keek op de week 30
Artikelen, Food & Drinks, Huisdieren, Keek op de Week, Lifestyle, Marie en Toulouse

KeeK op de WeeK 30 (graden en meer) Schilderij, Samsung en Airco-Kat

Hallo Keekers! Over het weer zullen we het maar niet teveel hebben. Ik denk dat wij allemaal hebben lopen puffen afgelopen week. Ik vond het ook te warm maar gek genoeg heb ik altijd meer energie als het warm is. Ik heb best veel blogposts gemaakt en zelfs nieuwe schilder technieken uitgeprobeerd!

keek op de week 30

Stock Photo from sarsmis/ Shutterstock

Schilderen

Ik zag op YouTube allemaal leuke nieuwe manieren om een schilderij te maken zoals met een spatel, aluminiumfolie, wattenstaafjes en een douche-puff. Ik ben ‘s avonds in de koele tuin gaan zitten en lekker wat probeersels gemaakt.

Deze ga ik nog een keertje maken…

Gegeten

Met die hitte hebben we veel “makkelijk” gegeten, zoals stokbrood met camembert en honing en zelfgemaakte tonijnsalade.

Nieuwe smartphone

Ik ben overgestapt van mijn Huawei naar Samsung. En ik ben blij dat ik nu weer a good old Samsung smartphone heb. Niet dat de Huawei zo slecht was, maar Samsung maakt toch betere foto’s vind ik. En zo gaaf, als je filmt kan het ook in slow-motion! Zal ik ze een keertje voor jullie vergelijken?

Mooi hoesje, hè?

Marie en Toulouse

Met dit weer hou ik Marie en Toulouse nauwlettend in de gaten. Waar ze liggen en dat ze genoeg vocht naar binnen krijgen. Maar ik zal wel nooit iets van katten snappen, vooral van Marie. Is het bloedheet, gaat ze nog steeds op de warme zolder liggen of in haar tipi tent…. En Toulouse weet niet zo goed hoe en waar hij moet liggen…

Marie klom gisteren op de aircooler. Leuk om zo hoog te zitten!

Hoe hebben jullie het koel gehouden?

Tot de volgende KeeK!

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Mariska
2 jaren geleden

Grappig, ik ben dus ook overgestapt van Huawei naar Samsung. Had een Huawei p20 pro en heb nu een Samsung Galaxy s10 plus. Bevalt me ook prima! Je schilderkunsten vind ik echt heel erg mooi.

Rory
2 jaren geleden

Prachtig, dat eerste schilderij, wow!
En koel houden dat was wat lastig. We zaten in de Bourgogne. Op een gegeven moment in de file terug naar Nederland. Allerlei auto’s om ons heen die ‘panne’ hadden en dat met 42 graden (!). Niet normaal zo warm.

Deb
Deb
2 jaren geleden

Vind je werk prachtig! Heel mooi gedaan. Knap hoor want je moet toch maar iets bedenken, kleuren erbij uitzoeken en dan nog uitpakken zoals je voor ogen had. Je hebt echt talent! Wat was het warm he vorige week? Maar geef mij ook maar liever (het hele jaar) tropische hitte in plaats van regen en grijze lucht. Ik word zoveel vrolijker van een (en krijg er net als jij energie van) strak blauwe hemel en neem die warmte dan graag voor lief. Thuis hebben we gelukkig airco dus dat scheelt wel en op kantoor is het zelfs koud en moet… Lees verder »

Annette
2 jaren geleden

Leuk die schilderijen Babs, ik heb laatst weer gefascineerd naar Bob Ross zitten kijken, dat is nu steeds op tv in de herhaling. Ik keek dat vroeger ook vond dat zo gaaf hoe hij dat kon in 30 minuten en dan met van die grote schilderskwasten.

Tessa
2 jaren geleden

mooie schilderijen! echt knap dat je dat kan