KeeK op de WeeK 21- "SPA" Moestuin, Kijk-Tip en Katten TV 9 moestuin KeeK op de WeeK 21- "SPA" Moestuin, Kijk-Tip en Katten TV
Artikelen, Keek op de Week, Lifestyle

KeeK op de WeeK 21- “SPA” Moestuin, Kijk-Tip en Katten TV

Hallo KeeKers! Deze week ben ik gestart met mijn mini- moestuin, mede door mijn “SPA” boompje kreeg ik zo een zin om eens lekker groenten en kruiden van eigen grond te gaan kweken. Gisteren ben ik met Irene in Utrecht geweest en als Toulouse zich verveelt zet ik haar lekker voor de tv. Movies for cats, hij vindt het geweldigKeeK op de WeeK 21- "SPA" Moestuin, Kijk-Tip en Katten TV 11 moestuin KeeK op de WeeK 21- "SPA" Moestuin, Kijk-Tip en Katten TV

Stock Photo from sarsmis/ Shutterstock

Moestuin

Jeroen had bij LIDL een frame gekocht voor een moestuintje. Alle non-food producten waren afgeprijsd met 50% dus helemaal leuk natuurlijk. Voor €3,75, wat en bak! 3 Zakken aarde gekocht en bij Action worteldoek en allerlei zaden. Zij hadden ook van die leuke stokjes waar je met krijt op kan schrijven. Al denk ik dat bij de eerste regenbui het weer weggevaagd is. Maar ach, het idee is leuk.

KeeK op de WeeK 21- "SPA" Moestuin, Kijk-Tip en Katten TV 13 moestuin KeeK op de WeeK 21- "SPA" Moestuin, Kijk-Tip en Katten TV

KeeK op de WeeK 21- "SPA" Moestuin, Kijk-Tip en Katten TV 15 moestuin KeeK op de WeeK 21- "SPA" Moestuin, Kijk-Tip en Katten TV

Tomaten, sla, bloemkool, thijm, peterselie, basilicum en meer…

SPA Reine appeltjes

Dit appelboompje kreeg ik van een PR Bureau, wat een lieve verrassing! Ik had het er laatst nog over met een collega blogger, het is natuurlijk hartstikke fijn dat je producten krijgt maar dit is nu precies die kers op de taart. Net dat extraatje wat alles nog leuker maakt, Super bedankt lieve mensen van HappyLifePR en SPA.

KeeK op de WeeK 21- "SPA" Moestuin, Kijk-Tip en Katten TV 17 moestuin KeeK op de WeeK 21- "SPA" Moestuin, Kijk-Tip en Katten TV

KeeK op de WeeK 21- "SPA" Moestuin, Kijk-Tip en Katten TV 19 moestuin KeeK op de WeeK 21- "SPA" Moestuin, Kijk-Tip en Katten TV

Over deze nieuwe smaken van SPA kan je alles nog teruglezen in mijn artikel van afgelopen week.

Nu maar hopen dat alles flink gaat groeien!

Serie Chambers

Een tiener heeft enge visioenen en sinistere impulsen na een harttransplantatie en zij probeert de waarheid te achterhalen over de mysterieuze dood van haar donor.

Goede serie, heel apart vond ik hem. Wel een beetje vreemde karakters, twee totaal tegengestelde milieu’s, maar waar het om draait is dat het meisje met het donorhart steeds het overleden meisje ziet…. Het lijkt alsof zij haar steeds iets wil vertellen over haar leven en waarom en hoe zij om het leven kwam.

Undercover met onze Jumbo- man Frank Lammers

Momenteel kijken wij naar “Undercover” en wat is dat een leuke serie. Ik vind hem wel eerder humoristisch dan spannend. Vooral het Brabantse, de camping en de “houdoe’s“. Nee, het is natuurlijk geen Narcos, maar wel heel leuk amusement. En in hoeverre het echt klopt met de handel in XTC in Nederland? Het zou zomaar kunnen kloppen. De cliffhangers maken dat je snel weer de volgende aflevering wilt zien!

