KeeK op de WeeK 43- Mijn Sta(y) Wet Palet, Budget Geurkaarsen, een nieuw Mondkapje en eindelijk een Tweezerman! 9 Budget Geurkaarsen KeeK op de WeeK 43- Mijn Sta(y) Wet Palet, Budget Geurkaarsen, een nieuw Mondkapje en eindelijk een Tweezerman!
Artikelen, Huisdieren, Keek op de Week

KeeK op de WeeK 43- Mijn Sta(y) Wet Palet, Budget Geurkaarsen, een nieuw Mondkapje en eindelijk een Tweezerman!

Hallo KeeKers! In deze KeeK kan je zien welke supplementen ik op een dag slik (veel!), geurstokjes en kaarsen voor een budgetprijs, een handig palet waardoor je flink op je acrylverf kan bezuinigen, mijn mondmasker met glitters, eindelijk een Tweezerman en natuurlijk Marie en Toulouse! Veel lees- en kijkplezier!

KeeK op de WeeK 43- Mijn Sta(y) Wet Palet, Budget Geurkaarsen, een nieuw Mondkapje en eindelijk een Tweezerman! 11 Budget Geurkaarsen KeeK op de WeeK 43- Mijn Sta(y) Wet Palet, Budget Geurkaarsen, een nieuw Mondkapje en eindelijk een Tweezerman!

Supplementen

Ik slik dagelijks een trits aan supplementen, zoals Vitamine C, Magnesium, Vitamine D (ik kom te weinig buiten), Resveratrol (krachtige anti-oxidant), Glucosamine (gewrichten) B12 en IJzer.

KeeK op de WeeK 43- Mijn Sta(y) Wet Palet, Budget Geurkaarsen, een nieuw Mondkapje en eindelijk een Tweezerman! 13 Budget Geurkaarsen KeeK op de WeeK 43- Mijn Sta(y) Wet Palet, Budget Geurkaarsen, een nieuw Mondkapje en eindelijk een Tweezerman!

Tegenwoordig neem ik alles in met wat vanillevla, dat slikt een stuk makkelijker weg. Ik zag in het verzorgingstehuis waar mijn schoonvader verbleef dat hij al zijn pillen innam met appelmoes. Dat kan natuurlijk ook. Dus voor de mensen die moeite hebben met het slikken van pillen misschien een goede tip.

Geurkaarsen en stokjes LIDL

Jeroen kwam thuis met witte en zwarte geurstokjes van LIDL. De zwarte variant ruikt zo lekker! Ik heb daar geen foto van, wel van de witte.

KeeK op de WeeK 43- Mijn Sta(y) Wet Palet, Budget Geurkaarsen, een nieuw Mondkapje en eindelijk een Tweezerman! 15 Budget Geurkaarsen KeeK op de WeeK 43- Mijn Sta(y) Wet Palet, Budget Geurkaarsen, een nieuw Mondkapje en eindelijk een Tweezerman!

Ik zou zo geloven dat het een high end merk was als ik het niet wist, een heel goede geur. Ik denk dat de kaars dezelfde ingrediënten heeft, namelijk de zoete iris, muskus en ylang-ylang.

KeeK op de WeeK 43- Mijn Sta(y) Wet Palet, Budget Geurkaarsen, een nieuw Mondkapje en eindelijk een Tweezerman! 17 Budget Geurkaarsen KeeK op de WeeK 43- Mijn Sta(y) Wet Palet, Budget Geurkaarsen, een nieuw Mondkapje en eindelijk een Tweezerman!

En de geurkaarsen! €2,49 per stuk.

KeeK op de WeeK 43- Mijn Sta(y) Wet Palet, Budget Geurkaarsen, een nieuw Mondkapje en eindelijk een Tweezerman! 19 Budget Geurkaarsen KeeK op de WeeK 43- Mijn Sta(y) Wet Palet, Budget Geurkaarsen, een nieuw Mondkapje en eindelijk een Tweezerman!

Sta(y) Wet Palette

Ook een Sta Wet Palette voor mijn verf. Gek dat er STA op staat, STAY WET vind ik veel logischer…

KeeK op de WeeK 43- Mijn Sta(y) Wet Palet, Budget Geurkaarsen, een nieuw Mondkapje en eindelijk een Tweezerman! 21 Budget Geurkaarsen KeeK op de WeeK 43- Mijn Sta(y) Wet Palet, Budget Geurkaarsen, een nieuw Mondkapje en eindelijk een Tweezerman!

