beMineral lippotloden
Artikelen, Make-up

Lippen prominent in de spotlights met beMineral

Persbericht

Je lippen perfect omlijsten en in één beweging van een stralende en lang houdende kleurglans voorzien? Het kan met de nieuwe Lipliner Pencils en Lipstick Pencils van beMineral®! De gladde textuur van deze hoogwaardige lippotloden laat zich zacht en nauwkeurig aanbrengen. Dit zorgt niet alleen voor een prachtige kleur, maar verzorgt en hydrateert de lippen ook optimaal.

beMineral Lipliner Pencil en Lipstick Pencel Kit

Lippen prominent in de spotlights… Ontdek de nieuwe Lipstick Pencils, Lipliner  Pencils en beBeautiful Lips-Kits van beMineral® Je lippen perfect omlijsten en in één beweging van een stralende en lang houdende kleurglans voorzien? Het kan met de nieuwe Lipliner Pencils en Lipstick Pencils van beMineral®! De gladde textuur van deze hoogwaardige lippotloden laat zich zacht en nauwkeurig aanbrengen. Dit zorgt niet alleen voor een prachtige kleur, maar verzorgt en hydrateert de lippen ook optimaal.

Het Nederlandse, 100% zuivere minerale make-upmerk beMineral® staat voor ultiem professionele make-upresultaten en een ruim palet producten. De gewichtsloze formuleringen zijn 100% natuurlijk, heel gebruiksvriendelijk, blijven 24 uur perfect zitten en laten de huid volledig ademen.

Exclusieve formules en kleuren, verrijkt met natuurlijke ingrediënten

Bij de productie van de beMineral®-producten worden hoge eisen gesteld aan de kwaliteit van alle formules. Deze kwaliteit is ook vertaald in de nieuwe lijn met lippotloden. De nauwe samenwerking met de fabrikant zorgt ervoor, dat er op speciaal verzoek nieuwe, exclusieve formules en dito kleuren kunnen worden ontwikkeld. Dankzij voortdurend onderzoek en ontwikkeling is de fabriek van beMineral® in staat om hypoallergene producten te produceren, verrijkt met natuurlijke ingrediënten.  Romige lippotloden met rijke kleurpigmenten en verzorgende vitamine E beMineral Lipliner Pencil en Lipstick Pencil De nieuwe Lipstick Pencils van beMineral® zijn ontwikkeld met speciale aandacht voor de gezondheid van de huid. Deze royale lippotloden onderscheiden zich door hun romige en volle textuur, voorzien van rijke kleurpigmenten. De Lipstick Pencils zorgen voor een lange houdbaarheid. Ze zijn verrijkt met Vitamine E en zijn vrij van parabenen. Deze nieuwe lippotlodencollectie is om mee te beginnen verkrijgbaar in de volgende kleuren:  

 • Brazil:                                     Een matte, warme roestbruine tint
 • Bright Baby Pink:                   Glinsterend oudroze voor sprankelende lippen
 • Dusty Rose:                            Mat perzik, voor een fluweelzachte lip look
 • Coral Red:                              Glanzend rood, voor lippen om te zoenen
 • Bright Orange:                      Glanzend fel oranje, voor intens frisse en zomerse lippen

Bijpassende beMineral® Lipliner Pencils Om de lippen te omlijsten met een strak en nauwkeurig aan te brengen liplijntje dat langdurig blijft zitten, zijn er van beMineral® tevens nieuwe Lipliner Pencils. Deze hoogwaardige lippotloden zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren:

 • Adorable:              Mooi warm bruin, te gebruiken met Lipstick Jumbo Pencil Brazil
 • Romantic:             Mat roze, te gebruiken met Lipstick Jumbo Pencil Bright  Baby Pink, Dusty  Rose
 • Magenta:              Helder rood, te gebruiken met Lipstick Jumbo Pencil Coral  Red
 • Orange Matt:       Fel oranje, te gebruiken met Lipstick Jumbo Pencil Bright Orange

Stijlvolle beBeautiful Lips-Kits beMineral Lipliner Pencil en Lipstick Pencel Kit Naast de losse beMineral® Lipstick Pencils en Lipliner Pencils heeft beMineral® tevens nieuwe en complete beBeautiful Lips-Kits. Deze stijlvolle kitjes bestaan uit een beMineral® Lipstick Pencil, een bijpassende beMineral® Lipliner Pencil en een puntenslijper, welke verkrijgbaar zijn in de volgende kleurenkits:  

 • Brazil:                                   Lipstick Pencil Brazil en Lip Liner Pencil Adorable    
 • Bright Baby Pink:          Lipstick Pencil Bright Baby Pink en Lip Liner Pencil Romantic
 • Dusty Rose:                         Lipstick Pencil Dusty Rose en Lip Liner Pencil Romantic
 • Coral Red:                           Lipstick Pencil Coral Red en Lip Liner Pencil Magenta
 • Bright Orange:                Lipstick Pencil Bright Orange en Lip Liner Pencil Orange Matt

Distributie, verkoopprijzen & meer informatie: De minerale make-upproducten van beMineral® worden ontwikkeld en exclusief op de markt gebracht voor het bedrijf Beauty Injection uit Nieuwegein. Verkoopprijzen:

 • beMineral® Lipstick Pencils                         € 19,50/stuk
 • beMineral® Lipliner Pencils                         € 15,75/stuk
 • beMineral® beBeautiful Lips-Kits               € 32,50/stuk

De producten worden inmiddels verkocht bij meer dan 100 gespecialiseerde beMineral®-salons, verspreid door Nederland. Consumenten kunnen kijken op de website www.bemineral.nl voor meer informatie en gerichte verkoopadressen in de buurt.

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments