Lekker Geurtje! Marc Jacobs - PERFECT Eau de Parfum 9 marc jacobs Lekker Geurtje! Marc Jacobs - PERFECT Eau de Parfum
Artikelen, Parfum

Lekker Geurtje! Marc Jacobs – PERFECT Eau de Parfum

Vorige week kreeg ik onverwacht een eau de parfum opgestuurd en het flesje alleen al vind ik geweldig! Kijk maar eens naar de dop, hoe schattig met al die items die eraan vast zitten. Vooral het katje vind ik natuuuurlijk helemaal leuk! Ik laat het flesje van alle kanten aan jullie zien en natuurlijk vertel ik wat meer over de geur.

Lekker Geurtje! Marc Jacobs - PERFECT Eau de Parfum 11 marc jacobs Lekker Geurtje! Marc Jacobs - PERFECT Eau de Parfum

Marc Jacobs Eau de Parfum- PERFECT

De speelse en onverwachte nieuwe geur, PERFECT Marc Jacobs Eau de Parfum voor haar, is een troostende bloemengeur die optimisme, zelfacceptatie en originaliteit uitdraagt.
Het parfum is geïnspireerd op de mantra van Marc Jacobs: “Ik ben perfect zoals ik ben,” wat gesymboliseerd wordt door een tatoeage van het woord “perfect” op zijn pols. Net als zijn tatoeage gaat Perfect Marc Jacobs over het omarmen en uitdrukken van zijn ware ik.

Modern, helder, en vrouwelijk, Perfect is een onconventionele, maar harmonieuze clash van frisse bloemige en kalmerende gladde noten. De geur opent met sappige noten van rabarber en heldere narcis die een troostend hart van amandelmelk onthullen. De geur eindigt met een zachte droge ondertoon van cederhout en cashmeran.

PERFECT werd uitgebracht in 2020. De Parfumeur achter dit parfum is Domitille Michalon Bertier.

  • Topnoten zijn Rabarber en Narcis
  • Hartnoot is Amandelmelk
  • Basisnoten zijn Cashmeran en Ceder.

Zoals ik al eerder zei, het flesje vind ik echt heel mooi met al die frutseltjes eraan. Het detail onder aan de dop vind ik ook heel apart. Modern meets classic, zo een gevoel geeft het mij.

Het is een frisse maar ook wat zoete geur en ruikt in eerste instantie naar het parfum van Elie Saab waar ik het laatst over had. Alleen blijft, als ik ze mag vergelijken, de geur minder lang hangen en hij is iets minder indringend. Elie Saab vind ik zwaarder en zwoeler, ik denk dat PERFECT wat toegankelijker is voor meer mensen.

Lekker Geurtje! Marc Jacobs - PERFECT Eau de Parfum 13 marc jacobs Lekker Geurtje! Marc Jacobs - PERFECT Eau de Parfum

Wat is het verschil tussen een eau de parfum en een parfum?

Eau de parfum bevat een hogere concentratie van aromatische ingrediënten, rond de 15%. Hierdoor blijf je de geur langer ruiken. Dit is de meest voorkomende samenstelling. Parfum heeft de hoogste geurconcentratie, vaak zo’n 20% tot 40%.

Een geur goed beschrijven vind ik altijd lastig dus laat ik het hierbij. Ik denk dat je parfums toch altijd zelf moet ruiken en bij ieder ander ruikt het weer anders en wordt het ook anders ervaren.

Lekker Geurtje! Marc Jacobs - PERFECT Eau de Parfum 15 marc jacobs Lekker Geurtje! Marc Jacobs - PERFECT Eau de Parfum

Maar zeker blij mee, dit is zo een fles die je niet snel zal weggooien vanwege die geinige dop!

-bevat affiliate link-

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
1 maand geleden

Die dop ziet er inderdaad geweldig uit. Heel mooi! De geur ben ik benieuwd naar. Gelukkig vind je het een fijne geur ook al zit er rabarber in de topnoten, ik herinner me dat je daar niet zo’n fan van was 😊.

Rory
1 maand geleden

Daisy was heerlijk! Ik kreeg ooit voor mijn verjaardag van mijn schoonouders de ketting met ‘daisy’ met daarin een solid perfume. Ik heb dat bijna niet gebruikt (alleen als ketting) en zo zonde, want de geur was heerlijk. Dit parfum ken ik nog niet. Ik heb vaak een voorkeur voor een eau de parfum en ik houd zelf wel van zwaardere, zwoele geuren 😁

Ilona
Ilona
1 maand geleden

Prachtig flesje al ben ik niet zo van het bewaren van flesjes:-) Heb ooit wel eens een “Daisy” geur van Marc Jacobs gehad vond ‘m wel lekker maar heel snel “weg”. Zou de geur eerst “echt” willen ruiken want laatst de fout gemaakt door een geur op basis van de omschrijving op fragantica te kopen. Het lijkt mij wel echt een lente/zomergeur. Was gisteren even snel bij de Douglas in Nieuwegein maar daar hadden ze (nog) geen tester.
Fijne dag!

Petra
1 maand geleden

Oh wat ziet hij er leuk uit!! Ik ben benieuwd naar de geur, ik kan hun geurtjes wel altijd appreciëren!

bychristiana
1 maand geleden

Oh wat een zalig flesje inderdaad! Weet je dat ik nou echt nog nooit een geur van Marc Jacobs geroken heb?

Annette
1 maand geleden

Leuk flesje inderdaad. Ik heb in het verleden ook wel parfums van Marc Jacobs gehad, de daisy geuren vond ik ook altijd lekker. Deze is mij niet bekend, zal een snuffelen als ik bij een parfumerie ben.

chucky1012
chucky1012
1 maand geleden

Prachtige flacon….
Het lijkt me een heerlijke geur…
Deze zet ik op mijn wishlist

Xoxo