Toevallig zag ik bij Bol.com dit palet waar je verf dagenlang vloeibaar en zacht op blijft en dat is ideaal. Acrylverf droogt heel snel op en ik probeer uit de tubes en bussen steeds een beetje verf te duwen maar vaak plonst er een half kopje verf op mijn palet! Dus iedere keer als ik stopte met schilderen dekte ik het maar af met plasticfolie (en die folie gaat ook zo lekker plakken aan de verf).

KeeK op de WeeK 43- Mijn Sta(y) Wet Palet, Budget Geurkaarsen, een nieuw Mondkapje en eindelijk een Tweezerman! 23 Budget Geurkaarsen KeeK op de WeeK 43- Mijn Sta(y) Wet Palet, Budget Geurkaarsen, een nieuw Mondkapje en eindelijk een Tweezerman!

Er zit een spons onderin die je helemaal nat maakt. De speciale vellen papier maak je ook nat en zo blijft je verf ook, jawel, nat…

KeeK op de WeeK 43- Mijn Sta(y) Wet Palet, Budget Geurkaarsen, een nieuw Mondkapje en eindelijk een Tweezerman! 25 Budget Geurkaarsen KeeK op de WeeK 43- Mijn Sta(y) Wet Palet, Budget Geurkaarsen, een nieuw Mondkapje en eindelijk een Tweezerman!

Je doet na het schilderen de deksel erop en legt het weg voor de volgende keer, handig!

Nu kan je de verf zo’n 2 weken lang blijven gebruiken. Voor mij absoluut een uitkomst! Het palette is niet goedkoop maar op den duur heel voordelig als je nagaat dat ik niet zoveel verf hoef weg te gooien.

KeeK op de WeeK 43- Mijn Sta(y) Wet Palet, Budget Geurkaarsen, een nieuw Mondkapje en eindelijk een Tweezerman! 27 Budget Geurkaarsen KeeK op de WeeK 43- Mijn Sta(y) Wet Palet, Budget Geurkaarsen, een nieuw Mondkapje en eindelijk een Tweezerman!

Affiliate link hieronder… zie mijn disclaimer

Mondmasker

Als we dan toch een mondmasker moeten dragen dan maar een beetje een fashionable one!

KeeK op de WeeK 43- Mijn Sta(y) Wet Palet, Budget Geurkaarsen, een nieuw Mondkapje en eindelijk een Tweezerman! 29 Budget Geurkaarsen KeeK op de WeeK 43- Mijn Sta(y) Wet Palet, Budget Geurkaarsen, een nieuw Mondkapje en eindelijk een Tweezerman!

De DA drogist had er ook een met een rode kat erop maar ik heb die toch maar niet genomen. Was het een zwarte of zwart-witte kat, dan waarschijnlijk wel… Ik moet wel zeggen dat deze een stuk warmer en benauwder zit dan die lichtblauwe papieren mondkapjes. Ik heb van die plastic rasters besteld die je erachter kan stoppen, ik hoop dat het dan wat prettiger zit.

Tweezerman

Ik zag dat het Kruidvat ook kleine uitvoeringen had van de Tweezerman dus eindelijk eentje aangeschaft (€14,95). Mijn andere pincet pakte nauwelijks nog haartjes…

KeeK op de WeeK 43- Mijn Sta(y) Wet Palet, Budget Geurkaarsen, een nieuw Mondkapje en eindelijk een Tweezerman! 31 Budget Geurkaarsen KeeK op de WeeK 43- Mijn Sta(y) Wet Palet, Budget Geurkaarsen, een nieuw Mondkapje en eindelijk een Tweezerman!

En inderdaad, deze pakt ieder haartje, fijn pincet!

Netflix tip! Bad Boys for Life

Gewoon leuk, lekker veel humor.

Hooooo …Pizza!

We hebben veel plezier van de pizzasteen van de LIDL. Onze zelfgemaakte pizza’s smaken zoveel beter!

