KeeK op de WeeK 42- Voer Puzzel, Boze Blik & Naar de Kerk....? 9 midnight mass KeeK op de WeeK 42- Voer Puzzel, Boze Blik & Naar de Kerk....?
Artikelen, Films en series, Food & Drinks, Huisdieren, Keek op de Week, Lifestyle, Marie, Piet

KeeK op de WeeK 42- Voer Puzzel, Boze Blik & Naar de Kerk….?

Hallo Keekers! Het kan zijn dat jullie (die geabonneerd zijn op updates)  laatst 7 e-mails ontvangen hebben, dat waren de laatste 7 artikelen na mijn overstap naar een andere hostingpartij. Ik zal jullie vertellen wat er aan de hand was. In deze KeeK verder: 2 toppers op Netflix gezien (serie en film), Marie en haar boze blik en een denkspelletje voor de katten.

KeeK op de WeeK 42- Voer Puzzel, Boze Blik & Naar de Kerk....? 11 midnight mass KeeK op de WeeK 42- Voer Puzzel, Boze Blik & Naar de Kerk....?

Ik had het zelf niet eens door, ik heb mijzelf ook geabonneerd op updates want zo kan ik in de gaten houden of alles werkt en pas donderdag merkte ik op dat er geen mailtjes waren binnengekomen. Ik zal het niet te ingewikkeld maken maar de plugin die daarvoor zorgt stond op “actief” maar toch kreeg ik een notificatie in beeld dat ik hem nog niet verbonden had. Dus maar weer geklikt op verbinden en toen heeft ie een inhaalslag gemaakt. In ieder geval werkt het nu weer normaal, niemand hoeft meer wat te missen!

Gegeten

Weer een lekkere pokébowl

KeeK op de WeeK 42- Voer Puzzel, Boze Blik & Naar de Kerk....? 13 midnight mass KeeK op de WeeK 42- Voer Puzzel, Boze Blik & Naar de Kerk....?

en pizza (iedere vrijdag)

KeeK op de WeeK 42- Voer Puzzel, Boze Blik & Naar de Kerk....? 15 midnight mass KeeK op de WeeK 42- Voer Puzzel, Boze Blik & Naar de Kerk....?

Netflix serie Midnight  Mass

Een charismatische jonge priester arriveert in een troosteloos stadje. Hij brengt grootse wonderen, onheilspellende mysteries en nieuwe religieuze passie met zich mee.

Wie “The haunting of Hill House” kent moet deze ook gaan zien. Het is van dezelfde maker namelijk Mike Flanagan.  Ik vond het een heel goede miniserie! Soms heb je van die series die wij maar zo-zo vinden maar naar deze keek ik iedere avond uit.

Het is een bizar verhaal met een bizar verloop. Het gaat over de inwoners van een klein eilandje en hun nieuwe priester. Father Paul neemt tijdelijk de plek in van hun vaste priester, die ziek blijkt te zijn. Father Paul is een charismatische man die een lijntje met een goddelijk wezen heeft en er gebeuren goede dingen maar ook heel vreemde dingen. De andere hoofdpersoon is een man die terugkeert naar het eiland na het uitzitten van een gevangenisstraf van 4 jaar voor het onder invloed doodrijden van een vrouw. De beelden van die vrouw achtervolgen hem en hij probeert daarmee in het reine te komen.

De hele film is doorspekt met Bijbelse teksten, iedere aflevering heeft dan ook als thema die tekst. Zonder veel te verklappen kan ik wel zeggen dat je dan eventjes heel anders kijkt naar een hostie of de wijn die geserveerd wordt in de kerk!

Heel goed acteerwerk, ook de zeer vrome mevrouw “Beth” speelt haar rol (eng) overtuigend.

Richard Jewell

Richard Jewell wordt wereldwijd bekend als de beveiliger die bij de bomaanslag in Atlanta in 1996 het explosief vindt. Dankzij zijn snelle handelen worden talloze levens gered. Maar binnen een paar dagen wordt de man die zo graag politieagent was geworden de belangrijkste verdachte van de FBI. Hij wordt door zowel pers als publiek aan de schandpaal genageld en zijn leven wordt verwoest. Jewell roept de hulp in van de onafhankelijke anti-establishment-advocaat Watson Bryant en houdt vol dat hij onschuldig is. Maar als Bryant probeert de naam van zijn cliënt te zuiveren, wacht hem een zware strijd tegen de gecombineerde krachten van de FBI en de lokale autoriteiten. Bron: filmvandaag


Kippenvel, dit waargebeurde verhaal. Hoe een onschuldige brave burger plots als terrorist wordt gezien. Deze film moet je echt gaan zien, Midnight Mass was een griezelig fictief verhaal, deze is in principe enger omdat het je dus echt kan overkomen….

