keek op de week
Artikelen, Events, Keek op de Week, Lifestyle, Over mij, Parfum, Webprint, Webshops, Wonen

KeeK op de week 25- Varkens, Video, Vaderdag en veel Foto’s!

Hello KeKer peoples!

 

In deze KeeK op de week: Varkens in het wild. Mijn mooie Vaderdag cadeau en Japanse parfums. smullen dus! Nee, niet die varkens… wat zijn het toch mooie beesten. Net als koeien. en ze zijn ook heel intelligent, wisten jullie dat? Maar ze hebben wel varkensoogjes. zoals ik, hahaha. Kom, we gaan lekker in de modder rollebollen!

collage keek 25

Varkens in het wild

Geen wilde varkens, maar een biologische varkensboerderij zit hier vlakbij…Wat een gave boerderij!

Alle varkens lopen buiten, ze rollen lekker door de modderpoel en doen alles wat blije varkens horen te doen. Er was er wel een die constant een zeug aan het bespringen was.. OMG, die geluiden! Het klonk als vechten  en het vrouwtje leek er helemaal niet blij mee te zijn, hahaha. Vond het gewoon zielig voor haar….

varkentje

Tom heeft de foto’s gemaakt… ik was mijn leesbril vergeten.

mag ik wat privacy als ik badder
Mag ik wat privacy als ik badder?

2 varkens

Vaderdag cadeau..

Deze foto op aluminium heb ik besteld bij Webprint en ik vind hem zo mooi geworden! Stevig verpakt werd hij bezorgd en ziet er tiptop uit.

Wij zochten een foto van onze honden Whippet en Vinkie die lang geleden gemaakt was in een dierenwinkel… maar ik besefte dat die gewoon als papieren foto was aangeleverd. en daar had ik weer een foto van genomen. Dus geen digitale kwaliteit.  Ik was bang dat hij kwalitatief niet tot zijn recht zou komen en toen besefte ik dat wij professionele foto’s van Tom hadden. Scherp van kwaliteit in ieder geval.

Wij namen deze foto…

Tom 1

Hebben hem 90 graden gekanteld en dit is het resultaat!

tom webprint foto op alumium

 

Heel blij mee!

Als ik een mooie foto van mijn katjes heb, ga ik er nog een bestellen. En die laat ik ook op aluminium afdrukken.

 

Perfumers Soiree

Maandagavond zijn we naar Annindrya Perfume Lounge in Amsterdam geweest. Ik had een uitnodiging gekregen om kennis te maken met de parfums van Satori Osawa.

The Perfume Satori

Deze ‘prachtige  CHATSUBO’ is te koop… niet schrikken, maar hier moet je zo een slordige €895  voor neertellen. Het is een pot waarin thee vervoerd werd en aan iedere kant zitten verschillende knopen. Ik ga nog alles vertellen over deze parfums en veel snuffelen, want ik heb heerlijke samples meegekregen!

ruiken aan parfum Satori bij Annindrya

Mijn eerste filmpje op BeautyByBabs

Binnenkort komt er een artikel online met een heus filmpje! Ik durf er nauwelijks naar te kijken, zo confronterend. Op foto’s moffel je je slappe kin/kaaklijn/oogleden een beetje weg door vanuit een goede hoek te fotograferen, Op film werkt dat dus anders… Ik dacht direct….”Nu zien ze echt dat ik oud ben!” Maar weet je, ik laat die gene maar eens varen… Als jullie mij in real life zouden ontmoeten, zou ik er ook zo uitzien, hahaha!

En ik vind het product wat ik review de moeite waard om die “live” te laten zien. Sterker nog, hij klopt, veegt en zuigt… en dat kan je niet op een foto laten zien… Wat zeg ik nu weer… ? Afijn, maling aan mijn rare stem en slappe hals, ik plaats hem gewoon.  (voortaan recht van voren filmen, leermomentje voor mijzelf)

Ik ga nu snel weer verder met blogposts inplannen. Ook omdat ik mijn kattenkindjes binnenkort verwacht wil ik zoveel mogelijk vooruit bloggen… En wat hebben jullie al een leuke namen bedacht! Ik moet nog een stuk of 25 katten erbij nemen om ze allemaal een naam te geven 🙂

Tot de volgende KeeK beauty’s! En een fijne Vaderdag voor degenen die dat vieren!

