KeeK op de Week 7- Kneuzing, Cadeautjes en castratie 9 week KeeK op de Week 7- Kneuzing, Cadeautjes en castratie
Artikelen, Films en series, Gezondheid, Keek op de Week, Lifestyle

KeeK op de Week 7- Kneuzing, Cadeautjes en castratie

Het was een rustige week. Ik heb heel veel geslapen. Niet vreemd als je weet dat ik in het ziekenhuis nauwelijks sliep. (En ‘s middags kon ik ook geen dutje doen, als ik even op bed ging liggen kwam er wel weer iemand van de verpleging langs) Deze week over mijn katten die ik voortaan katers moet noemen, cadeau’s en ik ging weer op mijn snufferd…

KeeK op de Week 7- Kneuzing, Cadeautjes en castratie 11 week KeeK op de Week 7- Kneuzing, Cadeautjes en castratie

Zo moe…

Als wij naar een film of serie keken viel ik steeds in slaap, zelfs zittend. Op de revalidatie afdeling kreeg ik Tamazepam, slaappillen die ik trouw rond 24.00 uur innam. Het waren in slaap maar ook doorslaap pillen werd mij verteld (ik had het nagevraagd). Zij zouden 6 uur lang moeten werken… Nou, mooi niet. Ik werd altijd om 15.00 uur wakker. En dan lag ik te wachten tot het weer ochtend werd. Een boek kon ik nauwelijks vasthouden, kon mij niet omdraaien ( vanwege het matras en ook door een zware deken) en zweette als een otter. (plastic matras) Ik hoorde van een andere patiënt dat hij ook altijd rond 3.00 uur ‘s nachts wakker werd, hij slikte ook Tamazepam.

Er gaat niets boven je eigen bed, ik heb heel wat slaap ingehaald!

Jarig

Ik ben ook nog jarig geweest. Zou het gewoon vergeten. Wij hebben eens gek gedaan en sushi gehaald. Ik had in het ziekenhuis er al zin in, iets wat ik echt kon proeven. Wat niet doorgekookt was. Iets pittigs. Als eerste nam ik dan ook een hap(je) wasabi…(scherp!!!)

sushi

Toetje…

Red velvet cake van de Hema, blegh…wij vonden het geen succes

Wat een tegenvaller! Die was echt niet lekker. Heel droog en het smaakte alsof de houdbaarheidsdatum overschreden was.

Cadeautjes

Ik heb bizar veel cadeau’s gehad, in het ziekenhuis van de familie en toen ik thuis was. Bloemen (3 bossen) een nieuw dekbed en overtrek, magazines, body crèmes, een badjas, thee en nog veel meer. Alvast een sneak peak..

Fysiotherapeut

Ik had een afspraak gemaakt bij de fysio voor mijn arm, die deed flink pijn. Zo een zeurende, brandende pijn. Mijn biceps zitten vol spierknopen/triggerpoints. Toen ik achter de fysio richting behandelkamer liep struikelde ik over een opstapje/hoge drempel in het halletje waardoor ik met mijn hand tegen de tegenoverliggende muur belandde.

Lag ik daar als een walvis op het droge op de grond, schrok mij weer gek… mijn vinger was geknakt en zwol natuurlijk op, dubbel pijnlijk dus.

KeeK op de Week 7- Kneuzing, Cadeautjes en castratie 26 week KeeK op de Week 7- Kneuzing, Cadeautjes en castratie

Marie en Toulouse

De heren zijn gecastreerd en dus geen twijfel meer. Marie is een ventje. Een kerel. En toch blijf ik hem “zij” en “haar” noemen. Vindt ze prima, mauwde zij laatst nog.

Het moest er een keer van komen, die ingreep. Jeroen had ze ‘s ochtend om 8.00 uur gebracht, om 13.00 uur mocht hij bellen hoe het met ze was en om 16.00 de bengels weer opgehaald. Hij had foto’s van ze gemaakt en wat zagen zij er groggy uit…

Zij zijn nu een stuk rustiger. Zij beten elkaar venijnig in de nek af en toe en nu liggen ze weer broederlijk bij elkaar… smelt.

marie en toulouse

Dit was het even voor deze week. Ik ben nog steeds snel moe. Niet alleen mijn spieren maar mijn longen hebben natuurlijk ook een opdonder gehad. Het is zaterdagavond 21.00 uur. Ik ga naar Taboo kijken. Een nieuwe serie, aanrader!

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

19 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
lodi
4 jaren geleden

Nog gefeliciteerd en goed te lezen dat je er weer een beetje bent. Wat een leuke cadeaus kreeg je en wat een mooi dekbed!. Jammer trouwens van het toetje. Is zo een domper als je je er op aan het verheugen bent en het is niet lekker.

Desiree Castelijn | Trendbubbles

Wat fijn om te lezen dat het weer beter met je gaat. ook zie ik al de nodige blogpost voorbij komen op het web. Ik wil je gewoon even laten weten hoe fijn het is om weer content van je te lezen!

Deb
4 jaren geleden

Home sweet home baby! Lekker bijtanken in je eigen bedje. Je hebt inderdaad een prachtig dekbed, zo mooi kleurrijk. Wat balen van je vinger.. kon er ook nog wel bij.. PFF.. Enne.. prachtige foto van je 2 katertjes. Net of ze elkaar omarmen, heel schattig

Debbie
4 jaren geleden

Wat heb je een mooi dekbedovertrek gekregen Babs! Heerlijk slapen in je eigen bedje is toch het beste medicijn. Hoe gaat het nu met je vinger?

Claire
4 jaren geleden

Wat een heftige week! Maar knap dat je er zo luchtig en positief over kan vertellen. Heel veel beterschap (ook naar je katers)

Natascha
4 jaren geleden

Ik heb je nog niet eens gefeliciteerd bedenk ik me nu! Nog van harte gefeliciteerd lieve Babs! Al die cadeautjes heb je verdiend, met die pech van je. xx

Armande
4 jaren geleden

Ja doe maar lekker kalm an he, het bijkomen van zo’n aanslag op je gezondheid duurt wel even. Beterschap voor de jeweetwelkatertjes!
Taboo volgen wij ook, aparte serie!

Sonja
4 jaren geleden

Ik heb het met je te doen! Wat een week. Jarig zijn en je nog niet helemaal in je hum voelen is ook niet prettig, maar ik zie dat je toch erg verwend bent! Gelukkig zijn er nog mensen die aan je denken!
Succes lieverd! Knuf en een warme hug! Sonja

Annette
4 jaren geleden

Wat ben je lekker verwend met je verjaardag, leuk hoor, zo hoort het ook. Arme poezebeesten maar vaak worden ze er wel een stuk vriendelijker van. Succes met je herstel nog.

Yvonne
4 jaren geleden

Wat en een week Babs, ik hoop dat alles snel weer is zoals jij het zelf wil. Op naar de volgende week.