Makeup Revolution Brow Tint
Artikelen, Make-up, Reviews, Wenkbrauwen

Makeup Revolution Brow Tint Peel Off Gel Medium Brown – Review

Ik sta altijd open voor nieuwe wenkbrauwproducten, liefst iets wat blijvend is of zo lang mogelijk blijft zitten. Ik heb vaak geen geduld om mijn wenkbrauwen on fleek bij te tekenen dus deze Brow Tint van Makeup Revolution leek mij ideaal! Je brengt de gel aan, laat het 2 uurtjes zitten, je haalt het eraf en dan dagenlang plezier van mooie gedefinieerde wenkbrauwen? Werkt het?

Makeup Revolution Brow Tint

Ik ben altijd aan het tutten met die wenkbrauwen van mij. Dan weer een ander potlood of poedertje. Ik heb ze zelfs het een keer laten tatoeëren (eerst met naald en toen met mesjes), maar vond dat geen succes. Bij iemand die het “nog moest leren.” Ik vond het enorm pijnlijk en na een week was het alweer nauwelijks te zien.

Makeup Revolution Brow Tint Peel Off Gel Medium Brown - Review 7 brow tint Makeup Revolution Brow Tint Peel Off Gel Medium Brown - Review

Eng filmpje?

De Brow Tint Peel Off Gel van Makeup Revolution vond ik het proberen waard, al zag ik een keer een niet bepaald geruststellend filmpje van een meisje die de gel verwijderde en  haar wenkbrauwhaartjes waren plots ook verdwenen… Echt of nep? Een inferieur product gekocht of zo een filmpje om maar heel veel views te krijgen? Die zo lekker viral gaat? Of had ze het te lang erop laten zitten, was er een reactie door een ander product waardoor dat veroorzaakte?

Boozyshop

Ik zag deze Brow Tint toevallig in de nieuwsbrief van Boozyshop en ik kan mij gewoon niet voorstellen dat zij iets verkopen wat ook werkt als een ontharingsmiddel.

Makeup Revolution Brow Tint

Hoe werkt het?

Heel simpel. Het ziet eruit als een uit de kluiten gewassen eyeliner. Er zit een best stevig kwastje in en je brengt de Brow Tint gewoon aan op je wenkbrauwen. Ik smokkelde ook een beetje want ik trok het ietsje verder door, ook daar waar geen haartjes zitten. Je kan het ook opbrengen met je wenkbrauwkwastje, maar ik vind het bijbehorende kwastje perfect werken.

Makeup Revolution Brow Tint

Je laat het 2 uurtjes zitten en daarna pel je het er weer af. Easy peasy. Let op: Je loopt wel zo een 2 uur als een soort Groucho Marx rond, dus mocht er aangebeld worden dan heb je een heel strenge, donkere blik, hahaha!

Het zit een beetje in tussen een potlood/poeder en wenkbrauwverf in omdat het ook de huid mee kleurt.  En met douchen blijft het ook goed zitten, ongeveer een dag of 5 bij mij. Je ziet wel de kleur langzaam vervagen, maar dan is het een kwestie van opnieuw doen.

Ingredienten:

Aqua, Alcohol, Propylvinyl Alcohol, Dihydroxyacetone, Sodium Metabisulfite, Magnesium Stearate, Polysorbate 80, Hydroxyacetophenone, Hexanediol, Disodium Edta, Citric Acid, Ci 17200, Ci 42090, Ci 19140.

Super! Makkelijk om op te brengen, prima resultaat. Zo heb ik een paar dagen mijn wenkbrauwen weer op kleur en dat is een goede basis mocht je daarna nog je wenkbrauwen ook nog willen bijtekenen.

Heel blij mee, zeker de moeite waard om vaker te kopen wat mij betreft. En voor de prijs hoef ik het niet te laten!

Te koop bij Boozyshop €5,95

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Annette
3 jaren geleden

Ik ben blij dat ik ze niet hoef te kleuren 🙂 maar ziet er dik in orde uit

bychristiana
3 jaren geleden

Haha, nee, dat je dan opeens zonder wenkbrauwen zit kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn;-( Ik ken het filmpje trouwens zelf niet hoor, maar stiekem zou ik me dan toch ook afvragen of het gewoon écht een slecht (eng;-)) product is of dat het inderdaad in scene gezet is voor de views. Ik bedoel, ik verbaas me nergens meer over …Mooi resultaat, fijn dat dit product wel werkt en je je wenkies nog hebt;-)

Priscilla
3 jaren geleden

Wat een mooi resultaat zeg, dat ziet er goed uit!

chucky1012
chucky1012
3 jaren geleden

Mooi resultaat 👌

Jolanda
3 jaren geleden

Wat een mooi resultaat!!