KeeK op de WeeK 44- Haarverf van Wehkamp, de Lekkerste Noodles & Piet de Influencer! 9 wehkamp KeeK op de WeeK 44- Haarverf van Wehkamp, de Lekkerste Noodles & Piet de Influencer!
Artikelen, Films en series, Food & Drinks, Huisdieren, Keek op de Week, Lifestyle, Marie, Piet

KeeK op de WeeK 44- Haarverf van Wehkamp, de Lekkerste Noodles & Piet de Influencer!

Hallo KeeKers! Het was wat stil op mijn blog, ik zal vertellen waarom dat nu weer kwam. Niks technisch dit keer gelukkig… In deze KeeK verder: Noodles en pizza, een keiharde, rauwe actiefilm, en wanneer stop ik met het verven van mijn haar?

KeeK op de WeeK 44- Haarverf van Wehkamp, de Lekkerste Noodles & Piet de Influencer! 11 wehkamp KeeK op de WeeK 44- Haarverf van Wehkamp, de Lekkerste Noodles & Piet de Influencer!

Stil op mijn blog

Sinds sommige PR Bureaus bepaalde merken niet meer vertegenwoordigen (denk aan Dr. Organic) en andere bureaus ermee gestopt zijn (denk aan Louis Widmer, Natura Siberica en meer) heb ik weinig nieuws wat binnenkomt. En daarmee bedoel ik pers pakketten. Gek genoeg kan ik bij een bureau (ik zal de naam niet noemen) aanvragen wat ik wil maar dat wordt nooit gehonoreerd (soms 1 uitzondering in de zoveel tijd, maar daar blijft het dan bij). Waarschijnlijk bloggers genoeg aan wie de spullen al vergeven zijn. (Of wellicht vinden zij mij te oud?) Ik kan natuurlijk ouder spul wat ik heb liggen uitgebreider gaan reviewen (en dan moet ik ook checken of het überhaupt nog te koop is) maar ik vrees dat ik dan achter de feiten aanloop.

Het leukste is natuurlijk om te laten zien wat nieuw is in de winkel of wat er komen gaat. Ik heb alvast zelf wat gekocht om te reviewen maar daar gaat natuurlijk ook tijd in zitten. Het gaat om een serum voor rond de ogen die verhelderend werkt en fijne lijntjes zou moeten verzachten. Dus dat flesje moet eerst redelijk leeg zijn voordat ik er wat over kan zeggen. Ik zal kijken wat leuk is om verder te reviewen voor jullie, dan koop ik het volgende week zelf.

Is er een product waar jullie mijn eerlijke mening over willen hebben? Let me know!

In ieder geval gaan nu wel alle crèmes waar nog restjes in zaten nu op. (Goed dat ik niks weggooi!)

Gekocht

Ik zocht op internet een leuke kleur haarverf die niet te rood was. Gek genoeg kwam ik uit op Wehkamp, waar de verf van Casting niet zo duur was. Een pakje kostte €5,99 (nu weer €11,99). Mijn haar is momenteel pikzwart omdat andere tinten het grijs niet bedekken. In grijs zit geen pigment dus pakt het de verf het ook niet goed op. Het resultaat is dat het oranje van kleur wordt.

KeeK op de WeeK 44- Haarverf van Wehkamp, de Lekkerste Noodles & Piet de Influencer! 13 wehkamp KeeK op de WeeK 44- Haarverf van Wehkamp, de Lekkerste Noodles & Piet de Influencer!

Haar ontkleuren bij de kapper…

Ik heb bij een kapper geïnformeerd wat het gaat kosten om mijn haar te ontkleuren en lichter te verven en dat zal in etappes moeten gebeuren. Dat ga ik thuis niet doen, ik heb het ooit geprobeerd met als resultaat een wortelhoofd… Het hele proces is niet goedkoop maar als het kan ga ik er wel voor. Ik wil dat dat zwarte af en een zachtere kleur nemen. En ben te ongeduldig om het vanzelf grijs te laten worden. Nog deze 2 opmaken en dan hopelijk kan ik gaan voor een echte metamorfose!

KeeK op de WeeK 44- Haarverf van Wehkamp, de Lekkerste Noodles & Piet de Influencer! 15 wehkamp KeeK op de WeeK 44- Haarverf van Wehkamp, de Lekkerste Noodles & Piet de Influencer!

Micellair water van Garnier ( €3,74) was ook niet duur bij Wehkamp dus ook die in mijn mandje gedaan.

