KeeK op de WeeK 31- Manke Marie, een Jaguar in de Auto, Druppels op een Blad & de PRIDE Nailart Winnaars! 9 jaguar KeeK op de WeeK 31- Manke Marie, een Jaguar in de Auto, Druppels op een Blad & de PRIDE Nailart Winnaars!
Artikelen, Films en series, Huisdieren, Keek op de Week, Lifestyle, Marie en Toulouse, Schilderijen

KeeK op de WeeK 31- Manke Marie, een Jaguar in de Auto, Druppels op een Blad & de PRIDE Nailart Winnaars!

Hallo lieve KeeKers! Houden jullie het nog uit met deze hitte? Voor diegenen die wat verfrissing nodig hebben, in deze KeeK : de winnaars van de nailart PRIDE challenge,  Marie loopt mank, een Poolse serie, een Jaguar in je auto en Toulouse in de kast. Veel lees- en kijkplezier!

KeeK op de WeeK 31- Manke Marie, een Jaguar in de Auto, Druppels op een Blad & de PRIDE Nailart Winnaars! 11 jaguar KeeK op de WeeK 31- Manke Marie, een Jaguar in de Auto, Druppels op een Blad & de PRIDE Nailart Winnaars!

Winnaars PRIDE Nails

Ik had deze week een persbericht van essence met een nail art tutorial geplaatst hoe je een mooie regenboog marble design kon maken voor op je nagels. En had er een kleine winactie aan gekoppeld. Ik denk dat het te moeilijk was voor de meeste mensen want er waren maar 2 inzendingen. Ik heb ook een poging gewaagd maar veel soeps werd het niet. Dit waren de 2 inzendingen en zij krijgen deze week een essence prijsje van mij toegestuurd!

Van lezeres Imani…

KeeK op de WeeK 31- Manke Marie, een Jaguar in de Auto, Druppels op een Blad & de PRIDE Nailart Winnaars! 13 jaguar KeeK op de WeeK 31- Manke Marie, een Jaguar in de Auto, Druppels op een Blad & de PRIDE Nailart Winnaars!

En van Nynke, zij had de marble techniek op deze brush en dit potlood toegepast. Lekker creatief en zij krijgt ook een prijsje van mij!

KeeK op de WeeK 31- Manke Marie, een Jaguar in de Auto, Druppels op een Blad & de PRIDE Nailart Winnaars! 15 jaguar KeeK op de WeeK 31- Manke Marie, een Jaguar in de Auto, Druppels op een Blad & de PRIDE Nailart Winnaars!

Sturen jullie mij jullie adresgegevens (binnen 1 week) dan stuur ik jullie je prijs op!

Jaguar

Op Instagram Stories had ik jullie gevraagd of jullie wisten wat dit was…

KeeK op de WeeK 31- Manke Marie, een Jaguar in de Auto, Druppels op een Blad & de PRIDE Nailart Winnaars! 17 jaguar KeeK op de WeeK 31- Manke Marie, een Jaguar in de Auto, Druppels op een Blad & de PRIDE Nailart Winnaars!

Welnu, het is een smartphone houder voor in de auto! Ik zag hem langskomen tussen al die reclames op Instagram en dan check ik altijd wat zoiets op AlieXpress kost. Veel van die spullen komen gewoon van Alie, waarschijnlijk een dropshipping deal; het komt gewoon van onze Chinese vrienden. En daar betaal je nog minder dan de helft van de prijs. Spotgoedkoop dus.

KeeK op de WeeK 31- Manke Marie, een Jaguar in de Auto, Druppels op een Blad & de PRIDE Nailart Winnaars! 19 jaguar KeeK op de WeeK 31- Manke Marie, een Jaguar in de Auto, Druppels op een Blad & de PRIDE Nailart Winnaars!

Ik vond hem zo heerlijk maf en absoluut behoren tot de categorie kitsch, maar hij is ook reuze praktisch. Je kan hem namelijk 360° in de rondte draaien. Wil Jeroen de route zien dan draai je de jaguar zijn kant op en wil ik ernaar kijken, dat kan ook. Ik heb in het verleden veel soorten smartphone houders gekocht voor in de auto. De een plakte niet, de ander viel steeds om. Wij hebben hem nog niet in gebruik maar door de clip kan hij bijna onmogelijk van je dashboard vallen.

