KeeK op de WeeK 33- Look Away, Look Away.... Mama Piet en Wie is deze Dame? 9 KeeK op de WeeK 33- Look Away, Look Away.... Mama Piet en Wie is deze Dame?
Artikelen, Huisdieren, Keek op de Week, Piet

KeeK op de WeeK 33- Look Away, Look Away…. Mama Piet en Wie is deze Dame?

Hallo lieve KeeKers! Even een korte KeeK, van de week krijgen jullie weer een uitgebreide update over de kittens. Het is wat stil op mijn blog maar ik ben natuurlijk ook best druk met de kittens en Piet, mijn schilderijen en needlefelting projecten.

KeeK op de WeeK 33- Look Away, Look Away.... Mama Piet en Wie is deze Dame? 11 KeeK op de WeeK 33- Look Away, Look Away.... Mama Piet en Wie is deze Dame?

Piet

Piet is altijd blij als ik uit bed ben, ik denk dat hij zich soms ook een beetje “eenzaam” voelt ondanks zijn 4 kinderen. Een kat wil op een bepaald moment ook weer “kat” zijn en niet alleen moeder, dus weer achter brokjes rennen, motten vangen in de tuin etc. Als moeder doet ze het zo goed al lijkt ze soms wat overbezorgd. Moeders herkennen het vast, je hebt nauwelijks tijd voor wat anders, kleine baby’s en kittens vragen alle aandacht van je. Piet lijkt qua doen zo enorm op Toulouse, ik zei het al op Instagram, als er reïncarnatie bestaat…

KeeK op de WeeK 33- Look Away, Look Away.... Mama Piet en Wie is deze Dame? 13 KeeK op de WeeK 33- Look Away, Look Away.... Mama Piet en Wie is deze Dame?

 Nieuw schilderij

Ik moet nog wat kleine aanpassingen doen maar dan is ie wel af denk ik. Misschien herkent iemand haar? Tip: het is een actrice en ik vond haar altijd prachtig om te zien.

KeeK op de WeeK 33- Look Away, Look Away.... Mama Piet en Wie is deze Dame? 15 KeeK op de WeeK 33- Look Away, Look Away.... Mama Piet en Wie is deze Dame?

KeeK op de WeeK 33- Look Away, Look Away.... Mama Piet en Wie is deze Dame? 17 KeeK op de WeeK 33- Look Away, Look Away.... Mama Piet en Wie is deze Dame?

Gegeten

Alles is zo duur nu, tegenwoordig moeten we wel eens schrapen… Dus opeten wat we in huis hebben. De (wit)vis had Jeroen gefrituurd, dan smaakt ie een stuk lekkerder. Bovenop ligt een gepocheerd ei.

KeeK op de WeeK 33- Look Away, Look Away.... Mama Piet en Wie is deze Dame? 19 KeeK op de WeeK 33- Look Away, Look Away.... Mama Piet en Wie is deze Dame?

Serie Netflix- A Series of Unfortunate Events

Het verhaal gaat over drie kinderen (Violet, Claus en Sunny Baudelaire) die na een brand hun ouders kwijtraken. Ze worden ondergebracht bij Graaf Olaf, die op hun fortuin uit is. Als hij de voogdij kwijtraakt, blijft hij de kinderen in verschillende vermommingen achtervolgen. De kinderen komen te weten over een geheime organisatie: V.B.W. en onderzoeken het mysterie.

Wat is dit een leuke serie! Het verhaal maar ook de omgeving vind ik briljant bedacht. Hiervoor waren er ook andere versies, maar deze vind ik heel bijzonder. Hoofdrolspeler  Neil Patrick Harris  als Count Olaf doet het perfect, ik kende hem alleen van “How I met Your Mother” en daar ken ik alleen maar korte stukjes van. Echt een aanrader, de boeken zullen ook lekker weglezen denk ik. Het liedje bij het intro probeer ik altijd mee te zingen, geweldige tekst: “Look away…look away…”

Dat was het weer voor deze KeeK, iedereen een fijne zondag!

KeeK op de WeeK 33- Look Away, Look Away.... Mama Piet en Wie is deze Dame? 21 KeeK op de WeeK 33- Look Away, Look Away.... Mama Piet en Wie is deze Dame?

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
rory
29 dagen geleden

Wat schattig om te lezen over Piet. Overbezorgde moeder… zo herkenbaar. En prachtig weer je schilderijen Babs!

bychristiana
1 maand geleden

Prachtig schilderij van Audrey Hepburn natuurlijk! Ik kan me voorstellen dat je je handen vol hebt aan alle poezels in huis;-)

Annette
1 maand geleden

Mooi hoor je schilderij. Ben je van plan om Piet te laten steriliseren voordat ze weer de hort op gaat? hahaha hoe snel kan/mag dat na een bevalling anders heb je straks weer een nestje, oeps. Ze groeien wel hard zag ik op je laatste instagram post, wat een dotjes zijn het, heerlijk.

Ilona
Ilona
1 maand geleden

Audrey Hepburn ze hangt in mijn kamer samen met nog wat andere filmsterren uit vroeger jaren. Wist je dat haar moeder een Nederlandse was. Ah die lieve Piet en misschien is Piet wel een reïncarnatie van Toulouse, er is niet voor niets een gezegde dat katten 7 levens hebben. Ja bizar die prijzen in de supermarkten Amy krijgt ‘s avonds altijd een ‘koffiemelkje’ zo’n cupje van Friesche Vlag (goedkope lust ze niet) en die waren vorig jaar nog 0,38 nu bij Dirk van de Broek al 0,59. Fijne zondag en geniet van Piet, Marie en de kittens!

chucky1012
1 maand geleden

Ze komt me heel erg bekend voor en haar naam ligt op het puntje van mijn tong….
Prachtig.
De gebakken vis ziet er heerlijk uit.
Zo erg dat alles zoveel duurder is geworden….
Piet heeft groot gelijk.

Xoxo