KeeK op de WeeK 31- Meisje met Kat en hongerige Rupsen... 9 kat KeeK op de WeeK 31- Meisje met Kat en hongerige Rupsen...
Artikelen, Keek op de Week

KeeK op de WeeK 31- Meisje met Kat en hongerige Rupsen…

Hallo KeeKers! Iedereen weer blij met de verkoeling deze week? Deze week was een rustig weekje voor mij. Ik heb weer een schilderijtje gemaakt en ik had bezoek van hongerige rupsen in mijn moestuin! Nomnomnomnom…

KeeK op de WeeK 31- Meisje met Kat en hongerige Rupsen... 11 kat KeeK op de WeeK 31- Meisje met Kat en hongerige Rupsen...

Stock Photo from sarsmis/ Shutterstock

Schilderij: Meisje met kat

De opzet van het schilderij….

KeeK op de WeeK 31- Meisje met Kat en hongerige Rupsen... 13 kat KeeK op de WeeK 31- Meisje met Kat en hongerige Rupsen...

En klaar! Het thema past helemaal bij mij, kijk maar!

KeeK op de WeeK 31- Meisje met Kat en hongerige Rupsen... 15 kat KeeK op de WeeK 31- Meisje met Kat en hongerige Rupsen...

Grappig effect met een lampje erachter…

KeeK op de WeeK 31- Meisje met Kat en hongerige Rupsen... 17 kat KeeK op de WeeK 31- Meisje met Kat en hongerige Rupsen...

Rupsen in de moestuin

Ik zag plots allemaal rupsen op mijn kool zitten en volgende keer moet ik toch maar een insecten net eroverheen leggen. Op zich is het ook best interessant om zo een beestje te bestuderen. Je ziet hem gewoon dat blad naar binnen schrokken! Ach, voor deze keer laat ik de natuur zijn gang gaan, ze gaan vast binnenkort poppen en dan vliegen ze weg als mooie koolwitjes.

KeeK op de WeeK 31- Meisje met Kat en hongerige Rupsen... 19 kat KeeK op de WeeK 31- Meisje met Kat en hongerige Rupsen...

Ik had de bladeren eraf gehaald, onder het blad zat een heel nest… Maar er is toch niets meer aan te redden. Ik laat ze maar, gelukkig houden ze het bij de koolbladeren, met de tomaten zal het wel goed komen.

KeeK op de WeeK 31- Meisje met Kat en hongerige Rupsen... 21 kat KeeK op de WeeK 31- Meisje met Kat en hongerige Rupsen...

Lekker even een korte KeeK, tot de volgende WeeK!

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Irene
3 jaren geleden

Kijk jij ook die YouTube video’s van Jay Lee painting? Het is erg mooi geworden. Ik heb al langere tijd zin om te schilderen, maar durf het niet zo. Mijn schoonmoeder heeft trouwens ook een hoop rupsen in de tuin. Hoop dat het mooie vlinders worden.

Rory
3 jaren geleden

Prachtig schilderij! Echt heel mooi geworden. En ja, die rupsen. Sinds mijn ‘issue’ met de eikenprocessierups ben ik wel even klaar ermee. Op zich zie ik bij ons in de tuin geen rupsen. Wel veel andere beestjes. Maar waar ik mij het meest aan erger is de buurpoes die stelselmatig naast onze voordeur poept. Ik heb nu houtsnippers en sierstenen neergelegd en daaronder zaadjes van Afrikaantjes geplant. Ik houd oprecht van poesjes en katers, maar hier baal ik wel van.

Tessa
3 jaren geleden

wat een geweldig mooi schilderij!!!

Mariska
3 jaren geleden

Het schilderij vind ik echt heel mooi geworden, knap dat je dat kunt en er ook zoveel inspiratie voor hebt 🙂

bychristiana
3 jaren geleden

Wauw Babs, wat een talent! Ik vind het echt heel mooi. Leuk trouwens om die opzet van het schilderij te zien. Nooit geweten dat je zo begon!

Annette
3 jaren geleden

Ik vind je schilderij echt super gaaf. Ik heb vorige week voor het eerst een ‘tuinman’ gehad, ben zo blij dat hij zoveel heeft kunnen doen. Fijne zondag Babs.