KeeK op de WeeK 6- Vervolg Pijnpoli, The Stranger & Ziekenhuis 9 ziekenhuis KeeK op de WeeK 6- Vervolg Pijnpoli, The Stranger & Ziekenhuis
Artikelen, Keek op de Week

KeeK op de WeeK 6- Vervolg Pijnpoli, The Stranger & Ziekenhuis

Hallo KeeKers! Het vervolg op de pijnpoli (het lijkt net een soap te worden), een heel spannende serie en Toulouse weigert een kattensnoepje? Veel leesplezier!

KeeK op de WeeK 6- Vervolg Pijnpoli, The Stranger & Ziekenhuis 11 ziekenhuis KeeK op de WeeK 6- Vervolg Pijnpoli, The Stranger & Ziekenhuis

Pijnpoli

Vrijdag ben ik bij het pijncentrum/ pijnpoli in Ede geweest. De Gelderse Vallei heet het ziekenhuis, misschien kennen jullie het? Nu is een ziekenhuis niet een plek waar je graag bent, maar het is wel een mooi ziekenhuis. Heel ruim en overzichtelijk. Afijn, de anesthesioloog waarbij ik een afspraak had had eerst wat vragen, en er was een lichamelijk onderzoek. Ik moest gaan liggen en toen trok hij mijn niet pijnlijke been omhoog en dat voelde ik behoorlijk in mijn rug! Gek genoeg alleen bij mijn “goede been” was het gevoelig.

Vandaag (zaterdag) kreeg ik al de brief voor een MRI scan, iets wat wij daar al besproken hebben. Snel en prima natuurlijk. Ik heb ook medicijnen gekregen tegen zenuwpijn en epilepsie, dat schijnt te kunnen werken. In maart is de MRI scan… Wordt vervolgd dus.

Netflix: The Stranger (Engelse serie)

Een mysterieuze vrouw benadert in een café een (getrouwde) man en zegt dat zij een geheim weet over zijn vrouw. Je ziet haar daarna in de serie ook andere mensen aanspreken en ook aan hen vertelt ze dat zij dingen weet die familieleden of kennissen verborgen houden. De ene keer is het een waarschuwing, de andere keer een poging tot afpersing.

Dan gaat alles in een stroomversnelling, geloof mij, het is absoluut spannend!

Opa in het ziekenhuis

Mijn schoonvader ligt alweer een tijdje in het ziekenhuis. Dus af en toe gaan wij op ziekenbezoek in het Rijnstate in Arnhem. Ik hoop dat hij snel opknapt, maar met zijn 89 jaar blijft het natuurlijk kritiek…

KeeK op de WeeK 6- Vervolg Pijnpoli, The Stranger & Ziekenhuis 13 ziekenhuis KeeK op de WeeK 6- Vervolg Pijnpoli, The Stranger & Ziekenhuis

Toulouse

Nee, ik ben aan het lijnen! Dat snoepje eet ik niet op.

KeeK op de WeeK 6- Vervolg Pijnpoli, The Stranger & Ziekenhuis 15 ziekenhuis KeeK op de WeeK 6- Vervolg Pijnpoli, The Stranger & Ziekenhuis

Dat achterpootje!

Gezondheidsbeurs…

Ik was zaterdag op de gezondheidsbeurs en wat was het er druk! (Bijna niet gezond). Ik heb daarna nog wat lekkers gekocht in Hoog Catharijne en iets bij Lush. Dat laat ik in volgende KeeK wel zien. Ik ben nu serieus bekaf. Straks lekker naar Wie is de Mol kijken. Mijn mol is nog steeds Leonie!

Tot de volgende KeeK en een fijne zondag!

KeeK op de WeeK 6- Vervolg Pijnpoli, The Stranger & Ziekenhuis 17 ziekenhuis KeeK op de WeeK 6- Vervolg Pijnpoli, The Stranger & Ziekenhuis

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Annette
2 jaren geleden

Fijn dat je in elk geval op de poli bent geweest nu. Een MRI is niet fijn natuurlijk maar hopelijk is de oorzaak dan wel duidelijk. Fijne week Babs!

Rory
2 jaren geleden

Ik hoop dat de MRI meer duidelijkheid geeft, Babs. En dank voor de suggestie van de serie. Wij zijn net (gisteravond) van seizoen 5 naar seizoen 6 gegaan van The Blacklist. Even ongecompliceerde lekkere wegkijkserie. Maar deze lijkt mij ook erg goed. Ik heb het meteen ‘bewaard’.

Deb
2 jaren geleden

Wat fijn dat je eindelijk bij de Pijnpoli was. Ik moest er nog aan denken van de week, de tijd vliegt en gelukkig maar in dit geval. Was je gewoon in de Lush in Utrecht! Daar was ik ook 😂! Ik ben zowel in de Lush aan de Steenweg geweest als in Hoog Catharijne en ging ook niet met lege handen weg 😊. Benieuwd wat jij meegenomen hebt. Enne, The Stranger wil ik ook zien! Is weer een verfilming (na Safe) van een boek van Harlan Coben, een van mijn favoriete schrijvers.

Wendy
Wendy
2 jaren geleden

Benieuwd of je pijn minder wordt en de mri je wat zal brengen.
Beterschap voor je schoonvader.
Toulouse vind het snoepje echt niks zo te zien.🐱

Tessa
2 jaren geleden

Hopelijk slaan de medicijnen aan. Sterkte voor je schoonvader

bychristiana
2 jaren geleden

Nu ben ik erg benieuwd welke medicatie je gekregen hebt Babs. Ik heb ook medicatie gebruikt tegen zenuwpijn en dit wordt inderdaad ook voorschreven bij epilepsie. Wij zijn ook The Stranger aan het kijken. Ik vind het echt een aanrader, zo’n spannende wegkijk serie, ik denk dat we vanmiddag ook weer verder gaan met kijken;-) Succes met de MRI scan!!

bychristiana
2 jaren geleden
Reply to  BeautyByBabs

Ik ben blij dat je geen Lyrica bent gaan gebruiken, dat heb ik ook gehad en ik vond het een ware verschrikking. Zelf ben ik niet bekend met Gabapentine. Kijk het inderdaad eventjes aan. Ik hoop dat je er baat bij hebt!

Irene
2 jaren geleden

Was gezellig gisteren! Het was alleen idd niet gezond druk. Wij moeten gewoon wat anders verzinnen wat minder druk is de volgende keer😂