keek op de week 22
Artikelen, Keek op de Week

KeeK op de WeeK 22- Dagje Utrecht, Pijnlijke Voetjes & Primark…

Vorige week zaterdag had ik met Irene van Wijzer met Irene afgesproken om even lekker bij te kletsen in Utrecht. Leuk om haar weer te zien, de eerste keer was bij de KreaDoe beurs in Utrecht en af en toe kletsen we wat bij via Whats-App maar natuurlijk ook leuk om samen iets te gaan doen. Lekker even door Utrecht lopen, een beetje winkelen…Maar dat was voor mij voorlopig de laatste keer! Ik zal jullie vertellen waarom…

KeeK op de WeeK 22- Dagje Utrecht, Pijnlijke Voetjes & Primark... 6 utrecht KeeK op de WeeK 22- Dagje Utrecht, Pijnlijke Voetjes & Primark...

Stock Photo from sarsmis/ Shutterstock

Het heeft niets met Irene te maken maar meer met Utrecht op een zaterdag. Ik weet dat het druk kan zijn, maar ik vond het zo enorm chaotisch, geen feest dus. Eigenlijk was Hoog Catharijne in de wandelgangen goed te doen maar in de meeste winkels was het een gekkenhuis zoals bij Lush. En dan ben ik zo stom dat ik ook nog eens naar de Primark wil. En tja…omdat ook wij er liepen waren er 2 mensen meer eigenlijk, haha!

KeeK op de WeeK 22- Dagje Utrecht, Pijnlijke Voetjes & Primark... 8 utrecht KeeK op de WeeK 22- Dagje Utrecht, Pijnlijke Voetjes & Primark...

KeeK op de WeeK 22- Dagje Utrecht, Pijnlijke Voetjes & Primark... 10 utrecht KeeK op de WeeK 22- Dagje Utrecht, Pijnlijke Voetjes & Primark...

Hoog Catharijne is overigens echt opgeknapt. Meer licht, ruimer en hierboven zie je een of ander kunstwerk. De buizen boven het water bewegen als een golfslag heen en weer door middel van gewichten, een beetje zoals een ouderwets uurwerk.

KeeK op de WeeK 22- Dagje Utrecht, Pijnlijke Voetjes & Primark... 12 utrecht KeeK op de WeeK 22- Dagje Utrecht, Pijnlijke Voetjes & Primark...

KeeK op de WeeK 22- Dagje Utrecht, Pijnlijke Voetjes & Primark... 14 utrecht KeeK op de WeeK 22- Dagje Utrecht, Pijnlijke Voetjes & Primark...

KeeK op de WeeK 22- Dagje Utrecht, Pijnlijke Voetjes & Primark... 16 utrecht KeeK op de WeeK 22- Dagje Utrecht, Pijnlijke Voetjes & Primark...

Click & Collect

Ik heb een simpel t-shirtje bij Primark gekocht. Voor €2,20 zeker een koopje. Maar ik zal blij zijn als Primark met het Click en Collect systeem gaat werken. Niet zo ideaal als een webshop waar je bestelde producten aan huis afgeleverd worden (zeker als je geen Primark in je woonplaats hebt) maar het zal hopelijk de drukte wat matigen in de winkels.

KeeK op de WeeK 22- Dagje Utrecht, Pijnlijke Voetjes & Primark... 18 utrecht KeeK op de WeeK 22- Dagje Utrecht, Pijnlijke Voetjes & Primark...

Met dit systeem bestel je lekker thuis wat je wilt hebben en je haalt je bestelling af in een Primark vestiging. Net zoals ze bij de supermarkten hebben ingevoerd.

Terrasje pakken?

Wij wilden ergens wat drinken, maar je raadt het al. Alle terrasjes waren overvol. Zeker bij de Oudegracht.

KeeK op de WeeK 22- Dagje Utrecht, Pijnlijke Voetjes & Primark... 20 utrecht KeeK op de WeeK 22- Dagje Utrecht, Pijnlijke Voetjes & Primark...

