keek op de week
Artikelen, Babs in de media, Keek op de Week, Kleding, Lifestyle, Make-up, Over mij, Tools, Wonen

KeeK op de Week 42- KeeK, Cake en Bekeken…

Hi Super KeeKers!

Deze week heb ik een cake (taart) gebakken, en hebben jullie mij bekeken op RTL4? Verder in deze KeeK:  Marie en Toulouse slapen in een schattig poppenbedje en mijn nieuwe winterjas!

collage-keek-op-de-week-42

 

Nieuwe Winterjas

Ik liep in de stad en zag dat M&S opheffingsuitverkoop had. Voor degenen die het nieuws hebben gevolgd, M&S mode is ermee gestopt… Ik zag een winterjas en was op slag verliefd. Alleen, ze hadden er nog maar eentje. En dan in een heel grote maat (52)..  Ik verzuip er zowat in maar hij zit zo lekker! Mijn oude winterjas is ziet er niet meer zo mooi uit en ik heb hem volgens mij al drie jaar…Het lijkt ook alsof hij minder warm zit. (van het vele wassen?)

nieuwe-winterjas

Deze jas was echt een koopje namelijk €12 !

 

Eyeliner penseel

Deze handige tool wilde ik al een tijd heel graag hebben! Een penseel  met een knik erin, ideaal voor het aanbrengen van gel eyeliner. Besteld bij Douglas. Merk :Zoeva

zoeva-eyeliner-penseel

House Vision

Bedankt voor alle felicitaties voor mijn nieuwe huis.. Ik dacht dat jullie het wel door hadden dat het natuurlijk nagespeeld was, zoals zij dat noemen. Ik zou dan eerst een winnend lot in handen moeten krijgen! Het was een leuke dag (en prachtig weer!)

Mooi, mooi.. Wat zeg ik vaak Mooi! Je weet gewoon niet wat je steeds moet zeggen. Ik lag echt in een deuk. Je ziet wel eens van die compilaties bij DWDD… nou, schuif mij er ook maar bij…vreselijk zeg.

Op een bepaald moment zei Jeroen over de vakantiewoning…Ja, het hout is mooi bruin?!… toen had ik het niet meer! Hij wist ook niet meer wat te zeggen… huh? Ik kon natuurlijk niet keihard gaan lachen maar toen de camera stopte lag ik zowat op de grond te schaterlachen. En zij hadden het niet eens door dat het best een rare uitspraak was. En hebben het niet eruit geknipt. Lol 😉

onbewust-spiegelen
Sta ik daar toch een partij onbewust te spiegelen!

Mijn ogen werden maar kleiner en kleiner.. confronterend zo een filmpje van jezelf. Keek ook recht in de zon. Wie het gezien heeft begrijpt precies waar ik altijd over “zeur”. Een ooglidcorrectie dus…

Het was een heel leuke dag, een gezellige groep mensen, een heel relaxed dagje uit! En de vakantiewoningen waren echt heel mooi, zeker het tweede huis!

Taart gebakken

Ik roep vaak bij Ramadanrecepten en de Zoetekauw, mijn 2 favoriete foodbloggers dat ik die taart een keer ga bakken. En die koekjes, toetjes etc…

Wij zijn er eindelijk aan toegekomen. De eerste taart is een taart met banketbakkersroom. Ik ben daar dol op. Op de een of andere manier hadden wij of te weinig room gemaakt of het was teveel ingedikt. dus was hij vrij droog. Maar wel heel lekker! In plaats van perzik hebben wij er appel op gelegd.

appeltaart-met-banketbakkersroom

taart

Hier vind je het recept!

De volgende keer laat ik de taart zien die wij gemaakt hebben van De Zoetekauw en die is echt ook heel erg jammie! (hik)

 

Poppenbedje- Stapelbed

Ik zag een advertentie staan op de lokale FB pagina. Een poppenbedje voor 7,50? Mooi! Mooi! Ik bedoel… Leuk! Schattig  voor Marie en Toulouse! Het is een houten stapelbed en zo kunnen Marie en Toulouse ook gezellig samen liggen. Of toch niet?

