Lang haar in één dag? Dat kan! 9 clip in extensions Lang haar in één dag? Dat kan!
Artikelen, Haarverzorging, Kleding, Tools

Lang haar in één dag? Dat kan!

Ooit aan clip- in hair extensions gedacht? Als mijn haar er niet meer gezond uitziet en al mijn haarpunten voelen droog en gespleten aan, dan is het tijd voor een kappersbezoek. Mag dit stuk eraf, vraagt de kapster en wijst dan op 3cm haar. Ja hoor, haal er maar af, is altijd mijn antwoord. Daarna heb ik geen spijt, dat niet, maar ik weet dat mijn haar nooit mooi langer wordt dan schouderlengte. Lang haar krijgen lijkt dan onmogelijk. Niets is minder waar…

hairextensions Oxyextensions double_drawn_40_cm_120g

Haar dat zo sexy over je borsten hangt, ik vind het geweldig. Als ik naar Modern Family kijk, heb ik soms het idee dat de lokken van “Gloria”helemaal niet zo lang zijn maar dat er extensions in zitten. Maakt niet uit, ik ben echt verliefd op haar mooie, lange lokken. Echt of nep.

Clip-In extensions heb ik wel eens geprobeerd op een beurs, vond het super gaaf. Bij Oxyextensions kan je ze bestellen, en zijn een stuk goedkoper dan die op de beurs.

Twijfel je over de kleur en heb je hulp nodig bij het bepalen van de juiste keuze, mail dan een foto van jezelf naar info@oxyextensions.nl of gebruik het formulier op de website zodat we je snel en vrijblijvend van een persoonlijk kleuradvies kunnen voorzien. (je kan drie foto’s uploaden)

 • Zorg dat de foto bij daglicht wordt gemaakt
 • Zorg dat de foto buiten wordt gemaakt
 • Zorg dat je haar loshangt voor de foto
 • Zorg dat je haar droog is voor de foto
 • Zorg dat je haar volledig op de foto staat
 • Maak meerdere foto’s vanuit verschillende hoeken en met verschillende lichtinval

Dit is heel handig gedaan! Zij kijken dan welke kleur het best bij je past.

hairextensions Oxyextensions

 

Je kan kiezen uit 11 kleuren, Van donkerzwart tot lichtblond.

Er zijn 2 versies: De Standard Line en de Premium Line.

Een voorbeeld van extensions uit de Standaard Line

 • Lengte van de extension: 50cm
 • Gewicht: 70 gr
 • Type haar: 100% NATUURLIJK haar
 • Productdetails: steil, zacht haar zonder knopen
 • De clips zijn voorzien van een siliconen laagje
 • Dubbele banen voor meer volume

De set bestaat uit:

 • 1 x 20 cm brede band (achterkant van het hoofd)
 • 2 x 15 cm brede band (achterkant van het hoofd)
 • 2 x 10 cm brede band (profiel)
 • 2 x 5 cm brede band met een clip (profiel)

De totale breedte is 81 centimeter en het geheel bevat 14 clips.

clip in extensions zwart

Een voorbeeld van extensions uit de Premium Line

Elke set is double drawn, dit houdt in dat de dubbel geweven haren van aanzet tot punt even lang zijn.  Elke set bestaat uit 220 gram mensenhaar dat zacht en luxe aanvoelt.

 


clip in extensions premium

Ziet er prachtig uit!

In onderstaand filmpje wordt stap voor stap uitgelegd hoe je ze moet bevestigen.

Het inzetten is op zich niet heel moeilijk, ik denk dat het zeker leuk is voor een bijzondere gelegenheid (fotoshoot, event, feest). En als je het op je werk wilt dragen moet je wel wat vroeger opstaan. 😉

 

Handig om te weten: 

 • Op werkdagen voor 23.59 uur besteld, de volgende dag al in huis!
 • Kan je het haar verven? Ja, dat kan. Probeer altijd wel eerst een teststukje!
 • Kan je ze het haar ook zelf krullen? Oxy Hairextensions kan je steilen, föhnen, stylen en krullen. Gebruik altijd wel een heat protectant spray!

Bij de veelgestelde vragen vind je meer informatie!

Deze extensions zijn een stuk goedkoper dan die ik op de beurs had “gepast” en ik weet dat je ze nauwelijks voelt zitten, ze zijn ook niet zwaar. Het lijkt mij onwijs leuk om af en toe mooi lang haar te hebben.

Check voor meer informatie:  https://www.oxyextensions.nl/

*gesponsord*

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Irene
5 jaren geleden

Ik vind mijn haar nooit zo mooi als het te lang wordt. Ik heb vrij dik haar, wat altijd een beetje zielig hangt, ook al knip ik het in laagjes. Ik zou dit best een keer willen proberen. Alleen weet ik niet of het zwaar wordt, mijn haar is zelf ook al best dik.

Deb
5 jaren geleden

Helaas krijg ik mijn haar ook niet echt veel langer dan ik het nu heb. Het wordt er in ieder geval niet mooier op als ik het veel langer laat groeien. Misschien zijn extentions ook wel iets voor mij. Ik heb het nog nooit geprobeerd.

Annette
5 jaren geleden

Ik ben ook wel eens benieuwd hoe heel lang haar mij zou staan

chucky1012
5 jaren geleden

Ik zou het best een keer willen proberen…..

Marsha
5 jaren geleden

Ik ben echt fan van extensions, langer haar vind ik gewoon een stuk mooier ^^