keek op de week 42 2017
Artikelen, Gezondheid, Keek op de Week

KeeK op de WeeK 42- EPIC, Kefir, Powermix, Bloomon en Gewonnen

Hallo lieve KeeKer vrienden!  Deze week heb ik mijn EPIC pakje verstuurd en gekregen, wij maken zelf kefir,een prachtig boeket en weer aandacht voor mijn schattepetatten, ofwel Marie en Toulouse!

 

keek op de week 42 2017

Foto: Shutterstock

#EPIC

Deze editie doe ik mee met de echte post is cool actie, ofwel #EPIC. Een stel enthousiaste bloggers trekken lootjes (het lijkt wel Sinterklaas) en dan sturen wij cadeautjes naar elkaar toe. Super leuk natuurlijk, want het is altijd een feestje om leuke post te ontvangen. Ik zag op Instagram en Twitter al zulke creatief ingepakte pakketjes langskomen… Ow.. Ik vrees dat ik een heel saai pakketje heb gemaakt. Ik weet niet hoe het komt, maar vroeger kon ik altijd zo creatief bezig zijn en sinds ik blog gaat al mijn energie (voor zover ik die heb) en tijd in mijn blog zitten. Het is net zoals mijn handschrift, die ziet er ook zo idioot uit. Zeg maar lelijk. Een “getroebleerd persoon” zo zou en handschriftlezer mij vast noemen, hahaha! (hysterische lach) 😉

epic pakketje

Dit pakketje kreeg ik… Het is nu zondag en ik mocht het gisteren uitpakken. Blogpost volgt!

Gewonnen!

Het is altijd super tof om iets te winnen en zeker een fijne crème. La Roche-Posay Cicaplast Balsem B5 helpt je huid te kalmeren na teveel aan zonnestraling, en kan je ook gebruiken na een dermatologische ingreep, bij schaafwonden en tatoeages. Een alleskunner dus!

KeeK op de WeeK 42- EPIC, Kefir, Powermix, Bloomon en Gewonnen 8 kefir KeeK op de WeeK 42- EPIC, Kefir, Powermix, Bloomon en Gewonnen

Rory van 40envoorheteerstmoeder.nl had de winactie georganiseerd en nogmaals super bedankt voor deze mooie prijs!

 

PowerMix behandeling

Ik was uitgenodigd door L’Oréal om een powermix behandeling te ondergaan bij kapsalon Anne in Geffen, en wauw, wat is dat een opfrisser voor mijn haar! Mijn complete verhaal volgt deze week!

Bij de wastafel voor de power mix behandeling

Griepprik

Dinsdag kon ik terecht voor de griepprik. Ik kon ook een prik krijgen tegen een infectie veroorzaakt door de pneumokokken bacterie (longontsteking, hersenvliesontsteking en bloedvergiftiging) , dus heb ik dat ook maar gedaan. Wel een prijzig spuitje, wordt niet vergoed.

pneumokokken

De arts die de vaccinaties toediende moest even kijken of dat wel samen kon met de griepprik, maar dat was geen probleem. Ik ben de rest van de week een beetje grieperig geweest en zaterdag wat duizelig en had een beetje last van mijn maag. Kan natuurlijk toeval zijn…Laat de winter maar komen!

 

Bloomon

bloomon

Donderdag kreeg ik deze prachtige bos bloemen van Bloomon! Wat zijn ze bijzonder mooi, ik ben er reuze blij mee!

bloomon

 

roos

Ik had deze bloemen wel eens gezien op Instagram, maar als je ze echt in je handen hebt zie je hoe prachtig iedere bloem is. Met zorg geplukt en een prachtige combinatie!

boeket bloomon

Marie en Toulouse zijn dol op de stevige kartonnen verpakking waarin ze zaten!

 

 

Kefir

 

kefirJeroen is kefir aan het maken. Kefir is een yoghurtachtige drank en schijnt verfrissend en licht tintelend te zijn. Van oudsher gebruikt men schapen of geitenmelk. Het zijn eigenlijk schimmels/bacteriën die zich voeden met suiker. Je kan ook waterkefir maken en wij gaan voor deze variant. (geitenmelk vind ik nogal brrr…)

Je hebt dus de kefir korrels/ bacteriën, daarbij giet je één liter water, je doet er wat gedroogd fruit bij en wat suiker. Nog 2 dagen in de koelkast laten fermenteren en klaar!

 

Gezond?

Yep! Kefir is goed…

  • Voor je darmen (probiotica)
  • Tegen stress
  • Voor je stoelgang
  • Maakt je botten sterker
  • en helpt bij het afvallen.

