keek op de week
Artikelen, Keek op de Week, Over mij

KeeK op de week 29- Marie is een Mario and Me in een oude Mini (Jurk)

Vrijdag zijn wij naar de dierenarts geweest met Marie en Toulouse. Zij moesten ingeënt worden en werden gelijk ook helemaal  nagekeken. (oortjes, hartje, vacht etc) En wat zei de dierenarts ? Dat was even slikken….. Verder deze week, nog een paar foto’s van de kittens en een oude foto… Toen ik nog een mini jurk aan kon…

 

keek op de week

Kunstig en vrolijk

Zoals jullie in de vorige KeeK lazen figureerde ik bij Hitman’s Bodyguard. en dan sta je bij de gracht te wachten tot je mag “lopen”. Ik zag zo een leuk atelier met deze kunstobjecten. Lijkt mij gaaf om in huis te hebben. Voor sommige beelden zou ik wel even een ander huis moeten kopen 😉

 

Uit de oude doos

Soms kom je weer wat oude losse foto’s tegen. zoals deze… Allemachtig, wat was ik toen slank! (ik keek wel chagrijnig)

babs little black dress

 

 

Samenwerking

Helemaal leuk! Ik mag nog een foto op aluminium af laten drukken! Wat de afbeelding wordt, daar hoef ik niet lang over na te denken… Alleen, hoe krijg je 2 speelse katten samen op de foto? Dan krijg je zoiets…

kittens fotograferen
kittens fotograferen?

Ik denk dat ik er één bestel met Marie en daarna een met Toulouse. Dan heb ik weliswaar 2 schilderijtjes, maar wel zo handig 🙂

Dierenarts

 

Toulouse is op zeker een kereltje… maar Marie? De dierenarts dacht vrij zeker dat het ook een manneke is…maar 100% zekerheid kon ze nog niet geven.

paspoort marie en toulouse

Toulouse is ietsje zwaarder dan Marie. Dat had ik niet verwacht, Marie is de lekkerbek van de 2…!

 

Marie en Toulouse

Jullie dachten dat ik geen leuke foto ‘s meer had? Dan hebben jullie het mis. Spammen zal ik! Ik zal binnenkort een blogpost maken met alle foto’s van de ‘broertjes’.

Judo!
Judo!
houdgreep
houdgreep
kangaroo Toulouse
kangaroo Toulouse

lieve toulouse pootjes verzorgen spelen

sta ik er zo mooi op?
sta ik er zo mooi op?

 

pootjes verzorgen

tong uitsteken toulouse toulouse op trap

karton is leuk
karton is leuk

marie koptelefoon

marie met ijsbal
marie met ijsbal
Wraaaa, ik ben een gevaarlijke tijger! Of is ze aan het zingen?
Wraaaa, ik ben een gevaarlijke tijger! Of is ze aan het zingen?

 

 

Lekker high met Catnip

 

Catnip is hetzelfde als kattenkruid, en dit is een plantje behorende tot de muntfamilie. Het plantje wordt vaak in kruidenthee gebruikt bedoeld om de spijsvertering te bevorderen. Daarnaast wordt het ook vaak in andere homeopathische middelen verwerkt.

Ongeveer 60% van alle katten reageren met een soort ‘high’ op kattenkruid, dit is genetisch bepaald. Ze gaan rollen, miauwen en tegen het kruid aan schuren, al met al een gelukzalige toestand van enkele minuten voor het beestje.

Er zat bij dit krab-karton kattenkruid en lekker dat ze het vonden!

Sommige foto’s lijken dezelfde maar  ik heb ze achter elkaar geschoten met de functie sport (of dieren) fotograferen

 

 

marie op stoel 2

 

marie koptelefoon

 

Nog een poging om ze laten poseren voor de foto!!

poseren is stom

En nog een poging….

Poseren? Dacht het niet!
Poseren? Dacht het niet!

Misschien leuk om een nieuwe kartonnen doos neer te zetten… hopelijk gaan ze er mooi naast zitten?!

Plas!
Plas!

Slapen

 

slaapjes
slaapjes
marie en toulouse houden elkaar stevig vast
Marie en Toulouse houden elkaar stevig vast

 

lekker uitgerekt

 

Je ziet mij niet! Waar ben ik?
Je ziet mij niet! Waar ben ik?

