KeeK op de WeeK 6- 2 Events op 1 Dag, Dark en een Kleurrijk Diner! 9 keek op de week KeeK op de WeeK 6- 2 Events op 1 Dag, Dark en een Kleurrijk Diner!
Artikelen, Events, Keek op de Week

KeeK op de WeeK 6- 2 Events op 1 Dag, Dark en een Kleurrijk Diner!

Hallo KeeKers! Donderdag had ik 2 beauty events in Amsterdam en vandaag vier ik mijn verjaardag! Morgen ben ik pas echt jarig, maar omdat er familie komt is de zondag natuurlijk een ideale dag.

KeeK op de WeeK 6- 2 Events op 1 Dag, Dark en een Kleurrijk Diner! 11 keek op de week KeeK op de WeeK 6- 2 Events op 1 Dag, Dark en een Kleurrijk Diner!

Rainbow cake by sarsmis/ Shutterstock

House of Rebels

Donderdag ging ik eerst naar het event van de House of Rebels. 4 merken werden er gepromoot en normaal gesproken kan je bij iedere stand je “boodschappenlijstje” in laten vullen. Die producten worden je dan later toegestuurd om te testen. Gek genoeg kwam het er niet van… Later merkte ik dat mijn collega bloggers nog een goodiebag hadden meegekregen… Ehm.. ik niet…, grote hilariteit in de auto, haha. Waarschijnlijk zijn ze vergeten er een aan mij mee te geven. Geen probleem, dat kan gebeuren.

KeeK op de WeeK 6- 2 Events op 1 Dag, Dark en een Kleurrijk Diner! 13 keek op de week KeeK op de WeeK 6- 2 Events op 1 Dag, Dark en een Kleurrijk Diner!

Ik heb wel enorm genoten van de heerlijke regenboogtaart die daar stond te wachten op mij! Hij was akelig lekker, zo lekker dat ik 2 stukjes verorberd heb.

KeeK op de WeeK 6- 2 Events op 1 Dag, Dark en een Kleurrijk Diner! 15 keek op de week KeeK op de WeeK 6- 2 Events op 1 Dag, Dark en een Kleurrijk Diner!

VIP Persdiner Care Cosmetics

Daarna reed ik mee met Claudia naar event nummer 2. Een VIP diner in The Duchess, midden in het centrum van Amsterdam. Locatie? Geweldig mooi, wel even zoeken daar, ook naar een parkeerplek. Het diner? Heerlijk en super-de-luxe gerechten! Denk aan truffels en zalige visgerechten!

KeeK op de WeeK 6- 2 Events op 1 Dag, Dark en een Kleurrijk Diner! 17 keek op de week KeeK op de WeeK 6- 2 Events op 1 Dag, Dark en een Kleurrijk Diner!

Maar het draaide natuurlijk om het prachtige merk PUPA. Make-up artist Fanny liet zien welke nieuwe producten er waren (op een beauty van een model bracht ze de make-up op) en volgens mij zat iedereen met open mond te kijken hoe prachtig zij dat deed en hoe mooi en kleurrijk alle producten waren. Wat een perfecte combinatie, lekker eten en kijken hoe je al die mooie make-up kan toepassen.

KeeK op de WeeK 6- 2 Events op 1 Dag, Dark en een Kleurrijk Diner! 19 keek op de week KeeK op de WeeK 6- 2 Events op 1 Dag, Dark en een Kleurrijk Diner!

Het toetje haalden wij niet, helaas moesten wij weer weg, maar tjongejonge, wat hebben wij een top avond gehad! Bedankt Care Cosmetics en PUPA, een uitgebreid verslag van die avond en de producten volgt natuurlijk. Plus wat er in de goodiebag zat, ik ga het allemaal laten zien!

Serie: Dark

Dark draait om de gebeurtenissen in het Duitse plaatsje Winden die zich afspelen in het jaar 2019. In dat jaar verdwijnen op onverklaarbare wijze kinderen uit het dorpje. De serie draait primair om 4 gezinnen die over 3 generaties met elkaar vervlochten zijn. Vanaf de opening van de kerncentrale in 1953 blijkt er in het grottenstelsel van Winden een gangenstelsel verborgen te liggen, dat in contact staat met 33 en 66 jaar geleden. Middels deze gangen kunnen personen in de tijd reizen en het heden beïnvloeden. Bron: Wikipedia

Spannend! Wij zijn nog bezig met deze serie dus ik kan nog niets over het eind vertellen…. Onze eerste Duitse serie na Tatort (de plaats van de daad) of Derrick, hahaha. Die keken wij vroeger thuis bij onze ouders. Vond je Stranger Things al een goede serie… Deze vind ik nog veel spannender. Het landschap, het weer (veel regen), alles is grauw en donker. En zo gaaf om mee te reizen in de tijd. Andere kleding, kapsels, muziek… Echt van die “o ja” momentjes.

