keek op de week
Artikelen, Food & Drinks, Keek op de Week, Lifestyle, Make-up, Oogschaduw, Tom, Winkelen

KeeK op de week 20- Hiep Hiep Hoera! En Hippe Sla van een Hippie

Vrijdag was Jeroen jarig….vrijdag de dertiende, ik had het helemaal niet door. Dat het vrijdag de dertiende was, niet dat hij jarig was natuurlijk. En morgen is Tom jarig. Ik ben deze week met Tom de stad in geweest en ook veranderde hij plots in een heuse hippie!

 

keek op de week

Wij zochten een cadeautje voor Jeroen. Tja… wat kan je kopen dat ook een beetje binnen ons budget valt? Een Fender gitaar zit er niet in… Jeroen houdt van koken dus op zoek naar keukenspulletjes. Een mooie wok? Die hebben wij nog niet, maar dan wil Jeroen een goede, niet zo eentje met zo’n anti-aanbaklaag die altijd kapot gaat. En goede pannen zijn vaak prijzig. Dus geen wok…

Gekocht

Wij hebben bij de Xenos een vleesthermometer, een magneet strip voor messen en Rempejek gekocht. Hij vond de cadeautjes leuk en

vlees thermometer

 

lekker 🙂

rempejek

 

Ik vond het zo gezellig om een keer met Tom de stad in te gaan, dat gebeurt veel te weinig, dus stelde ik voor om lekker koffie te gaan drinken. Gewoon bij de Hema. En die koffie was me toch lekker! Tom had koffie met Amaretto (zonder alcohol, een soort stroop gieten ze erin) en ik had de chocolade versie.

 

Gegeten

Het was deze week zo’n heerlijk weer en dan eten wij graag salades. Jeroen en Tom maken dan de mooiste creaties. Dat eet lekkerder weg dan als ik het maak. Nou ja, maken… Ik smijt alles gewoon op een bord, hahaha.

Wat zit er allemaal in? Komkommer, tomaatjes, cashewnoten, walnoten, frambozen, zoete ui, aardbeien en tonijn.

salade

 

Dit ziet er ook strak uit, vinden jullie niet?

Gevulde tomaat met tonijn en ui. Rijst met kurkuma, spekjes, een Spaans pepertje en varkenshaas.

rijst kurkuma

Tom de hippie

Gaaf, Tom mocht meedoen in de nieuwe serie over Pieter Menten. Voor degenen die niet (meer) weten wie dat was…

Met de zaak-Menten wordt een reeks politieke affaires aangeduid rond de Blaricumse miljonair en veroordeelde oorlogsmisdadiger Pieter Menten.

Menten zou zich in 1941 in Polen als SS’er aan ernstige oorlogsmisdaden hebben schuldig gemaakt. Na de Tweede Wereldoorlog zouden verschillende kabinetten hem de hand boven het hoofd hebben gehouden.

In juli 1976 kwam Menten in opspraak toen hij kunstwerken wilde laten veilen. Het zou daarbij om roofkunst gaan.

Tom werd gecast als hippie uit de jaren 70. Lang haar was een voorwaarde en dat heeft ie 🙂

Tom als hippie zaak Menten

“Die jas zat warm!” zei hij na afloop… Dat is wel te zien…

Ik heb nog zoveel te vertellen,maar zit met één oog naar het Songfestival te kijken. Nu is de puntentelling.

Ik heb nu kaas in mijn oren gepropt, teveel prikkels…Douwe Bob deed het hartstikke goed, en op Twitter is zoveel grappigs te lezen… nu veel ergernis en boze mensen…Ach ja, het is ieder jaar hetzelfde verhaal…

Lieve KeKers, fijne Pinksterdagen! (tijd nu: 00.24 uur)

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Melike
6 jaren geleden

Hihi een vleesthermometer wil ik ook al heel lang. Lijkt me echt super handig. Wat een leuke keek weer. Wat super gaaf dat Tom in die productie mag spelen. Je ziet bijna niet dat het geen oude foto is van die tijd. Ik kan mij wel voorstellen dat ze voor hem gekozen hebben!

Debbie
6 jaren geleden

Hmm die salade zag er inderdaad lekker uit! Ik weet niet of je het gezien hebt, maar bij Blokker heb je nu een actie met pannen. Als je een oude pan inlevert krijg je 30% korting op een nieuwe. Weet alleen niet of ze die wokpannen hebben die Jeroen zou willen.
Feliciteer Tom nog van mij en nog een fijne pinkstermaandag zo!

Natasja
6 jaren geleden

Gefeliciteerd! Die sla ziet er heerlijk uit, die ga ik eens een keer voor mezelf maken!

Annette
6 jaren geleden

Die salade ziet er heerlijk uit inderdaad maar die gevulde tomaatjes ook. Hmmm ik houd van eten hahaha.

Annette
6 jaren geleden
Reply to  Annette

en congrats met je mannen natuurlijk, dat vergat ik nog even na al dat lekkers 🙂

Deb
6 jaren geleden

Van harte gefeliciteerd!! Wat leuk dat Tom (je zoon?) mag meedoen aan de serie. Ik kan me voorstellen dat je daar super trots op bent! Wat een prachtig uitziende salade heb je daar.. hij is ook heel fotogeniek 😉 Fijne zondag!

Sonja
6 jaren geleden

Nog gefeliciteerd met de mannen!
En ik weet ook nooit wat ik die van mij moet schenken. Hij mag eigenlijk blij zijn met al dat lekkere eten elke dag op tafel (hiero, want zijn ex kon echt niet koken 🙂 )
Goed,.. het Songfestival sla ik over. Ik kan er niet meer tegen. Vroeger was het nog leuk, nu vind ik het een gemeen spel en dat voel ik tot in mijn aders, dus ontwijken die hap!
Ik wens je en fijne dag en moge er weer mooie dingen op je pad komen!

jeapiebel
6 jaren geleden

Dubbel gefeliciteerd!! Fijn dat hij een vleesthermometer leuk vindt, het scheelt wel als je weet waarvan iemand houdt of zijn hobby is. Het maakt de zoektocht naar een kado ook makkelijker. Ik vind heel leuk om te doen, maar vaak ook lastig. Wat een mooie creaties van de salades, het oog wil ook wat hè. Fijn weekend nog!

Natascha
6 jaren geleden

Jij ook hele fijne pinksterdagen Babs! En nog gefeliciteerd, mijn zusje was ook afgelopen vrijdag jarig 🙂

Hennie
6 jaren geleden

Gefeliciteerd met Jeroen en leuk dat Tom een rolletje heeft! Figureer jij ook nog wel eens?

Die salade ziet er mooi uit! Ik kwak net als jij ook altijd alles door elkaar. Geen geduld voor.

Douwe Bob deed het goed maar – hoewel ik het belachelijk vond dat Australië weer meedeed, zal wel flink betaald hebben – ik vond de Australische inzending wel een dijk van een stem hebben.

chucky1012
6 jaren geleden

Gefeliciteerd!
Leuke kado’s!
Jeetje wat fijn dat hij mee mocht doen in de serie.

Xoxo