kerstengeltjes-1
Artikelen, Feestdagen, Gadgets, Kerst, Lifestyle

Let There Be Light! Kerstsfeer met deze geinige (b)engeltjes en kerstman…

Kerst met Lampen Online!

Ik hou van lichtjes zoals van kaarsjes en ik hou van lampen. In de straat waar ik woon ben ik zo een beetje de eerste die de verlichting ‘s avonds aan doet (en de gordijnen sluit ik ook vroeg in de winter). Dat donkere is niks voor mij. Lampenonline  zorgt ervoor dat dit een heel feestelijke en verlichte kerst wordt! Kijken jullie mee naar mijn zingende engeltjes en mijn vrolijke kerstman? HOHOHO! It’s almost christmas time!

kerstengeltjes-achterkant

 

Kerstboomverlichting moet ik nog gaan kopen. Bij de verhuizing hebben we onze oude trouwe kunstboom in de container gedumpt. De boom die als een echte boom helemaal uitgevallen was na zeker 6 jaar trouwe dienst. Inclusief de kapotte verlichting. Toen ik wat mocht uitzoeken op lampenonline.com twijfelde ik tussen lampjes voor onze nieuwe boom of iets totaal anders, iets grappigs. Ik ging voor het laatste…

Wat dachten jullie van deze 3 allerschattigst zingende engeltjes?

  • Kerstdecoratie 3 dansende en zingende engelen
  • Hoogte: 23cm,  breedte: 36cm
  • Op batterij (3xAA)

3-engeltjes

Het zijn lekkere grote poppen, ik had verwacht dat ze veel kleiner zouden zijn. Als je in het handje knijpt beginnen ze direct te zingen en ik moet zeggen dat het een best swingende uitvoering van Jingle Bells is. (Wat nog lekker lang in je hoofd blijft zitten daarna, hahaha)

kerstengeltjes

Handig, je kan ook direct de batterijen erbij bestellen. hoe vaak gebeurt het niet dat je iets thuis krijgt en dan nog op pad moet om batterijen te kopen?

Konstsmide 3114-000 dansende en zingende engelen kerstdecoratie binnen: €18,06

 

En wat vinden jullie van deze vrolijke kerstman?

kerstman raamhanger

 

En nu hoe hij er uit ziet met verlichting! HoHoHoHo!

 

kerstman-met-lampjes

Hij verlicht heel mooi, totaal anders dan een raamfiguur die wij vroeger hadden hangen.

Konstsmide 2851-000 raamfiguur kerstman 20 kerstverlichting binnen €11,88

  • Raamfiguur kerstman aan touw 20 heldere lampjes 230 V
  • Kleur kabel: wit
  • Aansluitsnoer lengte: 2,0mtr
  • Breedte: 25cm, hoogte: 45cm
  • Niet voor buiten te gebruiken.

 

Ik vind het leuk om met de kerst gewoon bizar veel lampjes, knusse kerst tafereeltjes en ander soort kerstgadgets neer te zetten.

De levering ging overigens heel vlot. Echt een mega doos werd er afgeleverd vol met vulmateriaal zodat het tijdens het transport niet kapot zou gaan. En er stond keurig “breekbaar” op.

Kerstverlichting nodig? Je kan via een handige zoekfunctie kiezen of je warmwit of koelwit licht prefereert, of rood, geel, paars, blauw, groen etc.

IJspegels. lichtgordijnen, ijsregen, lichtslangen, maar ook koppelbare kerstverlichting, led kaarsen en nog veel meer is er te krijgen.

Ik vind kerstverlichting altijd iets magisch hebben met de kerst en met mijn drie zingende (b)engeltjes wordt het vast een mooi kerstfeest dit jaar!

Hebben jullie al wat kerstdecoraties in huis gehaald?

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

17 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Annette
5 jaren geleden

Van de week naar de kerstmarkt geweest en daar wat bijenwas hangertjes gehaald en er staat een adventskalender op mij te wachten. Eindelijk mag van de week het eerste deurtje open 🙂

Marsha
5 jaren geleden

Oh wat super leuk zeg! Echt heel schattig hihi. Maar wat vinden je katten ervan? haha.

Mariska
5 jaren geleden

Ze zijn echt zoooo leuk! Ik heb een soort witte kerstballetjes die LED lampjes zijn, en nog een paar LED nep kaarsjes. Alleen zou ik na een tijd gek worden van dingen die geluid maken xD

YuSt
5 jaren geleden

Hihihi geweldig! Hier moeten ze nog even wachten. Maar die engeltjes zijn wel te cute!

Laura
5 jaren geleden

Vooral die kerstman vind ik prachtig!

Deb
5 jaren geleden

Die poppetjes zijn echt schattig! Ik denk dat mijn dochtertje die heel erg leuk zal vinden 😉 De Kerstman vind ik ook heel gaaf, die zou ook wat voor hier zijn. Ik heb van de week een hele luxe kerstbal of eigenlijk kerstgebakje gehaald van Vondels voor in de boom en verder hebben we nog wat uitbreidingen gehaald voor ons verlichte kerstdorpje die straks meer een ‘stad’ aan het worden is hihi.

Deb
5 jaren geleden
Reply to  BeautyByBabs

Ik had ook niet gedacht dat ik het zo leuk zou vinden ;-). Maar elk jaar hebben we weer een nieuw en groter plateau nodig hihi. We kopen de spulletjes ook altijd bij de Intratuin. Daar hebben ze dit jaar ook weer een mega grote Kerst stad met kabelbaan en schaatsbanen en kermissen. Ik kan het niet laten om iets mee te nemen als ik daar rond deze tijd ben hihi.

Elana
5 jaren geleden

Ah die poppetjes, wat schattig zeg!

Jouvence
5 jaren geleden

Haha wat leuk! Dat filmpje ook 🙂

Melike
5 jaren geleden

Hahahaha wat een leuke popjes. Ik vind ze echt geweldig. Wat zal je huis er gezellig uitzien! En ook goed om te lezen dat ze het zo goed verpakken!

Charel
5 jaren geleden

Heel schattig! Ik ga volgende week mijn kamer kerstig maken kan niet wachten hihi!