keek op de week 35
Artikelen, Keek op de Week

KeeK op de WeeK 35- Chocolade, Kleur en Vulling

Hallo KeeKer vrienden! Vinden jullie het weer ook zo omgeslagen? Donkere luchten, regen, ik vind er drie keer niks aan… Ik ben gewoon geen herfst/winter type. Het duurt altijd heel lang voordat ik daaraan gewend ben en ben blij als de kerst en oud en nieuw achter de rug is. Dan gaan we weer richting lente. Maar we blijven positief. In mijn huis zijn wat veranderingen gebracht en heel blij mee. Kijken jullie mee?

keek op de week 35 2017

Foto: Shutterstock

“Nieuwe” stoelen

Mijn lieve zus is verhuisd en zij vroeg mij of ik nog eetkamerstoelen nodig had en een lekkere fauteuil. Nou en of! Daar zeg ik geen “nee” tegen. Onze meubels zijn oud, doorgezakt en de meeste tweedehands. Nieuwe meubels zijn duur zijn en met 2 katten in huis hoef ik niet zo nodig dure spullen te hebben. Als mijn katten erop losgaan wil ik niet gefrustreerd in een hoekje gaan zitten. Of boos op ze worden, het kan namelijk gebeuren.

Wij hadden nog 2 eetkamerstoelen die inmiddels vol met katten-halen zaten (en de metalen poot was ook nog gaan roesten) dus ik was heel blij met deze 6 eetkamerstoelen.

 

Onze Ikea Poang (die was wel nieuw) zat verschrikkelijk. Voor mijn rug heb ik een goede, rechte stoel nodig en niet een met een bocht erin. Dit is geen nieuwe stoel maar hij zit heerlijk. Lekker een dekentje bij de hand en dan zou ik toch door de herfst moeten komen, toch?

 

Kleurtjes in mijn haar

Nadat de schaar in mijn haar was gezet wilde ik ook nog een kleur/highlights in mijn haar laten zetten maar het komt financieel niet uit om nu weer naar de kapper te gaan. En ik ben nogal ongeduldig dus zelf maar wat geprobeerd… Met een ontkleuringscrème streepjes getrokken maar nu is het weer veel te rood/oranje.

 

Vandaag ga ik weer nieuwe streepjes in zetten…Ik ga namelijk chocolade -kleurige streepjes maken, ik lijk wel een bonbonnetje 😉

poly palette chocoladebruin

Over bonbons gesproken…

Jeroen heeft van de week bonbons gemaakt en lekker dat ze zijn! Ik heb er maar 2 genomen, ik ben heftig aan het lijnen, zonder pillen overigens, maar ik heb mij voorgenomen van alles wat ik eet de helft te nemen.

Dus wel wat lekkers, maar dan minder.

bonbons

Deze “drolletjes” hebben een vulling van gekarameliseerde suiker, room, pure chocolade en hazelnoot.

Jeroen vind het echt leuk om te koken en te bakken en nu is hij helemaal into zelf bonbons maken.

bonbons basilicum

In deze bonbons zit een vulling van basilicum, room, witte en pure chocolade en zeezout. Lekker, joh!

 

Uitslag mammografie

Vorige maand moest ik weer voor de check-up een mammografie laten maken. Het blijft altijd spannend… Gelukkig hadden zij niets akeligs gevonden op de foto’s. Ik hoop dat dat voor alle vrouwen het geval is.

 

Dat was het weer voor deze week… Tot de volgende …. (volgens mij kunnen jullie dat woord nu wel dromen)

handtekening Babs

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Lianne
4 jaren geleden

Oh die chocolade bonbons zien er goed uit! Fijn dat alles goed was in het ziekenhuis en succes met het lijnen.

Irene
4 jaren geleden

wat dijn dat de mammografie goed is. Die Bonbons zien er heel lekker uit! Ik wil misschien ook wel weer een kleurtje in mijn haar, maar ik weet nog niet welke kleur.

chucky1012
chucky1012
4 jaren geleden

Oeh die bonbons zien er zo heerlijk uit!
Fijn dat de uitslag goed was.

Sylvia
4 jaren geleden

Die bonbons! Knap dat je de helft hebt kunnen laten liggen. Ik zou dat niet kunnen hoor😂. Altijd fijn nieuwe “tweedehands” spullen. Ik koop ook altijd liever tweedehands ook een kat en katenhalen en anders zonde van het geld haha. Fijne week weer gewenst!

Annette
4 jaren geleden

Toch lekker zo’n zus die gaat verhuizen 🙂 en de bonbons zien er zalig uit. Ik moest ook even wat minderen na mijn vakantie ook niet op dieet maar wel even wat minder met de suiker en de vettigheid, op vakantie nam ik toch altijd van het toetjesbuffet en bijna elke dag wel wat frietjes. Dus ff een tandje minder kon wel weer.

Elke
4 jaren geleden

Die bonbon zien er echt super goed uit hoor!

bychristiana
4 jaren geleden

Wat goed dat de uitslag goed was!! Dat is een hele opluchting. Ik vind die bonbons er goed uitzien hoor, voor zelfgemaakte varianten. Hier in huis is mijn vriend vooral van het bakken, en ik van het opeten (alhoewel ik ook wel oplet natuurlijk;-))

Deb
4 jaren geleden

Wat een goed nieuws van de mammografie. Blijft inderdaad altijd spannend zo’n uitslag, een opluchting dat alles goed is. En wat heb je toch mooi dik haar… *zucht* wil ik ook, maar kun je helaas niet in een pakje kopen hihi. Die bonbons zien er goed uit trouwens, Yum!

Hennie
4 jaren geleden

Wat fijn van die stoelen. Kun jij weer lekker zitten. De bonbons zien er ook erg lekker uit. Mazzel, zo’n man. Ik heb nog nooit een mammografie gehad, het lijkt me zeer akelig. Gelukkig kun je er weer een tijdje tegenaan!