Marie & Toulouse

Ook Toulouse wil even op de foto bij de roosjes

KeeK op de WeeK 6- 2 Events op 1 Dag, Dark en een Kleurrijk Diner! 25 keek op de week KeeK op de WeeK 6- 2 Events op 1 Dag, Dark en een Kleurrijk Diner!

KeeK op de WeeK 6- 2 Events op 1 Dag, Dark en een Kleurrijk Diner! 27 keek op de week KeeK op de WeeK 6- 2 Events op 1 Dag, Dark en een Kleurrijk Diner!

Marie heeft een nieuw hutje gevonden…

KeeK op de WeeK 6- 2 Events op 1 Dag, Dark en een Kleurrijk Diner! 29 keek op de week KeeK op de WeeK 6- 2 Events op 1 Dag, Dark en een Kleurrijk Diner!

Alleen die sokken…iekkk!

KeeK op de WeeK 6- 2 Events op 1 Dag, Dark en een Kleurrijk Diner! 31 keek op de week KeeK op de WeeK 6- 2 Events op 1 Dag, Dark en een Kleurrijk Diner!

Bijna jarig

Zo, vandaag een huis vol visite, gezellig! We hebben heerlijke taarten, hapjes, drankjes en spelletjes. Ik heb mijn verjaardag de laatste 10 jaar niet meer gevierd, maar je word maar 1 keer 60 jaar, toch?

Fijne zondag!

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Rory
3 jaren geleden

Oooooh die taart heb ik gemist. Maar nog belangrijker, jou ook! Ik was er namelijk ook (maar ik was er ook vrij kort na 14 uur, dan kon ik nog voor de file terug naar huis). Dark zijn we ooit aan begonnen, maar juist door de ‘donkere’ sfeer zijn we er tussentijds mee gestopt (ondanks het hoge cijfer dat IMDB had gegeven). We voelden ons er niet senang bij.

Irene
3 jaren geleden

Die taart is zo mooi! Ik snap dat je het niet bij een stukje kon laten 😉 Leuk dat Toulouse ook op de foto wilde met de roosjes. Hier hebben we maar geen planten enz waar de katten bij zouden kunnen. Misschien als ze wat ouder zijn en hun wilde haren zijn verloren 😂

Jouvence.nl
Jouvence.nl
3 jaren geleden

Die taart ziet er té mooi uit om op te eten 😉 Wat stom dat ze je vergeten zijn een goodiebag te geven! Gelukkig heb je het wel leuk gehad.

annette
3 jaren geleden

Alvast gefeliciteerd Babs geniet lekker van je speciale dag. Ik vier het ook niet mijn verjaardag, spaar wel even door voor als ik 50 wordt 😉

Deb
3 jaren geleden

Wat een prachtige taart🍰 🦄🌈! Die zie je niet vaak. Kan me voorstellen dat je er 2 stukjes van at 😊. Jammer van de goodiebag, maar die sturen ze je vast nog na gok ik. Gelukkig dat je morgen jarig bent. Ik dacht namelijk dat je dat gisteren was. Ik herinner me een post op Instagram (was op weg naar Jumbo en niet helemaal met de gedachten erbij) en had die wel geliked en dacht dat je jarig was. Gelukkig krijg ik morgen een herkansing. Ben benieuwd wat er in de goodiebag van Pupa zat. Fijne verjaardag lieve Babs! Maar… Lees verder »

Mariska
3 jaren geleden

Die taart is wel heel erg mooi ja! Heb zoiets al vaker gezien, zo knap hoe ze dat maken 🙂

Natascha - Beautyopinie
Natascha - Beautyopinie
3 jaren geleden

Was super leuk je weer te zien lieve Babs!! Enne geniet van vandaag! X

Tessa
3 jaren geleden

alvast gefeliciteerd. Fijne dag vandaag

Wendy
Wendy
3 jaren geleden

Je hebt zo te zien en horen 2 leuke events gehad. Weer leuke foto’s van je katten, deze horen er inmiddels wel bij 😊🐈🐱.
Ik wens je vandaag een fijne dag en morgen ook lekker genieten. Alvast gefeliciteerd 🎉🎉🎉🎈🎂🍰

bychristiana
3 jaren geleden

Ha, die taart!! Prachtig zeg! Je ziet er inderdaad ook uit alsof hij ‘akelig lekker’ smaakte;-)