KeeK op de WeeK 6- Jarig! 9 KeeK op de WeeK 6- Jarig!
Artikelen, Keek op de Week

KeeK op de WeeK 6- Jarig!

Vandaag mag ik 65 kaarsjes uitblazen, dus op deze zondag geen uitgebreide KeeK. Grappig hoe je als kind altijd zo uitkeek naar je verjaardag, nu vind ik ook leuk hoor, maar het is gewoon anders. De voorpret begon eigenlijk al op donderdag. Een prachtige kaart van mijn lieve broer en schoonzus en op vrijdag een zoete verrassing via de post. Kijk maar mee!

KeeK op de WeeK 6- Jarig! 11 KeeK op de WeeK 6- Jarig!

Meer verjaardagskaarten en cadeau

Kaart van mijn lieve broer en schoonzus

KeeK op de WeeK 6- Jarig! 13 KeeK op de WeeK 6- Jarig!

en een lekker cadeautje van Ilona

truffels

Hoe lief dat ook een PR bureau een kaartje stuurde, ik vind dat enorm attent.

KeeK op de WeeK 6- Jarig! 16 KeeK op de WeeK 6- Jarig!

En zaterdag kwam deze geinige (grote!) kaar van lieve Deb van beautygoddess.nl

KeeK op de WeeK 6- Jarig! 18 KeeK op de WeeK 6- Jarig!

Wat hebben wij deze week gegeten?

Deze week heeft Tom de maaltijden gemaakt, zoals deze gekookte vis met zuurkool. Dat is zo lekker, die combinatie! Onze katten zijn ook dol op gekookte (diepvries) vis. Marie vindt er niks aan en wij hadden in de diepvries nog wat zalm liggen. Die gekookt en Marie werd helemaal blij ervan haha! Het valt ons op dat Marie echt heel kieskeurig is, ze vond de gerookte zalm van de LIDL maar niks maar van de visboer wel lekker. 😉 En die smaakte ook stukken beter, ik geef Marie geen ongelijk…

vis met zuurkool

Spinazie en zalm

KeeK op de WeeK 6- Jarig! 21 KeeK op de WeeK 6- Jarig!

en Noodles…

KeeK op de WeeK 6- Jarig! 23 KeeK op de WeeK 6- Jarig!

Tom heeft niks met Hollands eten zoals jullie vast wel gemerkt hebben (wel met pasta en oosterse gerechten). Hij is dol op kruiden, specerijen en voor kimchi (jakkes) kan je hem bij wijze van spreken wakker maken.

Het is een smulweekend met zaterdag onze vast pizzadag en vandaag maakt Jeroen Sushi, mijn andere favoriete eten! Ik ben benieuwd wat onze Sushi van de Sushi vindt!

KeeK op de WeeK 6- Jarig! 25 KeeK op de WeeK 6- Jarig!

7 thoughts on “KeeK op de WeeK 6- Jarig!”

  1. Hopelijk heb je een hele gezellige verjaardag gehad 🎉! Die kaart vond ik echt helemaal Babs 😻, blij dat je ‘em leuk vindt! Wat vond Sushi van de Sushi? Ik heb de afgelopen tijd ook meer pizza gegeten dan het afgelopen half jaar denk ik 🤣. Bij jullie dus vaste prik op zaterdag. Heerlijk, zeg het maar niet tegen mijn dochter anders wil ze dat ook haha.

    1. Ik heb het aan de chef doorgegeven ;). Zeker een leuk idee, al variëren zijn recepten per keer. Dan weer net een andere twist aan een gerecht dan de vorige keer, dat soort werk. 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.