 

Op een bepaald moment was ik Marie kwijt.. lag ze helemaal verstopt onder het dekbed!

slaapjes
slaapjes

 

Gisteren zijn ze heerlijk in de tuin geweest. Voor het eerst buiten! Maar daarover meer volgende week!

Wanneer mag ik weer naar buiten?
wanneer mag ik naar buiten

Vinden jullie ze ook groot geworden?

Dat was het weer KeeKers! Leuk dat jullie weer meegelezen hebben en morgen maak ik de winnaar van de bloghop bekend!

Heb je niet gewonnen, niet getreurd, want er loopt nog een winactie waarbij je een heerlijke droge olie van Rene Furterer kan winnen en volgende week alweer een nieuwe winactie bij beautybybabs! O ja, mijn blog bestaat nu 3 jaar. 🙂

 

Tot de volgende KeeK, lieve KeeKers!

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

20 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
5 jaren geleden

Wat een leuke foto’s van je twee moppies. Ik ben benieuwd naar de foto’s die je op aluminium laat afdrukken. Wat een prachtige foto van jou trouwens!! Wow!

Marie is misschien toch (of zeker) een jongetje? In Frankrijk wordt Marie ook verwerkt in jongensnamen en is het eigenlijk wel een leuk detail dat Marie een jongetje is.

Mariska
5 jaren geleden

Kan geen genoeg krijgen van die schattige kattenfoto’s!

Melike
5 jaren geleden

Oh gefeliciteerd al 3 jaar! Ik hoop dat ik dit ook ooit kan zeggen;) Marie en Toulouse zijn zo schattig, ik kan er echt naar blijven kijken. Lijkt me zo schattig om ze in huis te zien rondspelen! Wat een prachtige foto. Ik vind dat soort foto’s altijd zo leuk om te zien. Je vraagt je toch altijd af hoe iemand er vroeger uit zag;) Zo te zien was je toen al een prachtige vrouw en dat ben je nog steeds!

Astrid
5 jaren geleden

Hey Babs,

Oww ik ben echt verliefd op die twee, wat een droppies zeg! Haha en toch twee jochies waarschijnlijk, leuk joh!
Ze zijn inderdaad echt lekker gegroeid. En mooie foto van jou 🙂 !
Ennne gefeliciteerd!! 3 jaar, echt goed bezig, ga zo door!

Liefs

Annette
5 jaren geleden

Ja wat zijn ze al gegroeid zeg. Die Skoet van mij gaat altijd helemaal liggen rollen als ik zo’n nieuwe krabdoos met catnip heb gekocht hahaha Na een dag of 2 is de ergste lucht er blijkbaar vanaf want dan doet ze weer normaal. Nou ja, soort van dan.

Linda
5 jaren geleden

Wat heerlijk dat jou kitten het goed maken. Heb jij geen last van het karton van de krab’paal’? Ik wilde er ook één kopen maar een vriendin van mij vertelde dat zij overal in huis karton tegen kwam. Wat is jou ervaring hiermee? Ze brengen wel heel veel gezelligheid met zich mee he! Die van mij ligt nu naast mij op mijn bureau terwijl ik aan het bloggen ben. -x-

hilde
5 jaren geleden

Wat een dotjes zijn het toch!! Maar heb je nou een mannetje en een vrouwtje?

Ilona
Ilona
5 jaren geleden

Echte ondeugende bekkies die twee! Ik moet nog steeds hard lachen om die foto van jullie waar jij verschrikt je mondhoeken naar beneden trekt terwijl je probeert twee beweeglijke kittens vast te houden voor de foto, hahaha. Je kan het niet zo poseren, al zou je het willen!

Claudia
5 jaren geleden

Ik volg de avonturen van je twee schatjes op de voet op instagram. Ze zijn zo verschrikkelijk lief. Wat ontzettend gaaf dat je een afdruk mag laten maken!

Natascha
5 jaren geleden

Wat heb je toch 2 ontzettend leuke beestjes! Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet veel weet van katten hoor maar bijzonder dat ze het geslacht niet zeker weten? En wat een leuke foto van jou, hoelang is dat geleden? Zoveel ben je niet veranderd toch?! Fijne zondag!