 

Regendruppels op een blad

Dit schilderijtje vond ik heel leuk om te maken en leerzaam! Want, hoe schilder je regendruppels? Zo dus!

KeeK op de WeeK 31- Manke Marie, een Jaguar in de Auto, Druppels op een Blad & de PRIDE Nailart Winnaars! 21 jaguar KeeK op de WeeK 31- Manke Marie, een Jaguar in de Auto, Druppels op een Blad & de PRIDE Nailart Winnaars!

KeeK op de WeeK 31- Manke Marie, een Jaguar in de Auto, Druppels op een Blad & de PRIDE Nailart Winnaars! 23 jaguar KeeK op de WeeK 31- Manke Marie, een Jaguar in de Auto, Druppels op een Blad & de PRIDE Nailart Winnaars!

Poolse serie Rojst

Het verhaal: Begin jaren 80 worden een prostituee en een jeugdleider vermoord in een Poolse stad. De behandeling van de zaak door de politie maakt twee journalisten achterdochtig.

De plot was goed maar het is even wennen met die Poolse series. Deze serie speelt zich af in de jaren 80 en geen idee of het er daar nog zo uit ziet, maar in wat een armoedige omgeving speelt alles zich af. Troosteloze verwaarloosde gebouwen, rommelige omgeving. Toch zeker de moeite waard om te bekijken en bedankt voor de tip Ilona! Nu kijken wij naar een andere Poolse serie die Znaki (Signs) heet.

 Naar de dierenarts met Marie

Zondagavond liep Marie plotseling mank met haar rechter voorpootje. Ze leek geen pijn te hebben maar zakte steeds door die poot, zo een zielig gezicht! Wij hebben onder haar voetkussentjes gekeken of er iets scherps in zat maar daar was niets te zien. Na 2 dagen was er geen verbetering dus zijn wij toch maar naar de dierenarts gegaan. Hij denkt dat zij ergens vanaf is gesprongen en ongelukkig terecht is gekomen. Dat vermoeden hadden wij ook. Marie heeft minder souplesse dan haar grote broer en als ze ergens vanaf springt gaat dat altijd heel stuntelig. Bij de dierenarts was ze zo bang dat ze helemaal tegen mij aan kroop.

KeeK op de WeeK 31- Manke Marie, een Jaguar in de Auto, Druppels op een Blad & de PRIDE Nailart Winnaars! 25 jaguar KeeK op de WeeK 31- Manke Marie, een Jaguar in de Auto, Druppels op een Blad & de PRIDE Nailart Winnaars!

Marie heeft een prik gehad tegen de pijn en een eventuele ontsteking Wij hebben ook medicijnen mee naar huis gekregen. Na 10 dagen moet er een verbetering zijn anders moeten we terug om foto’s te laten maken, maar we hebben het idee dat het al wat beter gaat. Het is ook zo’n brokkenpiloot die Marie! #zorgenkindje

KeeK op de WeeK 31- Manke Marie, een Jaguar in de Auto, Druppels op een Blad & de PRIDE Nailart Winnaars! 27 jaguar KeeK op de WeeK 31- Manke Marie, een Jaguar in de Auto, Druppels op een Blad & de PRIDE Nailart Winnaars!

Marie op grof vuil

Er lag wat klaar om naar grof vuil gebracht te worden en Marie vond het wel een mooie plek voor een dutje.

KeeK op de WeeK 31- Manke Marie, een Jaguar in de Auto, Druppels op een Blad & de PRIDE Nailart Winnaars! 29 jaguar KeeK op de WeeK 31- Manke Marie, een Jaguar in de Auto, Druppels op een Blad & de PRIDE Nailart Winnaars!

KeeK op de WeeK 31- Manke Marie, een Jaguar in de Auto, Druppels op een Blad & de PRIDE Nailart Winnaars! 31 jaguar KeeK op de WeeK 31- Manke Marie, een Jaguar in de Auto, Druppels op een Blad & de PRIDE Nailart Winnaars!

Toulouse in de kast

Toulouse vind het leuk om alles van boven te kunnen overzien. Ik had wat spullen uit de kast gehaald en Toulouse erop gezet Hij vindt dat altijd geweldig!

KeeK op de WeeK 31- Manke Marie, een Jaguar in de Auto, Druppels op een Blad & de PRIDE Nailart Winnaars! 33 jaguar KeeK op de WeeK 31- Manke Marie, een Jaguar in de Auto, Druppels op een Blad & de PRIDE Nailart Winnaars!

