KeeK op de Week 46- Cleopatra, op de Skippybal, The Sinner & Slaapplekken... 9 keek op de week KeeK op de Week 46- Cleopatra, op de Skippybal, The Sinner & Slaapplekken...
Artikelen, Bad & Douche, Films en series, Gezondheid, Huisdieren, Keek op de Week, Lifestyle

KeeK op de Week 46- Cleopatra, op de Skippybal, The Sinner & Slaapplekken…

Hallo KeeKers! Wat een lang verhaal had ik vorige week, deze keer hou ik het lekker kort. Wat heb ik deze week gekocht, over gekke slaapplekken en weer een tip voor een NetFlix serie!

KeeK op de Week 46- Cleopatra, op de Skippybal, The Sinner & Slaapplekken... 11 keek op de week KeeK op de Week 46- Cleopatra, op de Skippybal, The Sinner & Slaapplekken...

Gekocht:

Kuidvat Nail Tape Peel Off. Op Instagram zag ik bij Daphne van Verdraaid Mooi deze goede tip. Handig als je wel eens uit de bocht schiet met je nagellak of als je iets met nailart wil gaan doen. (Dat zal nog wel even duren bij mij, mijn nagels zijn nog steeds heel kort)

KeeK op de Week 46- Cleopatra, op de Skippybal, The Sinner & Slaapplekken... 13 keek op de week KeeK op de Week 46- Cleopatra, op de Skippybal, The Sinner & Slaapplekken...

Therme Shower Satin (2 halen 1 betalen)

Een mens mag zichzelf af en toe verwennen, toch? En dit is natuurlijk een leuke aanbieding. Ik moet eerlijk zeggen dat de Cleopatra versie in de winkel lekkerder rook dan onder de douche. Ik mis toch een beetje de “oemph- sensatie.” De Lomi Lomi ruikt echt zalig alleen vervliegt de geur ook vrij snel. Geen miskoop maar ik had er ietsje meer van verwacht.

KeeK op de Week 46- Cleopatra, op de Skippybal, The Sinner & Slaapplekken... 15 keek op de week KeeK op de Week 46- Cleopatra, op de Skippybal, The Sinner & Slaapplekken...

Skippybal

Omdat ik een mega oude bureaustoel heb en momenteel geen 5 minuten achter elkaar op een stoel kan blijven zitten (door mijn ischias) kwam ik op het slimme idee om eens te kijken naar een skippybal. Bij Bol.com vond ik deze fitness bal waar je ook mee kan trainen. Het leek mij een goed idee omdat je jezelf in balans moet houden en zo je rug automatisch rechter houdt. Zo train je je rug- en buikspieren terwijl je zit.

KeeK op de Week 46- Cleopatra, op de Skippybal, The Sinner & Slaapplekken... 17 keek op de week KeeK op de Week 46- Cleopatra, op de Skippybal, The Sinner & Slaapplekken...

Ik had in verband met mijn lengte als diameter 65cm gekozen en toen ik hem opblies (er zit een pompje bij) kwam hij niet hoger dan 55cm. Oei! Wat nu? Ruilen, en toch maar een grotere maat kopen (75cm) of de poten van mijn bureau zagen?

Gelukkig durfde Jeroen de bal verder op te blazen… Ik was bang dat skippy zou exploderen, haha, dus zat ik met mijn vingers in mijn oren de andere kant op te kijken. Held dat ik ben… Er kon dus veel meer lucht bij!

Nu heeft de bal de goede hoogte, maar of het helpt? Niet echt, mijn been doet nog steeds pijn. Maar ik bewaar hem wel, op zich is het wel goed voor mijn zithouding.

Serie: The Sinner

Seizoen 1: Wij waren er een tijd geleden aan begonnen maar in het begin snel afgehaakt. Totdat wij seizoen 2 (volgens mij noemen ze het het seizoen 3) zagen  gaven het nogmaals een “kans.” Dat was een goede beslissing want ook seizoen 1 vonden wij heel erg goed in elkaar zitten.

The Sinner seizoen 1

Het begint met een happy family op het strand. Vader, moeder en een kindje. De moeder kijkt naar een stel verliefde jongeren terwijl zij een peer aan het schillen is. Zomaar uit het niets gaat ze een van die jongens te lijf met het keukenmesje en steekt hem meerdere malen.

Natuurlijk een heel bizar begin. Waarom zij dat deed? Ze wist het niet. Had het iets met de muziek te maken die zij hoorde? Rechercheur  Harry Ambrose gaat het onderzoeken want hij voelt dat er iets in het verleden gebeurd moet zijn met die vrouw waardoor zij opeens moordlustig werd. Maar wat was er met haar gebeurd?

Absoluut een interessant verhaal en langzaamaan wordt het duidelijk…

Seizoen 2

Seizoen 2 gaat over een jongetje die een dagje weg gaat met een man en vrouw die niet zijn ouders zijn. Het plan was om een dagje naar de Nicaragua watervallen te gaan maar ze krijgen autopech. Zij besluiten in een hotel te overnachten. De man en vrouw overleven het niet, ze worden vergiftigd. Heeft dat jongetje dat gedaan en waarom?

Dit verhaal zit ook zo knap in elkaar en pas echt op het eind wordt alles duidelijk. Goede serie!

Marie en Toulouse

Daar zijn ze weer! Marie heeft er een sport van gemaakt om de meest vreemde plekken als slaapplek in te richten, kijk maar!

