ik hou van kunst met een verhaal. Kijk maar op haar blog  wat voor prachtige foto’s zij maakt. Stuk voor stuk beauty’s, vastgelegd op de gevoelige plaat.

Welk kunstwerk heb ik gekozen?

De Prachtige entree! Die krijgt echt een ereplaatsje in mijn huisje. (hint)

 

Kort dat haar! Ik was het zo zat…

Maar niet te kort, piepte Babs in zichzelf voorat zij de kapsalon betrad…  anders is het direct een te groot verschil. Laatst vroeg ik welk kapsel jullie het leukst vonden en nummer 6 was wel populair. Daar had ik ook een beetje op gehoopt, want dat model gaf mijn koppie wat meer volume. Sluik haar en een echte bob is volgens mij alleen weggelegd voor dames met mooie, strakke kaaklijnen. En voor blondines, maar dat is puur gevoelsmatig.

Oké… de schaar erin dus. Wat is het geworden?

Deze foto’s heb ik de dag gemaakt dat ik naar de kapper ging.

Het is gewoon noppes nada. Ik noem het blok-haar. Er zit geen kraak nog smaak in. Saai, droog and that’s it. Dussss….

Knipper-de-knip…

Ik ga altijd naar Esmé Coiffure in Tiel, want daar kom ik altijd dik tevreden vandaan. Dat is bij andere kappers wel eens anders geweest.

Nu werkt de lieve Juan er. Knippen en stylen kan ie als de beste. Hij is typisch zo’n kapper waarvan je gewoon weet dat hij het beste kapsel voor je kiest.

En hij neemt ook echt de tijd voor je, een belangrijke eigenschap die een goede kapper moet hebben. In het verleden maakte ik het wel eens mee dat ze al begonnen te wassen/knippen voordat ik precies duidelijk kon maken wat ik nu wilde. Eh.. eh.. niet te kort hoor, mompelde ik ..knip!

Na enig overleg werd het geen “bob”, maar een kortere coupe in laagjes. Met meer volume aan de zijkanten. Precies wat ik graag wilde.

 

Hij heeft halverwege mijn hoofd (ongeveer ter hoogte van mijn oor) de onderlaag korter geknipt dan de bovenlaag waardoor er achter en aan de zijkant meer volume ontstaat. Ik hoop dat ik het goed omschrijf.

Ach, kijk maar naar de foto’s… ik ben er zo blij mee!

Zo ziet het eruit als het gestyled is. Met verstevigingsmousse en dergelijke.

En zo zit het als ik het zelf droog geföhnd heb…

 

We noemen het nu “Coupe Juan“. Dus als ik hem weer zie, dan roep ik: “doe mij maar zo een, enne… Neem zelf ook eentje”… just kidding)

kapsel korter babs

Wat is het nu easy om mijn haar te wassen en droog te föhnen. Het gaat zoveel sneller.

Dag haar!

haar

 

Hoe vinden jullie het geworden? (even tussen ons… niemand zag het, thuis niet en op een verjaardag met mijn schoonfamilie ook niet… of zouden ze mij sparen omdat ze het niet mooi vinden?)

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

17 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Julia
6 jaren geleden

leuk nog een vijftiger die blog ben zelf ook een paar maandjes bezig;-) erg leuk je nieuwe kapsel, staat lekker fris

Hennie - www.tutje.nl
6 jaren geleden

Oh, oh, Ooooh! Ik zie het al. Je gaat verhuizen! Wat gaaf en wat heerlijk voor je!

Hennie - www.tutje.nl
6 jaren geleden

Ik vind het prachtig. Echt waar. Die laagjes staan je zo goed!
Dat niemand het ziet snap ik ook nooit. Zelf voel je je een compleet ander mens en een ander ziet het niet! Troost je; hier is het niet veel anders.

Maare, Babsie, wat is je andere leuke nieuws? Vertel!

Annette
6 jaren geleden

Ik vind het er prachtig uitzien. Ik heb ook net een cm of 15 van mijn haar af en pas na een week vroeg een collega of ik soms iets met mijn haar had gedaan hahaha. Heel benieuwd naar je mooie nieuwe poster en gefeliciteerd met het winnen!

annemieke
annemieke
6 jaren geleden

Mijn kapster heet Loes. En al jaren favoriet dus wat ik noem “het Loes-lijntje”…. als ze vraagt, wat kan ik voor je doen? dus zeer herkenbaar je stukje Babs. enne…. staat je goed.

Petra
6 jaren geleden

wat leuk, dat je zo blij bent met de Poster van de foto die Astrid maakt…ze zijn ook zo onwijs mooi…en ohhhhh je kapsel is echt geweldig leuk en staat je zo goed…Tja sommige mensen hebben nu eenmaal oogkleppen op, heel raar en vervelend vind ik dat soms….maar jou sparen? haha welnee, dat kan het echt niet zijn , daar staat je kapsel je veel te leuk voor….ik ga voor de oogkleppen…

Debbie
6 jaren geleden

Nou, da’s raar dat niemand iets heeft gezien. Het staat je prachtig! Ik word komend weekend ook weer geknipt, zoiets lijkt mij ook leuk voor mijn haar … Enne, dat leuke nieuws … ga je verhuizen?!

Annette
6 jaren geleden
Reply to  BeautyByBabs

Super! Gefeliciteerd!

Judith
6 jaren geleden

Wat een mooi chic kapsel.Staat je heel goed.

YuSt
6 jaren geleden

Wauw! Fantastisch! Je haar danst Babs! Goede keuze gemaakt! 10!

Natascha
6 jaren geleden

Niemand die het ziet?? Dat snap ik niet hoor Babs, ik vind het super mooi! Heel classy, lekker meer volume! Ik heb dat ook regelmatig hoor, dat niemand het ziet, terwijl ik het een complete transformatie vind 😉