Le Masque Switzerland- Review van 3 Bio-Cellulose Maskers 9 le masque switzerland Le Masque Switzerland- Review van 3 Bio-Cellulose Maskers
Artikelen, Huidverzorging, Reviews

Le Masque Switzerland- Review van 3 Bio-Cellulose Maskers

Ik denk dat iedereen wel weet wat sheetmaskers zijn. Een vlies (masker) die gedrenkt is in een serum, die je over je gezicht heen legt en vaak de hydratatie van de huid verbeterd. De maskers van Le Masque Switzerland doen dat ook, maar het materiaal van deze maskers zijn zo ontwikkeld dat de werkstoffen nog beter door de huid worden opgenomen. Ik heb 3 varianten getest, welke is mijn favoriet?

Le Masque Switzerland- Review van 3 Bio-Cellulose Maskers 11 le masque switzerland Le Masque Switzerland- Review van 3 Bio-Cellulose Maskers

Over Le Masque Switzerland

Le Masque Switzerland, gevestigd en met productie in Zwitserland, heeft een reeks 100% natuurlijke Bio-Cellulose gezichtsmaskers ontwikkeld die je huid in slechts 20 minuten zichtbaar verbetert.

De maskers van Le Masque zijn gemaakt van Bio-Cellulose; een sterk geconcentreerd pulp van kokossap boordevol verzorgende ingrediënten. Oorspronkelijk werden de maskers van Bio-Cellulose gebruikt in de medische wereld om voornamelijk brandwonden te behandelen.

Het masker is gedrenkt in maar liefst 23ml serum zodat een grondige revitalisatie en hydratatie van de huid gegarandeerd wordt. Het 100% natuurlijke masker past bovendien als een tweede huid op je gezicht waardoor de verzorgende stoffen voortdurend in direct contact staan met je huid. Dit zorgt ervoor dat de huid meer van de voedende ingrediënten kan absorberen dan met een gewone crème of lotion.

De Bio-Cellulose remt namelijk de verdamping van de ingrediënten terwijl tegelijkertijd thermische warmte wordt opgewekt en aldus de poriën worden geopend. De actieve ingrediënten kunnen zo dieper in de huid doordringen en de huid wordt intensiever onderhouden. .

le masque

De producten:

Op dit moment zijn er 4 gezichtsmaskers en 1 oogmasker op de markt. Dit jaar volgen er nog innovaties.
1. Hydrating & Revitalizing
2. Firming & Anti-Aging
3. Calming & After-Sun
4. Dark Spot & Brightening (ouderdomsvlekken)
5. Calming & Lifting Eye-Masks (2 sets)

Hoe te gebruiken:

1. Reinig en droog je gezicht.
2. Verwijder één van de buitenste beschermende lagen van het masker en plaats de blootgestelde zijde van het masker op het gezicht.
3. Verwijder nu de tweede beschermlaag.
4. Strijk het masker over het hele gezicht glad.
5. Laat 20 minuten inwerken.
6. Haal het masker van je gezicht en geniet van een gehydrateerde en verzorgde huid. Was je gezicht niet na de behandeling en gebruik geen crème.

Firming & Anti-Aging

Als eerste bespreek ik het Firming & Anti-Aging masker. Dit masker bestaat uit 2 delen. Eén deel bedekt je voorhoofd tot aan je neusbrug en het andere deel de rest van je gezicht. Op zich klinkt dat super goed, want dan zou het masker perfect moeten passen . Misschien ligt het aan mijn hoofd, maar ik kreeg de 2 delen niet echt netjes op mijn gezicht verdeeld.

Le Masque Switzerland Firming & Anti-Aging

Het is ook even stoeien met de laagjes van het masker. Je moet 2 laagjes eraf pellen, het masker zelf zit ertussen zoals bij een tosti, als ik zo oneerbiedig mag beschrijven. En wat sheetmaskers dan vaak doen is dubbel klappen, dan plakken ze aan elkaar. Maar al met al lukte het uiteindelijk natuurlijk wel!

Het masker voelt niet te vochtig aan en blijft goed op zijn plek zitten. De werking is goed, en ik had ook niet anders verwacht. Het lekkerste is als je daarna het overgebleven serum in je huid mag masseren. Mijn huid voelt direct goed gehydrateerd aan.

Eyemask Cooling & Lifting

De huid onder je ogen heeft vaak wat extra’s nodig, zeker die van mij! Dit masker reduceert “puffiness, lines and dark circles. ”

swiss mask eye mask

Donkere kringen heb ik niet maar “puffiness” af en toe wel. Weet je dat ik het idee heb dat mijn wallen minder geworden zijn na mijn ooglidcorrectie?

Het eye mask bestaat uit halve maantjes die je onder je ogen “plakt”. Na zo een 20 minuutjes verwijder ik ze en ook daar ziet mijn huid er gehydrateerd uit. Maar een heel duidelijk verschil qua puffiness kan ik niet zien.

swiss mask eyes

In de verpakking zat nog heel veel serum, die heb ik in etappes in de loop van de dag steeds weer opgesmeerd. Dus niet direct het sachet weggooien, er zit hartstikke veel in, top!

Hydrating & Revitalizing

Dit vond ik het fijnste masker. Het past als een handschoen over mijn gezicht en het resultaat is prachtig! Echt een beauty boost voor mijn huid!

face mask

Wederom kan je daarna het overgebleven serum in masseren. Soms kan zo een serum ietwat plakkerig aanvoelen, daar had ik bij deze maskers geen last van.

swiss mask (4)

Conclusie:

Vooral de Eye Pads en Hydrating & Revitalizing variant vond ik geweldig. Deze sheetmaskers zijn steviger dan andere die ik gebruikt heb, echte beauty boosters!

VERKRIJGBAARHEID

De maskers van Le Masque Switzerland zijn nu ook in Nederland verkrijgbaar bij ICI PARIS XL en POUR VOUS voor €12,90.

 

OVER LE MASQUE
Le Masque is in Zwitserland gevestigd en heeft een lange geschiedenis van expertise op het gebied van huidverzorging. Ze hebben een reeks van luxe Bio-Cellulose gezichtsmaskers ontwikkeld die je huid in slechts 20 minuten verbetert.

-deze producten heb ik gekregen-

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Jolanda
4 jaren geleden

Super! Ik moet ze nog testen maar ben er nu wel heel erg benieuwd naar!

bychristiana
4 jaren geleden

Ik vind ze wel goed klinken. Zelf was ik eigenlijk het meest benieuwd naar de eyepads omdat de meeste oogmaskertjes in deze vorm die ik tot nog toe getest heb echt resultaat geven! Fijn dat je verschil merkt in hydratatie maar jammer dat je geen verschil ziet in puffiness. Wat past dat masker trouwens goed over de vorm van jouw gezicht. Ik heb vaak heel veel sheet over;-)

chucky1012
4 jaren geleden

Klinkt heel goed!
Ik moest meteen aan thermaal water denken.

Xoxo