KeeK op de WeeK 43- Mijn Sta(y) Wet Palet, Budget Geurkaarsen, een nieuw Mondkapje en eindelijk een Tweezerman! 33 Budget Geurkaarsen KeeK op de WeeK 43- Mijn Sta(y) Wet Palet, Budget Geurkaarsen, een nieuw Mondkapje en eindelijk een Tweezerman!

Ook zo mooi hoe de zijkanten opbollen!

KeeK op de WeeK 43- Mijn Sta(y) Wet Palet, Budget Geurkaarsen, een nieuw Mondkapje en eindelijk een Tweezerman! 35 Budget Geurkaarsen KeeK op de WeeK 43- Mijn Sta(y) Wet Palet, Budget Geurkaarsen, een nieuw Mondkapje en eindelijk een Tweezerman!

Marie en Toulouse

Geen KeeK zonder een kiekje van mijn kat(ten). Hier heb ik via YouTube “katten tv” opgezet, maar de heren hadden geen zin om te kijken. 😉

KeeK op de WeeK 43- Mijn Sta(y) Wet Palet, Budget Geurkaarsen, een nieuw Mondkapje en eindelijk een Tweezerman! 37 Budget Geurkaarsen KeeK op de WeeK 43- Mijn Sta(y) Wet Palet, Budget Geurkaarsen, een nieuw Mondkapje en eindelijk een Tweezerman!

Dat was het weer voor deze week! Tot de volgende KeeK en een fijne zondag!

KeeK op de WeeK 43- Mijn Sta(y) Wet Palet, Budget Geurkaarsen, een nieuw Mondkapje en eindelijk een Tweezerman! 39 Budget Geurkaarsen KeeK op de WeeK 43- Mijn Sta(y) Wet Palet, Budget Geurkaarsen, een nieuw Mondkapje en eindelijk een Tweezerman!

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Robin
1 jaar geleden

Wat een mooie geurstokjes en dat voor die prijs.

Annette
1 jaar geleden

Ik wil graag een zijden mondkapje maar vind ze nogal duur 😉 moet ook maar eens zo’n plastic ding kopen die wat meer lucht geeft.

bychristiana
1 jaar geleden

Haha katten-tv!! Nooit eerder gezien (maar dat heeft er misschien ook mee te maken dat we gaan kat hebben) Zouden ze ook honden-tv hebben? Vast wel. Ik heb wel eens ‘relaxing dog music’ voor Sketch opgezet, maar ik geloof ook niet dat ze daarvan onder de indruk was;-) Zelf heb ik ook een Tweezerman, daarna wil je inderdaad geen ander pincet meer.

Deb
1 jaar geleden

Wat een uitkomst dat palette voor je verf. Had ik nog nooit van gehoord. Tweezerman pincetten vind ik zo fijn. Ik gok dat je hierna geen andere pincetten meer wilt. Ik heb zelf ook een mini uitvoering in het mint.

Sonja
Sonja
1 jaar geleden

Morgen gelijk maar even naar de Lidl voor de geurstokjes. In je vorige blog schreef je over de kaarsen met houten lont van de Aldi. Ik naar de Aldi toe, bleek dat er een vrouw was die alle kaarsen van al de Aldi’s in Zwolle had gekocht!! Hoe dan! Dus nu maar hopen dat de geurstokjes er nog wel zijn. Fijne blog weer!

Sonja
Sonja
1 jaar geleden
Reply to  BeautyByBabs

Ja zoiets denk ik ook.

Petra
1 jaar geleden

Wat een leuke foto’s en handige tips! Ik kijk ook eens uit voor die geurstokjes.

Ilona
Ilona
1 jaar geleden

Wat zien die pizza’s er lekker uit! Maken jullie het deeg ook zelf (recepten en toppings welkom :-). Misschien zit dat mondkapje zo warm omdat het synthetisch is. Heb een aantal katoenen op Marktplaats gekocht waar ook een filter in kan die zitten lekker. Ook bij de Action hebben ze stoffen voor Euro 1,00 die zijn enkellaags maar ik naai ze aan 3 kanten dicht (boven niet) an dan kan er een filter of vel keukenpapier in. Heb juist last bij die disposable kapjes dat mijn bril heel erg beslaat. Ga van de week kijken of ze die geurstokjes hier… Lees verder »