kneipp cosy moments geurkaars
Artikelen, Feestdagen, Kerst, Kneipp, Merken, Reviews

Kneipp Scented Candle Cosy Moment- Macadamia-Star Anise-Orange- Review

Ik hou van kaarsen, en zeker van geurkaarsen. Naarmate het kouder en sneller donkerder buiten wordt worden vaak weer alle kaarsjes in huis aangestoken. Geurkaarsen zijn mijn favoriet. Tegenwoordig is er zoveel keuze in geurkaarsen, dat ik ze allemaal wel wil proberen. Eén tegelijk natuurlijk, want geurkaarsen kunnen behoorlijk wat geur verspreiden. Vandaag vertel ik jullie meer over de warme, winterse geur van de scented candle van Kneipp. De Macadamia-Star Anise-Orange!

Kneipp Scented Candle Cosy Moment Macadamia-Star Anise-Orange

Bij Kneipp denk ik altijd direct aan etherische bad oliën en die hemelse Beauty Geheim Body Crème , maar Kneipp heeft zoveel meer. Zelfs diverse soorten thee en nu ook mooie geurkaarsen en geurstokjes. Zo kan je, als je een ligbad hebt een serieuze wellness beleving voor jezelf creëren. Een ontspannend bad met een geurende olie erin, geurkaarsen erbij en een lekkere kop thee binnen handbereik. Ehm… Nu dat ligbad nog… Of beter, eerst een groter huis waar die in past. 😉

Het belangrijkste van een geurkaars vind ik, behalve natuurlijk welke “scent” deze verspreid, dat hij niet vol zit met chemische stoffen. Dan krijg ik het steevast Spaans benauwd en kan ik er gif op innemen dat ik er koppijn van krijg. Kneipp is een merk dat ik blind vertrouw, die heeft al lang bewezen heeft dat zij goede, natuurlijke etherische oliën gebruiken.

Over Kneipp® Scented Candle Cosy Moments

Verander je huis in een oase van wellbeing met de Kneipp® Scented Candle Cosy Moment Macadamia-Star Anise-Orange. Deze geurkaars met natuurlijke essentiële anijsolie zorgt voor een gezellige en warme sfeer.

Kneipp Scented Candle Cosy Moment Macadamia-Star Anise-Orange

Kneipp World of Fragrances

De Kneipp World of Fragrances producten zorgen voor de juiste sfeer in huis en creëren een rustgevende omgeving. De geurkaarsen kunnen de gewenste geur in een woonruimte creëren die past bij je stemming. De geuren met natuurlijke etherische oliën zijn niet alleen aangenaam voor de neus, maar beïnvloeden ook het welbevinden.

Modern puristisch design en herbruikbaar

De scented candles van Kneipp hebben een modern puristisch design en zijn voorzien van een hersluitbare bamboe-deksel. De kaars heeft 20 branduren. Na gebruik kan de kaars met het decoratieve deksel weer aromadicht worden afgesloten. Het glas is na gebruik van de kaars ook te gebruiken voor andere decoratieve toepassingen of om iets in te bewaren.

Kneipp Scented Candle Cosy Moment Macadamia-Star Anise-Orange

Geur: warm, kruidig, elegant. Zorgt voor een gezellige en warme sfeer.

* Een bijzondere combinatie van macadamia, steranijs en sinaasappel met een warm-kruidige elegante geur.
* Met zorgvuldig geselecteerde composities van natuurlijke etherische oliën.
* Geeft je een gevoel van geborgenheid.
* Creëer in elke ruimte een bijzondere sfeer en maak van je huis een rustgevende omgeving.
* Afsluitbaar en ideaal om tijdelijk een andere ‘mood’ te creëren die past bij jouw behoefte op dat moment.
* Kneipp respecteert het welzijn van mensen en dieren**

**Dierproeven voor cosmetica zijn verboden in de EU

Deze geur is echt heerlijk! Een volle, zoete geur die mij ook niet gaat tegenstaan. Het zoete en kruidige is een perfecte combinatie. Ik heb wel eens een mierzoete geurkaars gehad maar die blies ik vaak weer snel uit, ik werd er gewoon een beetje misselijk van. alsof er kilo’s suikerspinnen om mij heen hingen. De geurkaars van Kneipp blaas ik na een kwartiertje ook uit, omdat hij dan de hele kamer voorzien heeft van die lekkere geur die ook lang blijft hangen. Zuinig dus!

Kneipp Scented Candle Cosy Moment Macadamia-Star Anise-Orange

Kneipp heeft een mooi geurenpalet samengesteld, een mix waarvan de geur er een is die je steeds terug wilt ruiken. Nadeel is dat ik vaak niet eens wacht tot het avond is, die kaars gaat bij mij ‘s middags al aan!

Mocht deze geurvariant je niet aanspreken, dan kan je ook kiezen voor Sandelwood- Patchouli of Vetiver- Mandarin.

Kneipp geurkaarsen zijn te koop bij Kruidvat en Trekpleister voor €7,99

Meer informatie over de Kneipp Home Fragrances vind je op de website van Kneipp.

-deze producten heb ik gekregen-

Wat voor een geur voor een geurkaars vind jij enorm lekker?

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Evelien
2 jaren geleden

Erg leuke producten, ik zou ze sowieso in Sandelwood-Patchouli willen!

bychristiana
2 jaren geleden

Er is inderdaad echt wel verschil tussen van die ontzettende budget kaarsen van twee euro en die waar je wat meer voor neerlegt. die ruiken gewoon een stuk beter (en natuurlijk echter!) ik koop elke vakantie een luxe geurkaars, zo ontdekte ik vorig jaar een heerlijke van Laura Ashley en tijdens onze verloving in Parijs kreeg ik er een van Guerlain van Andre cadeau. Elke keer als ik ze ruik ben ik een beetje terug op dat bijzondere moment. Ook Peony en blush suède van Jo Malone is al jaren een favoriet.

Irene
2 jaren geleden

Wat een fijne blog. Ik ben nu nog wat voorzichtig met kaarsjes. We hebben nu twee jonge katten in huis en ik weet niet of dat goed gaat? Hoe deden Marie en Toulouse het met geurkaarsen? Stoten ze ze niet van tafel?

Mariska
2 jaren geleden

Die geurkaars vind ik dus echt super lekker en ga ik zeker nog eens kopen.

Anna Gerrie
2 jaren geleden

Mijn laatste geurkaars vloog helemaal in de fik, dus die koop ik niet meer :’-) De geurnoten klinken wel heel goed!

Annette
2 jaren geleden

Ik hoop dat ik eraan denk het weekend om even bij het Kruidvat langs te gaan. Ben wel benieuwd naar deze kaarsen. Mooi ook met dat houten dekseltje.

Deb
Deb
2 jaren geleden

Ziet er leuk uit en klinkt goed. Meestal brand ik geurkaarsen van Yankee Candle, die zijn ook erg fijn en zien er ook leuk uit. Op dit moment vind ik kruidige geuren fijn waar kaneel in zit. Maar in het voorjaar zijn dat weer bloemengeuren en in de zomer meer fruitige geuren 😉

chucky1012
2 jaren geleden

Zo leuk om kado te geven.
Lijkt me een fijne geur.

Xoxo