keek op de week
Artikelen, jane iredale, Keek op de Week, Make-up, Merken

KeeK op de WeeK 38- Alex op Appelpop, Jane Iredale in Amsterdam en Babs een beetje belabberd…..

Hi KeeKers! Niemand bezweken aan de plotselinge hittegolf? Vorig weekend ben ik naar Appelpop geweest, niet heel lang, want het was drukker dan druk. Deze week had ik een geweldig persevent en gisteren was ik in Haarlem . En iedere dag sleepte ik mij er maar door, een grieperig weekje voor mij…

 

keek op de week

Ik voel mij de hele week al belabberd. Grieperig, mijn huid doet pijn, mijn lijf, keelpijn… kortom… algehele malaise. Ik ben niet de enige, er heerst een griepje. En het was best een drukke week.

Maar op bed liggen kan ik toch niet. Sterker nog, ik kan gewoon niet slapen. Marie en Toulouse zijn ‘s nachts ook nog eens aan het apenkooien, rennen door mijn kamer, keuken en de trap op en af. Miep, miep! Zoeffff…. En miauwen, dan willen ze weer eten, dan willen ze in de tuin. Het hoort erbij. Als kattenmoeder heb je het “heul” druk. Op zijn Tiels gezegd dan..:)

 

Appelpop

Alex Vargas was top…. Hij zou op een ander podium optreden, maar een andere  band kwam te laat. Hadden de verkeerde tijd in hun agenda gezet… dus is die band weer huiswaarts gegaan en kwam er een podiumwissel. Maar op was het kleinere podium eigenlijk leuker. Meer ruimte om te staan als publiek.

Kennen jullie Alex Vargas? Misschien als jullie het begin horen gaat er een lichtje op?

 

Ik vond het drukker dan vorig jaar en dat klopte ook wel. Vorig jaar waren er zo’n 125.000 bezoekers, dit jaar waren er 152.000! Maar het blijft een geweldig festival, met gratis toegang. Ik hoop dat dat nog lang zo zal blijven. Marco Borsato was er ook, scheen een goede show te zijn geweest.

Dit weekend was het fruitcorso. Voor de Tielenaren een grote happening. Volgens mij beginnen ze nu alweer aan het ontwerpen van nieuwe wagens voor volgend jaar. Toen Tom klein was gingen wij altijd kijken, nu niet meer.

 

jane iredale event

Donderdag was ik naar het event van jane iredale. Mooie minerale make-up die ook nog eens heel verzorgend is voor de huid. Ik had met Claudia van Beautytag afgesproken in Amsterdam, bij de Harbour club. Blijken er 3 locaties te zijn!

Drie Harbour clubs in Amsterdam? Ik heb ze allemaal gezien, zo ook de laatste waar Claudia stond te wachten. Dat was dus een Harbour club (café) die afgebrand was… wisten wij veel! Maar het kwam allemaal goed. Meer over deze leuke, warme en gekke dag in mijn post over het event!

Verjaardag

Gisteren waren wij naar de verjaardag van mijn neef in Haarlem. Mijn nichtje die ik oktober de baby verwacht was ook jarig geweest en dit had ik voor haar gekocht.

Een horloge…

horloge-kat

 

En voor de baby…

balou-de-beer

Marie en Toulouse

Omdat ik zo’n drukke week had en grieperig was (en nog ben) heb ik minder foto’s kunnen maken. Ik had nog een leuk filmpje die ik nog wilde bewerken, maar die houden jullie tegoed.

toulouse-in-de-schaduw

Ook Toulouse ligt graag onder de “parasol”!

hangen-op-de-printer

Marie hing maar een beetje op de printer… het was warm…I know.

 

Ik probeer vandaag een beetje rustig aan te doen, nog steeds niet helemaal 100%. Maar ik heb niks op de agenda, dus een lekker pyjama dagje!

Fijn zondag, KeeKers!

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Melike
5 jaren geleden

Hihi zo leuk dat event met Claudia. Jullie hebben het vast heel gezellig gehad! Ik ben ook altijd zo’n ramp met locaties vinden haha. En Toulouse onder de parasol dat is toch geniaal. Ik word helemaal vrolijk van je keek! Hoop dat je griep gauw weer over gaat, heel veel beterschap nog!

YuSt
5 jaren geleden

Knap maar snel op! Niks zo vervelend!
En och jee wat zul je klotsoksels gehad hebben op zoek naar die club. Poeheee… Gelukkig is het goedgekomen!

hillybillybeauty
5 jaren geleden

Gezellig met Claudia! Klinkt als een gaaf event! En Marie en Toulouse worden al best groot zeg!

Natascha
5 jaren geleden

Wat vervelend Babs dat je je zo belabberd voelt, ondanks al die leuke dingen die je hebt gedaan. Hopelijk heb je vandaag een beetje kunnen bijkomen en voel je je snel weer fit!

Annette
5 jaren geleden

Beterschap Babs, ik kan me voorstellen dat het een hele zoektocht is geweest naar de Harbour club, ik dacht ook dat er maar 1 was hahaha had mij dus ook kunnen gebeuren.

DisneyChicks.nl
5 jaren geleden

Wat een leuk horloge heb je voor je nichtje gekocht! De foto is zo leuk met dat kattenpootje erbij.