DM drogist shoplog 1
Artikelen, Bad & Douche, Haarverzorging, Reviews, Winkelen

Koopjes! DM Drogist Mini Shoplog

Toen wij laatst een dagje naar Duitsland gingen kon ik natuurlijk de DM Drogist niet overslaan. Neugierig nach waß ich gekauft habe?

DM drogist shoplog

Mijn koopjes

 

Kan niet missen, Balea duschgels natürlich! Dat het goedkoop was, niet duur bedoel ik dan, dat wist ik al… Maar waarin verschilt het met een douchegel van bijvoorbeeld de Action?

balea dushgel

Ik denk dat ik het weet. De douchegel van Balea is romiger en de geur is sterker. Precies waar ik van hou!


balea viva cuba

Mooie print, heel Cubaans 🙂

balea meloen

 

Ruikt echt naar meloen!

balea bahamas dream

Mijn favoriet is de kokos en de meloen komt op de tweede plaats, goede geur!

Prijs van de douchegels?  0,55 eurocent per stuk (300 ml)

 

 

Haarverf

Ik had al eerder gelezen dat dat heel veel euro’s scheelt, exact dezelfde haarverf is in Duitsland zoveel goedkoper. Stom dat ik niet meer heb meegenomen, maar zo heb ik weer een excuus om weer een dagje op stap te gaan 😉

 

Deze haarverf vind ik de beste die ik ken, de enige waarvan mijn haar van niet uitvalt tijdens het uitspoelen.

haarverf loreal

Excellence 4 Mittelbraun: Prijs: €3,55

 

 

Haar ding…

Deze haarclip zag ik hangen en deze leek mij heel praktisch! Ik had thuis zo eentje al liggen, maar die was 2 keer zo groot en ik kreeg mijn haar niet mooi “omgerold”.

DM drogist shoplog

Vette pech, ik krijg het dus met deze haarspeld ook niet voor elkaar. Ik ben gewoon niet handig met dit soort haar accessoires. (Roll your hair €2,45)

Verder kochten wij tandpasta, tandenborstels en elastiekjes. (die heb ik maar niet op de foto gezet)

Lekkere koopjes, de volgende keer hoop ik meer in te kunnen slaan!

 

Hebben jullie nog tips wat ik echt moet gaan aanschaffen als ik weer bij de DM drogist ben?

 

 

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

16 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Vanessa
5 jaren geleden

Wat een mooie, vrolijke verpakkingen! Volgens mij heeft Balea heerlijke producten. Jammer dat ik in België woon.

Annette
5 jaren geleden

De Cuba Viva heb ik ook net leeg gemaakt op vakantie 🙂

Jouvence
5 jaren geleden

Lang leve de DM! ♥ Ik ben ook gek op de douchegels van Balea. xx

Rory
5 jaren geleden

Ik leef volgens mij onder een steen want ik had hier nog nooit van gehoord. 55 eurocent voor een douchegel ?!? En het klinkt als een goede ook nog. Wow. En lees ik nu goed dat van andere haarverf je haar uitvalt tijdens het uitspoelen? Brrrr. Dat is niet fijn. Ik vraag mij dan direct af wat erin zit dat dat gebeurt.

Sonja
5 jaren geleden

Jaaaaaah… liefde voor de DM. Ik koop er ook de vitamines. Scheerschuim, reiniging voor de vaatwasser, haarlak, wat eigenlijk niet? Hihihi

Marsha
5 jaren geleden

Wat een leuke koopjes! Ik wil ook zo graag een keer naar Duitsland om daar te shoppen! Een kennis van me had daar laatst voor €100 geshopt! Kwam thuis met een mega verzameling haha.

Irene
5 jaren geleden

Wat een leuke koopjes. Ik hoop in september nog een dagje Duitsland mee te pakken. Mijn vriend heeft scheermesjes nodig. Goed excuus voor mij om er heerlijk rond te neuzen.

bychristiana
5 jaren geleden

Ah, die douchegels zien er leuk en gezellig uit zeg;-) Ik heb zelf dus nog nooit beauty geshopt in Duitsland, maar ik hoor er allemaal goede dingen over! Mijn nichtje vertelde vorige week dat ze erheen gaan met opa, en ze is hélemaal gek van beauty, Kan ook niet anders met mij als tante hèhè, dus ik ben benieuwd waar ze mee terug komt!

Hennie
5 jaren geleden

Lekker he, die douche gels. Ze gaan er hier ook goed doorheen. De oogmakeup remover van balea is ook een fijne en de deodorant van balea is een aanrader. Kost ook geen drol. Misschien een tip voor de volgende keer!

Deb
5 jaren geleden

Wat een fijne koopjes! Die watermeloen en Bahamas dreams douchegel heb ik ook! Ik vind vooral die watermeloen erg lekker, ruikt er ook precies naar 🍉. Ik vind de grapefruit scheergel (met zo’n leuke flamingo print) een echte aanrader, zo jammer dat ik daar maar 1 van heb gekocht en dat ie op is ☹. Die kan ik je zeker aanraden.