 

Marie en Toulouse

Ik heb deze week weer veel foto’s gemaakt van Marie en Toulouse. Marie is steeds vaker heel knuffelig naar mij toe maar ook best kattig tegen Toulouse. Ik denk dat dat ook komt door de vreemde snuiters (kattenvolk) die nog steeds hier binnen komen lopen. Marie en Toulouse lijken steeds alerter te worden en zijn soms wat onrustiger.

marie op schoot

Dan moet ze iedere dag even bij mij liggen…

Troetel elfje…

marie nekje kriebelen

Lekker zo onder mij kinnetje, vrouwtje!

 

Marie maakt mij altijd te vroeg wakker… miauwen (dan wil ze eten) en als ik niet snel reageer dan gaat ze mijn make-up van de tafel schuiven. Ja, ze heeft een sterke wil!

Boxes,boxes!

marie in doos

Maar het ligt ook wel knus buiten in de tuin als vrouwtje haar hoofdkussen en dekbed laat luchten…

KeeK op de WeeK 42- EPIC, Kefir, Powermix, Bloomon en Gewonnen 22 kefir KeeK op de WeeK 42- EPIC, Kefir, Powermix, Bloomon en Gewonnen

Over “luchten”gesproken…

Toulouse

Nomnomnom…. die muesli met opgeklopte room is wel erg lekker!

marie eet muesli

Dag lieve KeeKers! (ach, die oogjes van mij, die blijven maar tranen)

marie

 

 

Volgende week heb ik meer foto’s van Toulouse!

 

 

handtekening Babs

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

15 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Irene
4 jaren geleden

Wat een leuke foto’s weer van je katten! Goed dat je die extra prik toch hebt genomen. Voel je je inmiddels wel weer wat beter?

Deb
4 jaren geleden

Wat een leuk overzicht! Prachtige boeketten heeft Bloomon toch. Ik ga er binnenkort ook een abonnement op nemen, maar eerst hier eens flink klussen. Wordt de aankomende 2 weken een grote chaos hier 😉 Ik ben benieuwd naar je EPIC pakketje. Elk jaar zie ik de pakketjes en neem ik me voor om mee te doen en elk jaar ben ik weer te laat.. 😉

Charel
4 jaren geleden

Wat een leuk pakketje! Nog een fijne zondag xx

wendy
wendy
4 jaren geleden

Wat heb je n mooi verpakt pakket ontvangen van *EPIC ,benieuwd wat er in zit, maar het is zo al leuk om te ontvangen. En wat heb je ook nog een mooi e bloemen ontvagne, met zelfs n speeldoos voor je katten! 🙂 Heel grappig!

Annette
4 jaren geleden

Ik was blij met je pakketje hoor! 🙂 heerlijk poezenfoto’s weer.

Rory
4 jaren geleden

Ah wat lief Babs! Heel veel plezier van de crème (ben benieuwd hoe jouw ervaring ermee is) en ontzettend leuk dat je mij hebt vermeld in je KeeK! Die powermix-behandeling maakt mij nieuwsgierig! Ik ben benieuwd. En over de extra prik. Ik heb er nog nooit van gehoord? Of krijg je die keuze alleen maar als je kiest voor een griepprik? En zijn we daar als kind niet voor ingeënt? Just curious. Een hele fijne zondag!

Rory
4 jaren geleden
Reply to  BeautyByBabs

Aha, dat wist ik niet. Wat naar. Dat Kefir is trouwens hartstikke goed. We hebben het jaren gedaan nadat de vader van mijn schoonmoeder erover had verteld. Waarom nu eigenlijk niet meer? Good point!

Sylvia
4 jaren geleden

Wat een feest met al die cadeautjes! Die bloemen zijn echt zo prachtig. Ik mis ook echt wel bloemen in huis. Helaas blijven ze nooit zo lang staan met de warmte dus dat vind ik dan zonde van het geld. Heerlijke week weer gewenst!

chucky1012
chucky1012
4 jaren geleden

Gefeliciteerd met je prijs 👌
Prachtig boeket bloemen.
Zo schattig zijn jullie katten.

Xoxo

bychristiana
4 jaren geleden

Ik ben benieuwd naar jouw ervaringen met de powermix behandeling. Leuk dat je dat later nog wat uitgebreider laat zien. Ik heb in het verleden ook regelmatig getwijfeld over een bloomon abonnement. Ik had er dus een keer 1 besteld om te kijken wat ik ervan vond, en toen kreeg ik een gele bos. Opzich heel mooi, maar als er 1 kleur is die totaal niet in mijn huis past, is het wel geel. Ik kon er gewoon helemaal niets mee en heb er een week lang van zitten balen. Nu zoek ik toch altijd zelf maar mijn bloemen uit,… Lees verder »

Natascha
4 jaren geleden

Wat een bofkont ben je toch Babs! Lekker ook dat je een power mis behandeling mocht ondergaan, ben benieuwd naar je blog erover. En die bloemen van Bloomon, super mooi!