Marie eiste de het onderste bedje al snel op…

marie

Samen?

samen-in-poppenbed

Wel krap…

Nee, Toulouse… ga jij er maar uit…

toulouse-verbannen-uit-bed

 

Oké, dan ga ik wel boven.

toulouse-op-stabelbed

Als ze ieder in hun eigen bed liggen moeten ze altijd klieren. Het zijn net 2 kinderen, klopt gewoon helemaal, hahaha.

Maar vaak gaat het samen ook goed hoor!

meneer-en-mevrouw-cats-in-bed

 

Tot de volgende KeeK! (enne… leuk als je een reactie achterlaat natuurlijk!)

handtekening Babs

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

17 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Lianne
4 jaren geleden

Ahh die bedjes voor de katjes, wat gezellig. De jas staat je ook prachtig Babs! Wat leuk om te lezen dat je m’n blog leuk vind, ik word er helemaal blij van. 🙂

Deb
5 jaren geleden

Wat een koopje die jas! Staat je mooi en nee ik wist niet dat M&S mode ermee gestopt was. Ik ben benieuwd hoe je nieuwe penseel je bevalt. De aflevering heb ik gemist, ik kijk dan ook heel weinig tv programma’s. Misschien kunnen we het terugzien met aflevering gemist… Die taart ziet er trouwens erg goed uit, daar zou ik nu wel een stukje van lusten.. yam! Wat schattig dat poezenbedje, slapen ze er echt in of gebruiken ze het vooral om te spelen?

Lifeaholic.nl
5 jaren geleden

Na jouw reactie op mijn ‘cake-foto’ moest ik gewoon een reactie achterlaten op jouw keek op de week haha! Dat ziet er in ieder geval gezellig uit en volgens mij vermaken jouw katjes zich ook wel 🙂

Debbie
5 jaren geleden

Ik zou dat House Vision wel willen zien, maar je moet weer registreren/inloggen. Kan dat ook ergens zonder?
Ben erg benieuwd! Oh en die katten zo schattig in hun eigen bedje hahahaha, echt komisch. Enne, die taart ziet er erg lekker uit. Ik ga het recept eens bekijken.

Hennie
5 jaren geleden

Oei, wat een mooie jas. Denk dat je daar heel veel plezier aan zult beleven. Mooi en tijdloos model.

De taart ziet er ook erg lekker uit. Ik ben ook gek op bakken. Leuk om te doen en ik word er zo lekker rustig van in mijn hoofd.

Oh, en wacht eens even: mooi nieuw thema!

Annette
5 jaren geleden

Heerlijk die jas aankoop voor zo weinig geld. Hij staat je ook leuk, die taart ziet er heerlijk uit. Ik bak zelf altijd veel meer in het najaar/winter dan de andere helft van het jaar zal wel met het meer binnen zitten te maken hebben.

Claudia
5 jaren geleden

wat een mooie jas Babs, staat je goed. En ik heb je gezien op Tv, gaaf hoor! Hahahaha. Ik ben nog steeds verliefd op je poezen, zo cute! Die taart Babs, ik wist niet dat je het in je had! Jummy.

Jolanda
5 jaren geleden

Wat schattig dat bedje!!!

Johanna
Johanna
5 jaren geleden

Leuk die jas! een beetje boyfriend stijl, kunnen er ook lekkere dikke truien onder of een jasje en dan zit hij denk ik nog steeds ruim! Zelf kijk ik nooit tv dus deze uitzending ook niet! En heerlijk zo’n stapelbedje voor de poezen, het ziet er erg grappig uit. De cake/taart lijkt mij heerlijk, rond deze tijd ook vaker aan het bakken, b.v. met koekkruiden van Jacob Hooy, dan word het een speculaascake en ruikt het al naar de sinterklaastijd!!! Op dit moment aan het genieten van een geur sample van Chanel no. 5, weer helemaal terug van weg geweest,… Lees verder »

YuSt
5 jaren geleden

Ships,… door het gedoe hier thuis ben ik de uitzending vergeten. Ik ga het terug kijken!
En dat bedje is te schattig!
Die jas voor 12,-??? Wooooo echt super!