keek op de week 9
Artikelen, Budget, Fashion, Films en series, Gezondheid, Keek op de Week, Kleding, Lifestyle

KeeK op de WeeK 9-Modus, Mode, Badjas, Delirium & Durf te Vragen

Hi KeeKer vrienden! Deze week een lekkere korte KeeK. Wat heb ik voor nieuws? Een badjas en een leuke sweater gekocht bij Hunkemöller. Ook spannend, weer een interview gehad maar dat heeft weer niets met beauty te maken. Maar voor een goede zaak, check it out…

KeeK op de WeeK 9-Modus, Mode, Badjas, Delirium & Durf te Vragen 6 badjas KeeK op de WeeK 9-Modus, Mode, Badjas, Delirium & Durf te Vragen

Foto: Shutterstock

Hunkemöller

Ik had nog een cadeaubon liggen en hoewel ik heel lang kan genieten van het vooruitzicht deze op te maken, ben ik toch vrij snel de winkel ingedoken. 1) Omdat ik iets zag wat lekker afgeprijsd was en 2) Ik bang ben dat ik de cadeaubon kwijtraak in de chaos….

Ik wilde een badjas die er niet specifiek als een badjas uitzag, maar meer een vest-achtige huisjas. Ik draag graag een badjes thuis, liever dan een vest. De stof van een badjas is lekker zacht en er ziet geen elastiek bij je polsen. Lekker losjes dus!

Ik ben bij Hunkemöller de paskamer ingedoken met een stapel badjassen en dit is hem geworden.

badjas hunkemoller

 

Die kraag vind ik zo leuk 🙂

Ik zit trouwens in dubio om een nieuwe profielfoto te plaatsen. Welke vinden jullie het leukst? 1-2-3- of 4? #dtv

Als de postbode nu aan de deur komt dan heeft ie hopelijk niet het idee dat ik steeds net uit mijn bed kom, haha!

Roze sweater

Ik had nog “geld” over en de laatste tijd ben ik nogal een pyjama/huispak/nachtkleding freak. Tegenwoordig zijn er zoveel schattige leuke stofjes. Stipjes, ruiten, lieve roze, baby blauwe en zalmkleurige versies… Ik moet mij inhouden anders ligt mijn kast echt vol met pyjama-pakjes 😉

sweater hunkemoller

Ik sliep altijd met een big shirt totdat ie zowat uit elkaar viel. Maar er is één ding wat ik liever niet meer draag is nachtkleding met zo een plastic afbeelding erop. Exact op die plek is het niet fris luchtdoorlatend en dan zweet ik daar een oetepetoet in ‘s nachts.

Weliswaar om niet in de te slapen maar deze patch op de sweater is gewoon van stof. Top!

 

Interview

Van de week is er een verpleegkundige expert van het RadboudUMC bij mij thuis geweest om mij te interviewen in verband met de Wereld Delier Aandacht Dag. Op 13 maart is er een speciale voorlichtingsavond in het Radboud ziekenhuis. Dit is speciaal bedoeld voor zorgverleners waarbij we Delier (deliruim) nog beter op de kaart, in het vizier, proberen te krijgen en waarbij we hen willen laten zien wat een delier met de patiënt doet.

Delirium

Een delirium is een plotseling optredende verwardheid. Deze verwardheid is tijdelijk en komt meestal door een lichamelijke ziekte. Als de lichamelijke toestand verbetert, neemt de verwardheid af. De periode van verwardheid kan variëren van uren tot dagen en soms zelfs weken.

Oorzaken

Een delirium kan verschillende oorzaken hebben. De meest bekende is overmatig drankgebruik. Maar ook iemand die nooit alcohol drinkt, kan een delirium krijgen. De oorzaak is dan vaak een operatie, ziekten aan het hart of de longen, ontstekingen of stoornissen in de stofwisseling. Een hersenschudding, medicijngebruik, stress en angst kunnen bijdragen aan het ontstaan of verergeren van een delirium. Bron: UMCG

Hij kwam om een video op te nemen en een stukje ervan wordt verwerkt in een filmpje waarin andere mensen ook hun ervaring vertellen. Gelukkig ben ik niet lang in beeld als het goed is. 😉 Ik vind het nog steeds vervelend als ik mijzelf (pratend) zie en hoor.

Heel lief, hij bracht deze leuke “lente” plant mee voor mijn medewerking!

plant

 

Serie: Modus

Inger Johanne Vik is psychologe en was profiler bij de Zweedse politie. In een hotel vind de eerste moord plaats en een van haar dochters ziet de dader. Inger is gescheiden, woont samen met haar twee dochters waarvan de oudste autistisch is (zij ziet dus de moordenaar, maar durft niks te vertellen). Op kerstavond wordt een priester, Elisabeth Lindgren, vermoord. Daarna worden er steeds meer mensen omgebracht en Inge probeert samen met een andere agent een patroon te vinden om de seriemoordenaar op te sporen.

Het is niet wat het lijkt, als je de trailer ziet denk je vast… Ow, ik zie al wie en wat, maar er zit veel meer achter. Er zijn 2 series, de eerste die ik hierboven beschrijf vond ik de spannendste. Die Zweden kunnen ook topseries maken, en dat smaakt zeker naar meer!

 

Bedankt weer voor het lezen en tot de volgende KeeK!

handtekening Babs

 

 

 

 

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
Deb
3 jaren geleden

Ziet eruit als een heerlijke warme badjas, lekker om in weg te kruipen. Foto 2 en 3 vind ik het leukste. Ik kan niet zo goed kiezen, sorry ;-)!

karin
3 jaren geleden

ik loop thuis ook zo graag in een badjas; Ik heb er nu een grijze met witte bollen aan 🙂

Mira
3 jaren geleden

Leuke aankoopjes! Ik heb echt een pyjama verslaving en een enorme lingerie tic. Niet erg goed voor de portemonnee maar ach, dan lig ik er in ieder geval leuk bij in mn slaap hahahaha

Astrid
3 jaren geleden

Hey Babs,

Mooie badjas en sweater heb je gescoord! Foto 1 en 4 vind ik het leukst. En wat goed zeg zo’n opname. Daar ben ik wel benieuwd naar. En wat super lief dat je een plantje kreeg. Fijne avond!

Liefs!

annette
3 jaren geleden

Ik vind foto 1 en foto 4 het leukst 🙂

chucky1012
chucky1012
3 jaren geleden

Prachtige aankopen had je gedaan!
Fijn dat je nog een kadobon had.
Prachtige bloemen.
Ben zo bernieuwd naar die opname….

Xoxo

Sonja
3 jaren geleden

Mooie badjas! Maar uhm… ik zou het niet als profielfoto nu gebruiken… ik zie je dan steeds met blote beentjes onder je badjas! 🙈 (grapje).
Wat mooi dat je meewerkte aan een interview…

Sylvia - alovelyadventure
3 jaren geleden

Oeh wat een heerlijk vest/bad/ochtend jas. Met rits zo fijn dat ie dan niet telkens open floept. Ik vind foto 1 het leukst en met je roze trui foto 3. Wat spannend dat je werd geïnterviewd. Toch ook weer een stukje verwerking.. Heerlijke week gewenst!