Lachen, Jeroen kan Frank Lammers heel goed imiteren! Dan klets ik lekker over mijn hondje/katje “Kaleeshi”… Nou, gezelligheid in huize IJ! 😉

Movies for cats

Ik kwam erachter dat er op YouTube speciale filmpjes zijn die katten heel leuk schijnen te vinden. Nu gaat Toulouse een stuk minder naar buiten dan Marie en ik merk dat Toulouse zich soms nogal verveelt. Dan komt ie bij mij miauwen (en geef ik hem natuurlijk alle aandacht) maar nu laat ik hem lekker even een kwartiertje tv kijken.

Misschien als kattenmoeder heel onverantwoord, haha, maar hij vind het fascinerende tv. Je kan kiezen uit vogeltjes en eekhoorns of vissen. De vogeltjes zijn het leukst natuurlijk, want die fluiten ook nog eens gezellig. En nee, mijn katten komen ook nooit meer thuis met een vogeltje of muisje (godzijdank). Geen idee hoe dat komt, ik denk eigenlijk dat hun jacht instinct er nog wel is, maar dat ze niet meer snel genoeg zijn? Of te lui, of het was iets wat zij als kitten heel spannend vonden en nu ze volwassen zijn het minder interessant vinden.

Ik heb ook niet het idee dat ik Toulouse aanzet tot moorden, even afkloppen, maar ik heb hem nog niet zien thuiskomen met een prooi. Ach, als hij achter het raam zit, kijkt ie ook naar vogels… En vast ook visjes, als ie de XTC van “onze Frank/Ferry” van Undercover heeft geslikt, hihi…

Ik zal volgende week vertellen van mijn bezoekje aan Utrecht. Ik ben serieus helemaal bekaf, pijnlijke voeten en zo moe… Nee, de volgende keer kiezen wij een rustige locatie als wij afspreken. Wat een gekkenhuis, wat een drukte. Tja, zaterdag natuurlijk…

Tot de volgende KeeK en een fijne zondag!

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
3 jaren geleden

Wat leuk dat je een appelboompje hebt gekregen, dat vind ik nog eens een origineel kado van een PR bureau! Een moestuintje is zo leuk! Ik wil er ook zo graag een, maar denk dat het er dit jaar gewoon niet echt van gaat komen. Ben benieuwd wat je hebt gedaan in Utrecht, maar dat houden we nog wel tegoed.

Roos
3 jaren geleden

Leuke moestuin! Ik ben er zelf te lui voor haha.

chucky1012
3 jaren geleden

Zo leuk om een moestuin te hebben 👌🏼
Schattige appelboom.
Fijn om alles dan in het kweekkastje te zien groeien…..

Xoxo

Annette
3 jaren geleden

Fijne zondag Babs, ik ben ook nog aan het bijkomen van mijn reis. Hele week vroeg uit de veren en dat terwijl je vakantie hebt haha 😉

Rory
3 jaren geleden

Ook weer een nieuwe serie. Leuk om dat ook bij je te volgen. Wij zijn nu alweer drie afleveringen van Black Mirror verder. Zoals iemand in de critic reviews zei: “A disturbing series”. En dat is precies wat het is. Een heel hoog cijfer van IMDB (8,9 van 10 of iets dergelijks) dus ik vermoed dat wij daar weer even mee zoet zijn.
Gezellig zo’n moestuintje, helaas is dat aan mij niet besteed…

Robin
3 jaren geleden

Wat leuk die moestuin. Ook leuk om met Maeve te gaan doen bedenk ik me nu.:)

Irene
3 jaren geleden

Was gezellig gisteren Babs! Ik ben ook nog steedse en beetje moe. Snap niet dat al die mensen daar maar tegen kunnen die daar in Utrecht liepen. Geweldig die kattenfilmpjes. Ik denk dat dat ook leuk zou zijn voor mijn katten. Al zitten ze soms hier tegen het raam aangeplakt als er een vogel langs komt 😂

Natascha
3 jaren geleden

Wat een leuk idee Babs, zo’n moestuintje. Ik wil dat eigenlijk ook gaan doen 🙂

Wendy
Wendy
3 jaren geleden

Wat leuk een appelboompje in je tuin, dat zijn leuke cadeautjes. Geniet ervan.
Zo grappig een kat die tv kijkt.
Rust vandaag maar lekker uit en geniet.
Fijne zondag 🌞🐞🌼🦋