KeeK op de WeeK 31- Manke Marie, een Jaguar in de Auto, Druppels op een Blad & de PRIDE Nailart Winnaars! 35 jaguar KeeK op de WeeK 31- Manke Marie, een Jaguar in de Auto, Druppels op een Blad & de PRIDE Nailart Winnaars!

KeeK op de WeeK 31- Manke Marie, een Jaguar in de Auto, Druppels op een Blad & de PRIDE Nailart Winnaars! 37 jaguar KeeK op de WeeK 31- Manke Marie, een Jaguar in de Auto, Druppels op een Blad & de PRIDE Nailart Winnaars!

Ik had jullie nog beloofd dat ik mijn andere set oorbellen zou laten zien, maar dat houden jullie tegoed. Ik wilde een foto van mijzelf maken met die oorbellen in maar het is er gewoon niet van gekomen. De laatste tijd lijkt het alsof ik een “slaapziekte” heb; als ik even in mijn boek lees of tv kijk vallen mijn ogen in no time dicht. Ik ga ook steeds vroeger naar bed, maar ben de hele dag moe. Zal wel weer overgaan (hoop ik…).

Tot de volgende KeeK!

KeeK op de WeeK 31- Manke Marie, een Jaguar in de Auto, Druppels op een Blad & de PRIDE Nailart Winnaars! 39 jaguar KeeK op de WeeK 31- Manke Marie, een Jaguar in de Auto, Druppels op een Blad & de PRIDE Nailart Winnaars!

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Rory
2 jaren geleden

Prachtig schilderij van de druppels! Heel mooi gedaan Babs!

Natascha - BeautyOpinie
2 jaren geleden

Het is idd warm he, en het blijft ook nog even! Misschien ben je daarom ook wat extra moe? Fijn dat het weer wat beter met Marie gaat, vind het zooo zielig!

Heidi
2 jaren geleden

• Wat een fijne weekje heb je weer gehad.
• Wat prachtig die regendruppel

Deb
2 jaren geleden

Wat een hitte ineens he vorige week! En deze week komen er als het goed is opnieuw tropische dagen aan. Ik ben al een beetje aan het bedenken aan wat ik ga doen (of juist niet) om het vol te houden 😊. Prachtige nailart van Imani, vind ’em heel origineel. Fijn dat het alweer iets beter met Marie gaat, zo zielig als je dier pijn heeft.Ik vind je schilderij weer prachtig geworden. Zo knap hoe je dat steeds doet.

Deb
2 jaren geleden
Reply to  BeautyByBabs

Leuk! Dan zal ik je vertellen wat ik erin zie 😊. Leuk naar de dierentuin. Inderdaad gewoon lekker veel water en goed smeren.

Annette
2 jaren geleden

Die waterdruppels zijn wel echt heel mooi. Skoet lijkt weer een beetje een opleving te hebben de laatste 2 weken, dacht echt dat het wel over en uit zou zijn maar ze eet weer goed en is ook weer wat levendiger. Nou ja, we gaan het zien.

Mariska
2 jaren geleden

Oh wat sneu dat Marie ineens mank liep. Je weet ook nooit met katten waar ze naartoe gaan natuurlijk en wat ze allemaal uitspoken. Hopelijk gaat het snel beter.

bychristiana
2 jaren geleden

Oh arme Marie, zo zielig als je kattenkind iets heeft:-( Ik hoop dat ze gauw opknapt. Mooi zeg, je schilderij, ik zou het je niet na doen. Wie weet krijg je wat meer energie nu het wat koeler is, alhoewel we nu volgens mij eind van deze week weer tropische temperaturen kunnen verwachten.

Ilona
Ilona
2 jaren geleden

Ach die arme Marie hopelijk slaat de antibiotica aan en hoeven jullie niet terug voor foto’s. Hoor van meer mensen dat ze moe zijn misschien wel door het virus, nou ja niet het virus an sich, maar doordat het leven na 1/2 maart zo anders en onwerkelijk is geworden. Alles lijkt wel weer “normaal” maar is het natuurlijk niet. Leuke foto’s weer en Toulouse was natuurlijk op zoek naar de alcohol om het pootje van Marie te ontsmetten:-) Prachtig geschilderd die regendruppels zo knap. Wij waren van de week in het Noord-Brabants museum en hoewel het niet direct mijn smaak… Lees verder »