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Melike
6 jaren geleden

Hahaha die vakens zien er echt leuk uit om naar te kijken. Wat een duur flesje van de parfum, dan moet hij wel heel bijzonder zijn;) Wat leuk dat je wat samples hebt gekregen. Soms zou ik willen dat de computer ook een ruik functie zou hebben haha. Je zoon lijkt trouwens echt heel erg veel op jouw, hele mooie foto. Ik ben heel benieuwd naar je filmpje, lijkt mij ook echt spannend. Ik durf het nog niet aan;) En oh zo lief dat je kattenkindjes krijgt, zo schattig. Ik heb het een keer mogen meemaken en ik vergeet die… Lees verder »

YuSt
6 jaren geleden

Ooooh wat mooi die foto! Prachtig.

Tja we zijn ook de 45+ voorbij en zelfs verder Babs en we kunnen nog zo hard weglopen voor de waarheid, maar het is zo. Meid laat zien wie je bent. Ik hou van puur natuur… Zonder ingrepen.

Kijk naar die varkentjes, die bekommeren zich niet om een rimpel meer…

Julia
6 jaren geleden

Hi Babs, het helpt ook om de camera iets hoger te zetten en je goede kant van je gezicht (meest fotogenieke, die heeft iedereen) richting de camera te zetten. Ik doe het niet altijd maar zie wel het verschil als ik het doe 😉 ben heel erg benieuwd naar je video 🙂
Liefs, Julia

Annette
6 jaren geleden

Ah bevallingsverlof wat heerlijk 🙂 Geniet ervan! Ze zijn maar zo kort klein. en wat een heerlijk leven voor die varkens. Heel goed om te zien dat het zo ook kan.

Shopverslaafd
Shopverslaafd
6 jaren geleden

Leuke week! En leuk juist op film
Leeftijd is maar een nummer, en alles maar wegpoetsen en zo is geeneens mooi
Ik ben voor biologisch ipv megastallen! Dat mensen dat dierenleed kunnen eten, jak

Natasja
6 jaren geleden

Oh wat heerlijk om die varkens zo lekker te zien genieten. Als je dat ziet, dan koop je toch nooit meer kiloknallervlees?

Wat een sjieke parfums heb je mogen ruiken, ik kijk uit naar je verslag, altijd leuk om te lezen! En ook je eerste filmpje kijk ik naar uit, super leuk!

Julia
6 jaren geleden
Reply to  BeautyByBabs

ik heb precies hetzelfde 🙂

jeapiebel
6 jaren geleden

Wat leuk om te zinen hoe de varkens genieten buiten. Mooie foto’s van dat varken en ook van Tom. Dat is een gaaf vaderdagskado. Al is het vandaag, ik heb nog geen vaderdags kado voor de vader van mijn kinderen. Het feit dat ik er ben is al zijn kado..hihi… helemaal over jezelf. En je maakt mij erg benieuwd naar je film!

Mariska
6 jaren geleden

Oh wauw, die pot is echt mega duur, haha. Varkens zijn ook maar maffe beesten. Ben super benieuwd naar je filmpje!

chucky1012
6 jaren geleden

Prachtig fles!
Wauw, wat een prijs.
De katjes zien er zo schattig uit.

Hennie
6 jaren geleden

Ten eerste; wat een leuk bloesje heb je aan op de ‘ruikfoto’. Dol op streepjes!

Wat lijkt Tom op jou. Jullie hebben dezelfde oogopslag!

Wat leuk dat er een filmpje komt. En met dat oud valt dat reuze mee. We zijn geen twintig meer, Babsie. Gelukkig niet. En dat hoeft ook niet toch? Wij hebben weer andere kwaliteiten, waaronder het kunnen relativeren.