Volgens mij hebben ze het verbreed, zie je dat?

Dus de Bijenkorf in gedoken en daar was het heerlijk rustig, koel en de koffie smaakte zalig! (Illy!) Irene had een potje thee besteld en zo konden wij onze vermoeide voetjes wat rust geven. Plus een lieve, vriendelijke bediening..Ik had daar nog uren kunnen zitten was het niet dat ik graag naar huis wilde. Ook voordat de winkels sloten zodat het niet te druk in de trein zou zijn.

Thuis moest ik nog wat boodschappen doen (blegh) en daarna heb ik wisselbaden genomen voor mijn vermoeide pootjes. De laatste tijd heb ik zulke pijnlijke voeten, niet alleen branderig maar ook zo pijnlijk. Ik weet dan niet meer hoe ik het heb, vreselijk gewoon. Zelfs als ik op bed gelegen heb kan ik nauwelijks op mijn voeten staan.

Tips?

Wie een supertip heeft mag het zeggen. Ik heb al crèmes, voetenbadjes met bruistabletten en mijn voeten zelf gemasseerd maar als jij iets beters weet hoor ik het graag!

KeeK op de WeeK 22- Dagje Utrecht, Pijnlijke Voetjes & Primark... 22 utrecht KeeK op de WeeK 22- Dagje Utrecht, Pijnlijke Voetjes & Primark...

In de bruisbal zaten blaadjes…Geen idee wat het eigenlijk was.

Maar al met al was het heel leuk om weer even eruit te zijn al hebben Irene en ik afgesproken dat wij de volgende keer een wat rustigere locatie gaan kiezen. Een museum (niet in de grote stad) of iets dergelijks.

Nog even voor de katten fans een actie foto van Toulouse…

KeeK op de WeeK 22- Dagje Utrecht, Pijnlijke Voetjes & Primark... 24 utrecht KeeK op de WeeK 22- Dagje Utrecht, Pijnlijke Voetjes & Primark...

Heerlijk om zo een lange doos aan te vallen!

KeeK op de WeeK 22- Dagje Utrecht, Pijnlijke Voetjes & Primark... 26 utrecht KeeK op de WeeK 22- Dagje Utrecht, Pijnlijke Voetjes & Primark...

Tot de volgende KeeK!

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Annette
3 jaren geleden

Ik probeer de stad altijd te vermijden op zaterdagmiddag, ik sjees op zaterdagochtend altijd even over de markt en dan eventueel als ik nog ergens moet zijn maar rond 11 uur half 12 ben ik alweer weg uit de stad. Kan er heel slecht tegen als het zo druk is brr hahaha

Roos
3 jaren geleden

Ik ben erg benieuwd naar de Primark!

Robin
3 jaren geleden

Ik moet ook echt snel langs bij de nieuwe Primark.;)
X Robin

Irene
3 jaren geleden

Was wel weer heel gezellig! En ik ben het met je eens over de drukte. We moeten of opzoek naar een rustige locatie of op een doordeweekse dag afspreken , of allebei 😀😉

Rory
3 jaren geleden

Oh die slouchy tees zijn zó fijn. Ooit eentje met lange mouwen (kan je nu even niet krijgen) in de ‘grabbelbak’ van de Primark voor een euro gekocht. Heerlijk om in te slapen trouwens.

Peter68
3 jaren geleden

Ga de volgende keer gewoon lekker de natuur in in Driebergen bijv. dan kun je ook rustig met elkaar praten. Ja en wat je voeten betreft ik raad je Weleda voetbalsem aan wat goed werkt bij vermoeide en branderige voeten.

chucky1012
chucky1012
3 jaren geleden

Vervelend dat je last hebt van zeer pijnlijke en branderige voeten……
Ben je van wasmiddel verandert, hoe zit het met je schoeisel.
Heb je inlegzolen?
Had je menthol poeder geprobeert …
Prachtige foto’s en inderdaad daar is het

Heel veel sterkte en beterschap….. Xoxo