Gegeten

Dit is zo een beetje Tom zijn signature dish/recipe. Hij kan noedels zo heerlijk op smaak brengen, ik ben er dol op! Terwijl ik nooit zo dol was op dit soort eten. Altijd  smullen als hij het maakt!

KeeK op de WeeK 44- Haarverf van Wehkamp, de Lekkerste Noodles & Piet de Influencer! 17 wehkamp KeeK op de WeeK 44- Haarverf van Wehkamp, de Lekkerste Noodles & Piet de Influencer!

Op Netflix kijken wij naar een serie over Street food, hartstikke interessant. De mannen genieten ook ervan, nog meer inspiratie voor hen!

Vrijdag pizza dag!

KeeK op de WeeK 44- Haarverf van Wehkamp, de Lekkerste Noodles & Piet de Influencer! 19 wehkamp KeeK op de WeeK 44- Haarverf van Wehkamp, de Lekkerste Noodles & Piet de Influencer!

En iedere vrijdag maakt Jeroen zelf pizza. Ook het deeg maakt hij zelf plus het tomatensausje er boven op. Dus niks uit een pakje.

en deze week ook sushi gegeten, altijd lekker!

KeeK op de WeeK 44- Haarverf van Wehkamp, de Lekkerste Noodles & Piet de Influencer! 21 wehkamp KeeK op de WeeK 44- Haarverf van Wehkamp, de Lekkerste Noodles & Piet de Influencer!

Film NetFlix – BAC Nord/ The Stronghold (Frans)

In het jaar 2012 is het noorden van Marseille recordhouder van de misdaadcijfers in Frankrijk. De BAC Nord-brigade poogt de criminaliteit in dit gebied de kop in te drukken. De agenten passen hun werkwijzen voortdurend aan en overtreden soms zelfs de regels. Op een dag keert het rechtssysteem zich tegen hen. Bron: Moviemeter

Een kei van een politie/actiefilm geïnspireerd naar een waargebeurd verhaal.  De politie kan niet meer op tegen keiharde misdaad en drugshandel in de banlieu en zij zoeken naar manieren om de grote drugsdealers aan te pakken. Rauw, actie, puur, deze film laat zien hoe hard en gevaarlijk de georganiseerde drugshandel is. Wat mij ook opviel, net zoals in de Narcos films, is hoeveel kleine kinderen er ingezet worden om de drugs te verhandelen, of kinderen die op de uitkijk staan. Wie The Wire gezien heeft moet deze film ook gaan zien, ik vond hem echt heel gaaf!

Piet en dozen…

Ook Piet is dol op dozen, hoe kleiner hoe beter!

KeeK op de WeeK 44- Haarverf van Wehkamp, de Lekkerste Noodles & Piet de Influencer! 23 wehkamp KeeK op de WeeK 44- Haarverf van Wehkamp, de Lekkerste Noodles & Piet de Influencer!

Kleine influencer

Deze kleine influencer maakt even reclame voor Almo Nature. Mij werd verzocht om nieuwe blikjes in te slaan, haha! Marie en Piet zijn dol op de Kipfilet versie uit blik! Ik moet zeggen dat ik het er ook goed vind uitzien, heel puur en het ruikt echt naar kip. Jammer genoeg vinden ze home made gekookte kipfilet niet lekker. Wat zal er toch voor extra’s in zo een blikje zitten?

KeeK op de WeeK 44- Haarverf van Wehkamp, de Lekkerste Noodles & Piet de Influencer! 25 wehkamp KeeK op de WeeK 44- Haarverf van Wehkamp, de Lekkerste Noodles & Piet de Influencer!

Dat was het weer voor deze week, tot de volgende KeeK!

KeeK op de WeeK 44- Haarverf van Wehkamp, de Lekkerste Noodles & Piet de Influencer! 27 wehkamp KeeK op de WeeK 44- Haarverf van Wehkamp, de Lekkerste Noodles & Piet de Influencer!