KeeK op de Week 46- Cleopatra, op de Skippybal, The Sinner & Slaapplekken... 23 keek op de week KeeK op de Week 46- Cleopatra, op de Skippybal, The Sinner & Slaapplekken...

Wij hadden nog plakplastic liggen en de lades van het kastje zagen er vreselijk uit, dus beplakken die handel. Marie had de la ontdekt en lag er lekker in te pitten.

KeeK op de Week 46- Cleopatra, op de Skippybal, The Sinner & Slaapplekken... 25 keek op de week KeeK op de Week 46- Cleopatra, op de Skippybal, The Sinner & Slaapplekken...

Mag ik erbij? Toulouse ging er spontaan bij liggen. Altijd een beetje op zijn hoede, Marie kan nog wel eens kattig reageren. Maar het ging goed. 🙂

KeeK op de Week 46- Cleopatra, op de Skippybal, The Sinner & Slaapplekken... 27 keek op de week KeeK op de Week 46- Cleopatra, op de Skippybal, The Sinner & Slaapplekken...

Toen de onderste la aan de beurt was ging ze er weer in liggen…

KeeK op de Week 46- Cleopatra, op de Skippybal, The Sinner & Slaapplekken... 29 keek op de week KeeK op de Week 46- Cleopatra, op de Skippybal, The Sinner & Slaapplekken...

En nog wat kiekjes van Toulouse

Op de vensterbank, lekker boven de verwarming!

KeeK op de Week 46- Cleopatra, op de Skippybal, The Sinner & Slaapplekken... 35 keek op de week KeeK op de Week 46- Cleopatra, op de Skippybal, The Sinner & Slaapplekken...

En het lukte Toulouse ook nog om in deze platte doos te kruipen! Helaas was ik te laat om een foto te maken…

KeeK op de Week 46- Cleopatra, op de Skippybal, The Sinner & Slaapplekken... 37 keek op de week KeeK op de Week 46- Cleopatra, op de Skippybal, The Sinner & Slaapplekken...

Korte update over “mijn gezondheid”

Vorige week woensdag zou mijn huisarts een verwijzing schrijven voor de pijnpoli. Ik hoorde maar niks dus vrijdag (anderhalve week later) de huisarts gebeld. De assistente zag niks staan dus waarschijnlijk is hij het (weer) vergeten. (en dat gebeurt wel vaker… oeps)

Ik hoop dat ik deze week meer weet te weten kom.

Fijne zondag en tot de volgende KeeK!

KeeK op de Week 46- Cleopatra, op de Skippybal, The Sinner & Slaapplekken... 39 keek op de week KeeK op de Week 46- Cleopatra, op de Skippybal, The Sinner & Slaapplekken...

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Irene
2 jaren geleden

Ik hoop dat je nu niet vergeten wordt. Eigenlijk kan dat gewoon niet..ik hoor het wel meer hoor, maar dan vraag ik je toch af of er niet teveel druk op de zorg ligt. Doe rustig aan met je skippybal, rustig opbouwen als je eraan toe bent, niet gelijk een hele blog willen typen op dat ding.

Annette
2 jaren geleden

Skoet is ook een kastjes-kruiper en minder van de dozen. Mijn vorige kat was dan weer echt een dozenkat hahah grappig.

Deb
2 jaren geleden

Wat slordig zeg van de huisarts dat ze de verwijzing zijn vergeten, helemaal in dit geval. Shame! Hopelijk krijg je de verwijzing snel. Geweldige foto’s weer van Marie en Toulouse. Marie lijkt ook weer helemaal de oude. Sinner is een fantastische serie, heb ze ook gezien. Vind Bill Pullman er ook briljant in spelen. Wij kijken momenteel Peaky Blinders (3e seizoen zijn we nu), is volgens mij ook een favoriete serie van jou dacht ik ergens gelezen te hebben.

Daphne - verdraaidmooi
2 jaren geleden

Ahh die kiekjes van Marie en Toulouse zijn echt te cute, zo lief! Wat slordig dat de huisarts je doorverwijzing is vergeten, heel frustrerend zeg! En wat leuk dat je de Nail Tape hebt gekocht, want dat scheelt behoorlijk veel geknoei inderdaad!

bychristiana
2 jaren geleden

He, wat slordig zeg van de dokter! Ik heb dat ook zo ervaren toen ik in dat ziekenhuistraject zat trouwens; je moet OVERAL zelf achteraan. Ik vond dat dan ook heel moeilijk om steeds te bellen, bang dat die mensen mij dan opdringerig vonden, maar al gauw bleek dat ze je gewoon steeds vergeten:-( Hopelijk hoor je nu snel wat. Ik ben ook een keer begonnen met die serie Sinner, maar ik werd er helemaal depri van, heb dan op een gegeven moment ook niet verder gekeken.

Tessa
2 jaren geleden

wat een schattige fotos!!!! wat slecht van de huisarts/doktersassistent om de door verwijzing te vergeten

Rory
2 jaren geleden

Jeetje, vergeten je door te verwijzen? Dat vind ik nogal wat. Hoop dat je snel wat meer te weten komt.
Die serie ken ik! Hebben we inderdaad al een tijdje terug gekeken. Wij haakten eerder af bij Ozark (te duister) maar gisteren hebben we alle seizoenen afgekeken.