Boze blik…

Vorige keer vertelde ik jullie dat Marie zich vaak ergert aan het uitbundige kitten gedrag van Piet. Al die drukte op mijn “oude dag”! zo lijkt het wel terwijl Marie niet eens oud is. Ik moest zo lachen om die blik van Marie op deze foto’s, ze spreken voor zich!

KeeK op de WeeK 42- Voer Puzzel, Boze Blik & Naar de Kerk....? 17 midnight mass KeeK op de WeeK 42- Voer Puzzel, Boze Blik & Naar de Kerk....?
“Wat zit jij nou stom te doen met dat rare zwarte beest!”
KeeK op de WeeK 42- Voer Puzzel, Boze Blik & Naar de Kerk....? 19 midnight mass KeeK op de WeeK 42- Voer Puzzel, Boze Blik & Naar de Kerk....?
Hallo, hier zit ik hoor!

Samen spelen

Het leuke is dat Marie steeds speelser wordt. Ok, als Piet weer helemaal als een aap om Marie zijn nek gaat hangen wordt dat niet gewaardeerd maar samen een spelletje doen vind Marie steeds leuker!

KeeK op de WeeK 42- Voer Puzzel, Boze Blik & Naar de Kerk....? 21 midnight mass KeeK op de WeeK 42- Voer Puzzel, Boze Blik & Naar de Kerk....?

Deze voer puzzel had ik speciaal voor Piet gekocht, Piet vind het het leukst als ik de brokjes door de kamer gooi dan rent hij erachteraan. Met deze puzzel hoop ik wat meer rust te creëren. En leuk, ook Marie vind de puzzel interessant!

KeeK op de WeeK 42- Voer Puzzel, Boze Blik & Naar de Kerk....? 23 midnight mass KeeK op de WeeK 42- Voer Puzzel, Boze Blik & Naar de Kerk....?

KeeK op de WeeK 42- Voer Puzzel, Boze Blik & Naar de Kerk....? 25 midnight mass KeeK op de WeeK 42- Voer Puzzel, Boze Blik & Naar de Kerk....?

En daarna natuurlijk uitrusten van zo een dag samen!

KeeK op de WeeK 42- Voer Puzzel, Boze Blik & Naar de Kerk....? 31 midnight mass KeeK op de WeeK 42- Voer Puzzel, Boze Blik & Naar de Kerk....?

KeeK op de WeeK 42- Voer Puzzel, Boze Blik & Naar de Kerk....? 33 midnight mass KeeK op de WeeK 42- Voer Puzzel, Boze Blik & Naar de Kerk....?

KeeK op de WeeK 42- Voer Puzzel, Boze Blik & Naar de Kerk....? 35 midnight mass KeeK op de WeeK 42- Voer Puzzel, Boze Blik & Naar de Kerk....?

Tot de volgende week!

KeeK op de WeeK 42- Voer Puzzel, Boze Blik & Naar de Kerk....? 37 midnight mass KeeK op de WeeK 42- Voer Puzzel, Boze Blik & Naar de Kerk....?

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Petra
11 maanden geleden

Oh wat leuk opnieuw twee katjes in huis!!! En hoe gezellig, elke vrijdag pizza-night!

bychristiana
11 maanden geleden

Haha, die Marie! Ah, ik kan me ook best wel voorstellen dat het wennen is om opeens weer zo’n druk kleintje in huis te hebben! Leuk zo’n voerpuzzel! Sketch heeft er ook eentje, zo aandoenlijk om te zien hoe ze daar mee bezig is.

Deb
11 maanden geleden

Ahh super cute die foto van Marie in het poppenbedje! Piet zal mettertijd wat rustiger worden en Marie vast iets speelser. Komt helemaal goed met die twee. In de basis vinden ze elkaar volgens mij wel heel lief. Midnight mass wil ik zeker gaan kijken na Clickbait als fan van de The haunting of Hill House. Goeie tip! Richard Jewell lijkt me ook erg goed, gaat ook op het lijstje.

Annette
11 maanden geleden

Wat mooi die foto dat ze voor haar schilderij ligt. En ook dat ze nog steeds in het poppenbedje ligt, is hier nooit gelukt. Af en toe ligt Skoet nu op de krabton maar meestal gewoon op de bank en nu de kachel weer brand op de mat op de convectorput, lekker bakken 🙂 Fijne zondag Babs.

Ilona
Ilona
11 maanden geleden

Lekker gegeten weer. Leuk dat Piet en Marie steeds meer aan elkaar wennen. Het is ook wat voor Marie, eerst haar maatje dood toen een tijd alleen en nu zo’n kleine doerak. Komt vast allemaal goed tussen die 2. Leuke Netflix tips weer. Ik ben al weken “verslaafd” aan Chigago Med. over een eerstehulp in Chigago. Beetje overdreven allemaal want zo gaat het natuurlijk niet normaal maar kijk toch steeds weer een nieuwe aflevering:-) Fijne zondag Babs.