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

16 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
10 maanden geleden

Ik herken het helemaal wat betreft PR en ben het met Christiana eens. Ligt zeker niet aan de leeftijd, maar ik denk ook aan Instagram en dat bedrijven zich hierop blind staren. Naast de vele wisselingen qua PR-personeel die ook niet mee helpen. Wanneer je goede contacten hebt en deze gaan weg, moet je vaak weer helemaal op 0 beginnen en je opnieuw bewijzen. Vaak worden wisselingen niet eens gecommuniceerd. Wat ik wel van jou zou willen weten (misschien een leuk topic voor je blog waar je niks voor hoeft aan te schaffen ;-)) is welke producten jij aanraders vind… Lees verder »

Deb
10 maanden geleden
Reply to  BeautyByBabs

Ik koop L’Oréal verf altijd tijdens de 1+1 gratis acties (en die zijn er heel regelmatig) en dan is het goed te doen vind ik.

chucky1012
10 maanden geleden

Hihihihi…. die Piet heeft het heel erg naar zijn zin.

Jammer dat er geen foto bij deze post is van de zelfgemaakte pizza.
Ik maak ze ook zelf.
Noodles zijn erg heerlijk.
Ik doe er altijd zilveruitjes bij en augurken, een hardgekookt ei, fijn gesnipperde lente ui etc..
Je kan zelf bedenken wat je erbij doet……

Xoxo

chucky1012
10 maanden geleden
Reply to  BeautyByBabs

Hihihi….. is goed.
Geeft niets 😉

bychristiana
10 maanden geleden

Oh haha, die Piet! Die laatste foto is gewoon te lief, een echte model-pose;-) Ik geloof trouwens echt niet dat leeftijd een probleem is, wat mij betreft heeft het heel veel te maken met een grote verschuiving naar Instagram. Ik denk echter dat blogs veel waardevoller zijn op de lange termijn. Ik heb nog steeds blogs die al jaaaaren oud zijn en nog steeds heel goed gevonden worden in Google. Dus ik blijf lekker bloggen, veel leuker ook dan dat ‘vluchtige’ van Instagram;-)

Annette
10 maanden geleden

Ik krijg ook echt al een paar jaar geen PR meer. Merkte het al snel – stond sowieso altijd laag op de lijst – heb natuurlijk ook niet zo heel veel lezers maar jammer dan. Ik heb zelf vooral op het moment tijd te kort om reviews te schrijven haha maar ga van de week mezelf even een schop onder de billen geven en wat dingen schrijven, hoog tijd!

Marjo
Marjo
10 maanden geleden

Heel jammer dat je zo weinig perspakketten toegestuurd krijgt! Ook ik lees je revieuws altijd graag, je schrijft duidelijk en eerlijk. Je leeftijd zou eigenlijk een pluspunt moeten zijn voor de PR bureaus, er is toch een hele grote groep 50 plussers! Vind het totaal niet geloofwaardig als een jonge influencer een anti aging product aanprijst …..
Wat doet kleine Piet het goed 😻 prachtig om te zien dat ze zo snel van een buitenpoesje een mooie kleine huistijger geworden is!
liefs Marjo

Rory
10 maanden geleden

Misschien is het even tijdelijk Babs. En heeft het wellicht te maken met ‘wisseling van de wacht’ of het opleven na de lockdowns (maar ja, hoe gaat dat straks dan weer)? Ik kan mij niet voorstellen dat je niet interessant meer zou zijn hoor voor merken of bureaus. Juist niet. Ik lees je reviews altijd en graag. En je bent consistent in wat je doet. Dus ik blijf lekker bij je lezen. En houd vol! Goed in je flow blijven en dan komt het vanzelf meer is wat ik denk. Knuffel en liefs,
Rory

Rory
10 maanden geleden
Reply to  BeautyByBabs

Echt?!? Ik kan mij dat oprecht zó niet voorstellen. Juist niet. Een ouder wordende huid is alleen maar interessant denk ik (en dan heb ik het over veertigers, vijftigers, zestigers, zeventigers en ook tachtigers. Kijk maar naar de oudere modellen die nu ook zo in trek zijn). Maar misschien heb ik het wel mis. But still. Ik geloof erin.

Ilona
Ilona
10 maanden geleden

Jammer dat je nog maar zo weinig toegestuurd krijgt en ja misschien is het de leeftijd iedereen moet tegenwoordig “jong” zijn. Ik las dat echt heel veel sectoren kampen met personeelsgebrek maar als je boven de 50 bent….Een neef van Ed heeft een map met 400 brieven en wordt steeds afgewezen, te hoog opgeleid, te laag, past niet in het team etc.etc. Ik vind juist al je reviews fijn en grondig je heb “echt” getest wat je denk ik van heel veel bloggers niet kunt zeggen die prijzen (bijna) alles aan met een nietszeggend reviewtje. En die lieve Piet was… Lees verder »