keek op de week 43 2017
Artikelen, Films en series, Food & Drinks, Keek op de Week

KeeK op de WeeK 43- Temptation, Taart en Fearless Cat

Hallo lieve KeeKer vrienden! Geen cake maar een taart, nieuwe parfums in the house, a cat in the house (nu goed op de foto gezet) en meer serial killers, waaronder een konijn. Kijken jullie mee?

keek op de week 43 2017

Taart in the house

KeeK op de WeeK 43- Temptation, Taart en Fearless Cat 7 week KeeK op de WeeK 43- Temptation, Taart en Fearless Cat

Deze week heeft Jeroen een taart gebakken. Zijn derde “andere” taart dan een appeltaart. Vaak maakt hij een heerlijke appeltaart (veel lekkerder dan die in de supermarkt) maar aangestoken door het Heel -Holland-Bakt- virus eens wat anders geprobeerd. Oké, het is geen pronkstuk à la Hans of Marjolein, maar dat komt vast nog wel.

Vergeet ik het bijna, Jeroen had ook onze weddingcake gemaakt, drie etages hoog, compleet met witte marsepeinen roosjes erop! Dan hebben wij het over meer dan 25 jaar geleden!

 

Eerst werd het een blauwe smurfen taart, en toen wij proefden dat hij toch ietwat droog was (er zat alleen gele bakkersroom in) heeft hij de blauwe marsepeinen bovenkant eraf gehaald, botercrème er nog tussen gedaan en werd het een soort PacMan taart. Wat was hij lekker! Ik durf voorlopig niet meer op de weegschaal te staan.

 

Ik bedacht mij plots dat wij een tijd geleden een workshop taarten decoreren hadden gedaan. Die met het konijn, die is van mij, hahaha. (Een konijn met een geweer die jaagt op de jagers die hem jagen, revenge!) en Jeroen had deze mooie blauwe met sterren gemaakt! Lijkt een beetje op een kroon van een tsaar!

 

Onze “zwerfkat”

Nu heb ik hem eindelijk goed op de foto gekregen. Wij denken dat het geen zwervertje is; hij is niet mager maar zeer goed doorvoed. En overdag zie je hem niet, alleen ‘s avonds en ‘s nachts. Wij denken dat dat beestje overdag binnen zit en ‘s avonds op pad gaat (of dat hij dan de straat op wordt gestuurd, een buurman had een kat en die liet hij ‘s nachts naar buiten als hij ging slapen) En dan ging de deur op slot. (was overigens ook een zwerfkatje)

kat

Aan de ene kant is het een lief beestje voor zo ver ik het kan beoordelen, maar laatst liep Toulouse 2 keer heel vriendelijk naar hem toe (bij ons in de huiskamer liep Mr. Zwerver dus rond) en 2 maal haalde hij gemeen uit naar Toulouse. (Toulouse liep gewoon zielig van hem vandaan). Niet lief dus. Een zwervertje zou eerder gaan koketteren om aandacht te krijgen volgens mij.

 

Gewonnen

Deze week kwam er weer een leuke prijs binnen, namelijk 2 parfums die ik bij foryourstyle.nl gewonnen had. Super leuk! Een herenparfum en een damesparfum.

parfums

 

Tips voor Series!

Injustice

Om deze serie in een paar woorden uit te leggen vind ik vrij lastig. Bekijk de trailer maar, ik vond het verhaal goed in elkaar zitten!

 

Fearless

Emma Banville (die actrice kennen wij onder andere als de moeder van Draco Malfidus uit Harry Potter) is een mensenrechtenadvocaat berucht vanwege het verdedigen van “verloren zaken” en cold cases, gaat een zaak aan om de onschuld van Kevin Russell te bewijzen. Hij is veroordeeld voor de moord op een schoolmeisje veertien jaar geleden. Is hij echt schuldig?

Leugens, complotten, MI5, allemaal dingen die je op je puntje van je stoel houden. Spannend en goed geacteerd!

Tot de volgende KeeK!

Ow… Ik heb een nieuw e-mailadres. Het had wat voeten in de aarde om deze aan te maken (ik snapte er geen bal van hoe dat moest) maar volgens mij is het gelukt. info@beautybybabs.com  (mail mij op dit adres als je tijd hebt, dan weet ik zeker dat het werkt! BVD!)

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Irene
4 jaren geleden

Leuk dat jij ook parfum hebt gewonnen! Jammer dat die zwerfkat zich niet zo gedraagt, hij is immers op bezoek!

Deb
4 jaren geleden

Na het zien van die taarten, begint mijn maag spontaan te knorren. Jeroen heeft wel talent voor bakken, die blauwe taart met witte sterren ziet er prachtig uit. Heel mooi gedaan. Wie weet dat hij aan de volgende editie van Heel Holland bakt kan mee doen 😉 . Jouw taart met het konijn vind ik ook mooi geworden. Ik doe jou dat echt niet na! Wanneer ik bak worden het vaak misbaksels hihi. Nog gefelicteerd met je prijzen, ben benieuwd hoe ze ruiken.

Sonja
4 jaren geleden

Mooie taarten! Jeroen heeft er echt talent voor.
Ik deed het tot een paar jaar geleden ook, maar uhm mijn blog vreet tijd. Gelukkig maar anders was ik nu tonnetje rond.

Charel
4 jaren geleden

Veel plezier ermee lieve Babs<3

chucky1012
4 jaren geleden

De taart ziet er zo heerlijk uit 😉
Ben heel benieuwd naar de nieuwe geuren….

Annette
4 jaren geleden

Die taart zeg wat een heerlijkheid 🙂
Ik kijk op het moment op zaterdagavond weer naar de belg (Canvas) spannende serie La Foret
zeker een aanrader ook.

bychristiana
4 jaren geleden

Volgens mij zag ik laatst ook al iets voorbij komen over de serie Fearless, dat spreekt mij ook wel aan! Wij hebben dus ook regelmatig katten uit de buurt op bezoek! Die lopen gewoon echt naar binnen, net zoals bij jou dus. Nu natuurlijk wat minder, want nu staan de tuindeuren niet open. Ik vind hem er inderdaad ook zeker niet uitzien als een zwerfkat! Wat leuk dat Jeroen ook jullie bruidstaart gemaakt heeft;-)

Sylvia -alovelyadventure
4 jaren geleden

Zo jaloers wat Jeroen allemaal bakt en maakt.. Ik snap heel goed dat je voorlopig niet op de weegschaal durft te staan haha. Wat een stoute poes/kat.. Hij probeert gewoon de baas te spelen. Geweldig dat je parfum gewonnen hebt! Ben benieuwd of ze lekker ruiken. Ken de geuren niet. Heerlijke week gewenst!

Hennie
4 jaren geleden

Wat een prachtige taarten zijn dat! Kan Jeroen niet een buurt patisserie beginnen? Vind de pacman taart erg grappig gevonden. De series zijn weer op de lijst gekomen. Dank voor de tips weer! Vandaag eerst verder met Stranger Things 2.

Natasja
4 jaren geleden

Heerlijk al die taarten! Ik moet ook weer eens wat bakken na de verhuizing, ik houd er van.