Keune
Artikelen, Haarverzorging, Nieuws

KEUNE TREND || Luxurious Minimalism

Keune trend

Iedere dag zijn onze style hunters wereldwijd op zoek naar de nieuwste trends. Naast de wereld van de catwalk laten wij ons ook inspireren door street fashion, architectuur, design en nieuwe foods.

Deze collectie is geïnspireerd door de meest recent gespotte trend: Luxurious Minimalism. Met 9 nieuwe kleuren.

Onze mantra voor 2016 is “All you need is less”.

Keune-26-44736_CMYK

 

Minimalisme is het nieuwe chic! Het gaat om eenvoudige luxe zonder glamour, met neutrale kleurenpaletten en strakke lijnen. Duurzame productie en vakmanschap zijn de sleutel tot dit nieuwe minimalisme, evenals aandacht voor eerlijke, milieuvriendelijke materialen en authenticiteit.

We lanceren 9 nieuwe tinten die worden onderverdeeld in 3 categorieën: bruin, grijs en blond.

 

 

Binnen de grijscategorie bieden we verschillende kleuren en technieken. Voor jonge vrouwen die op zoek zijn naar een super koele grijstint, vrouwen die niet met grijs haar door het leven willen tot vrouwen die hun grijze haar willen omarmen. Binnen de blondcategorie introduceren we nieuwe Ultimate Blonde tinten, die het haar in één stap oplichten en neutraliseren. Binnen de bruincategorie introduceren wij innovatieve, nieuwe kleuren waar we warme en koele karakters combineren in één kleurnuance.

Keune is op een missie om het beste in zijn klanten naar boven te halen, true beauty noemen we dat. Daarom hebben we in deze collectie gekozen voor een diversiteit aan modellen. Onze modellen hebben verschillende achtergronden en daarmee hun eigen ware schoonheid. Van blond, bruin, zwart en zelfs grijs, van kort tot lang haar en alles daar tussenin.

 

 

Voor elke leeftijdscategorie inspireren wij vrouwen met kapsels die draagbaar zijn en passen bij hun stijl, zodat wij dichter bij hun true beauty komen. Deze collectie presenteren we in het Keune International Inspiration Magazine – 36 pagina’s gevuld met interactieve inspiratie voor zowel kappers als hun klanten.

 

 

Keune heeft ook een step-by-stepbrochure gemaakt speciaal voor kappers, die beschrijft en illustreert de knip- en kleurtechnieken – in print en op video. Er is een uitgebreid pakket aan marketing materialen beschikbaar voor alle salons wereldwijd.

keune kim

Credits:

  • Keune Art Director Hair: Ilham Mestour Keune Color
  • Director: Kimm Koffijberg
  • Hairstylists: Keune Academy
  • Team Photography: Fotofloor
  • Fashion Styling: Dimphy den Otter
  • Make-up Artist: Barbara Oliemans

 

Wat mooi, wat mooi… ik krijg zo een zin om naar de kapper te gaan!

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
heidi
6 jaren geleden

Wat een leuke trend is het

Annette
6 jaren geleden

Die dame met het grijze haar is prachtig. Hopelijk is dat ook voor mij ooit zo 🙂 nu ga ik ze nog even te lijf met kleurshampoo

chucky1012
6 jaren geleden

Prachtige haartrends in mooie kleuren maar ook prachtige kapsels….

petra
6 jaren geleden

de kapsels zie er inderdaad allemaal best leuk uit, al spreken de warrige kapsels mij het allermeeste aan,…maar de diversiteit in deze foto modellen vind ik wat minimaal, dames die dit soort supergestylde kapsels daadwerkelijk dragen kom ik maar weinig tegen bij de super of apotheek, jammer het had van mij nog wel wat gewoner gemogen….

Iris
6 jaren geleden

Ik vind de highlights die gebruikt worden in de kapsels erg mooi! Ik zou toch niet voor een kort koppie gaan, maar het ziet er wel allemaal erg tof uit.

jeapiebel
6 jaren geleden

Als minimalisme het nieuwe chic is, dan ben ik altijd al chic geweest haha. Mooi foto’s maar ik denk niet dat ze minimalisme zijn..hihi…volgens mij zit er flink werk in voor ze op foto’s kunnen.
Wel mooi concept van dat bedrijf en door hun werk te zien…petje af. En wat ik ook leuk vind is dat tegenwoordig het woord grijs ook geaccepteerd is bij oude dames. Dat is fijn.