keek op de week
Artikelen, Events, Huidverzorging, Keek op de Week, Merken, NuFACE, Over mij

KeeK op de Week -Nugi, NuFACE en Toulouse oefent voor spook…

Vorige week zaterdag ging ik naar Babita, de ontwerpster van Nugi perfumes en skincare. Dat was in Schiedam, does that ring a bell?  Ik had geen idee dat Schiedam zo een mooie stad was. Dinsdag ging ik met Claudia naar de lancering van NuFace in Amsterdam. Dat was een hip feest, zeg! Ik heb mij zo vermaakt en zoveel gelachen! Nog even nagenieten van deze week…

keek op de week

Skincare meets Perfumery

Zaterdag was het overigens lekker zonnig weer. Een perfecte dag om eropuit te gaan. Ik was uitgenodigd door Babita van Nothing but Nugi.

Nugi betekent uitgekleed. De producten moeten bestaan uit pure ingrediënten. Overbodige parabenen, kleur- en geurstoffen zul je dan ook nooit in Nugi aantreffen.

nummer-2

Babita & Ngoc zijn de oprichters en eigenaren van Nugi. Babita ontwerpt en maakt haar eigen geuren en huidverzorgingsproducten. Zij heeft haar eigen  laboratorium waar ze iedere dag werkt aan nieuwe geuren.

babita-nugi

Ik was nog nooit in Schiedam geweest voor zover ik mij kan herinneren. Wat een leuke stad is dat! Na ons bezoek zijn wij even de stad ingelopen. Oude gebouwen, de gracht, heel pittoresk!

gracht-schiedam

Er was ook een leuk ouderwets winkeltje met snoepgoed. Wij hebben voor mijn schoonouders borsthoning gekocht… Ietwat melige, niet zoete brokken snoep.

Schiedam? Juist… jenever! Het jenevermuseum.

 

jenever-museum-schiedam

Er volgt nog een uitgebreid verslag van mijn bezoek en natuurlijk over haar heerlijke producten.

 

Lancering NuFACE

Dinsdagavond was het party time! In Amsterdam vond de officiële lancering van NuFACE Benelux plaats.  Ik ken Claudia en Jaap van JCImp, zij hebben NuFACE onder hun vleugels genomen en als zij ergens achter staan dan moet het wel goed zijn! Zij zorgden ook ervoor dat mijn huid weer helemaal opknapte. als je het terug wilt lezen, dat kan: Pigmentvlekken en grote poriën verdwenen, welkom mooie gezonde huid!

Ik had met Claudia van Beautytag voor het pand afgesproken en ditmaal waren wij op tijd. Halleluja!

Wij werden ontvangen met een glas champagne, heerlijke drankjes en hapjes. Een DJ draaide muziek en ik kan dan moeilijk stil zitten, let’s dance!

drankje-nuface-lancering

Buiten stond een barbeque, en nog extra statafels. Het was chique en toch lekker losjes qua sfeer. De mensen van JCImp zijn harde werkers maar als ze gaan feesten, dan feesten ze ook goed!

bar

Ik weet nooit goed wat ik aan moet doen bij dit soort gelegenheden. Dan trek ik een jurk aan denk ik…too much? Plus dat ik geen goede pumps heb. Ik heb zwarte pumps  maar die zijn veel te klein. Dan loop ik de hele avond met zo een zuur gezicht rond. (hoop met de NuFACE ook mijn mondhoeken wat te kunnen liften, hahaha)

Toen ik binnenkwam dacht ik … Ja hoor Babs, lekker de verkeerde dresscode. Heb ik weer. Iedereen zag er strak en sparkly uit. Zo ook de lieve Claudia. Beide Claudia’s eigenlijk.

jaap-en-claudia

I need a personal shopper!

Ik ga jullie nog van alles vertellen over het feest en waar je de NuFACEe voor kan gebruiken! Het staat in mijn agenda, over zo een 60 dagen laat ik ook zien of mijn gezicht gelift en strakker is, spannend hè!

Smile!

Wij maken photobooth’s altijd onveilig… nog even en wij gaan alleen maar naar events waar deze dingen staan. Anders zetten ze er maar een neer, hahaha!

claudia en ik in photobooth

 

Mr.Bean in the House!

Jaren geleden wilde ik al zo een beertje en je kon ze alleen kopen bij een online winkel (Large). Nu lag hij gewoon bij het Kruidvat.

mr-bean-beer

Zo schattig!

beer-mr-bean

Marie en Toulouse

Nee, natuurlijk ben ik mijn lieverds niet vergeten!

marie-en-toulouse

Zie je waarom wij Marie nog steeds een echt meisje vinden?

En natuurlijk speciaal voor Halloween laat Toulouse zich van zijn engste kant zien! (echt heel lollig en ook best eng, durf jij langs hem heen te lopen?)

handtekening Babs

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

15 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Melike
4 jaren geleden

Hahaha jij en Claudia zijn echt geweldig! En wat een interessant product, ik ben heel benieuwd naar je review! Ook de skincare ziet er echt heel goed uit. Wat een leuke dingen allemaal in je weekje, ik word er helemaal vrolijk van;) En het filmpje was ook weer te leuk!

YuSt
4 jaren geleden

Wauw… wat maak jij toch leuke dingen mee! En ik vind je foto’s met Claudia supertof!
Wat grappig zijn die twee doerakjes toch! Zo jammer dat ik nog steeds geen huisdier kan hebben!

Lifeaholic.nl
4 jaren geleden

Wat een leuke week en wat een leuke en gezellige events! Ben benieuwd naar de testresultaten 🙂 ik zag het beertje ook al in de folder van de kruidvat hihi. Leuk! ??

Claudia
4 jaren geleden

Dankjewel lieve Babs nog voor de uitnodiging. het was wederom weer super gezellig en een geweldig mooi event! Ik ben ook zo benieuwd naar het apparaat. Ik ben nog steeds zo dol op je poekjes. En Mr Been Bear wat een schatje. En ik ben ook erg benieuwd naar Nugi geworden.

Annette
4 jaren geleden

hahaha die poezenbeesten, ja zo probeer ik dus mijn bed op te maken. Skoet duikt direct onder het hoeslaken en zodra ik een vinger uitsteek om de boel recht te trekken vliegt ze op me af :). Leuk dat event en wat toevallig dat je ook tegen de borsthoning bent aangelopen.

Armande
4 jaren geleden

HAHAHA @ Spookje Toulouse! Hij vindt het echt leuk onder het laken zo te zien. En dan met die pissige staart! 😀

Deb
Deb
4 jaren geleden

Wat een heerlijke gevulde week heb jij gehad! Ik ben zelf ook nog nooit in Schiedam geweest, maar ik mis dus echt wat zo te zien! Ik ben heel benieuwd naar Nugi geworden en ook naar Nuface .. en vooral naar de resultaten! Gaaf feest trouwens werd eromheen georganiseerd.

Dascha
4 jaren geleden

Oh, dat ziet er echt geweldig uit allemaal!

With love,
Dascha

DisneyChicks.nl
4 jaren geleden

Wat een leuk overzicht! Teddy heb ik ook! 🙂 Lag vorig jaar rond deze tijd ook bij Kruidvat. Zo leuk!

foryourstyle.nl
4 jaren geleden

Ziet er erg gezellig uit!