Scholl #Feetie
Artikelen, Huidverzorging, Nieuws

Met Velvet Smooth zijn voeten klaar om gezien te worden!

Persbericht 21 juli 2014

Scholl geeft met #Feetie naam aan zomerse trend

Iedereen heeft in meer of mindere mate last van eelt. Scholl, al meer dan 100 jaar de expert op het gebied van voetverzorging, introduceert de Velvet Smooth Express Pedi. Met deze elektrische voetvijl met draaiende Micralumina-kop is harde huid en eelt in een oogwenk verwijderd en mogen je voeten weer gezien worden.

Scholl #Feetie

Scholl roept daarom de #Feetie in het leven, waarmee een naam wordt gegeven aan het delen van leuke zomerfoto’s van je voeten, met op de achtergrond een prachtig strand of uitzicht.

Professionele pedicure thuis

Met de Scholl Velvet Smooth Express Pedi haal je de pedicure bij jou in huis. De elektrische vijl is eenvoudig in gebruik en binnen enkele minuten zijn je voeten zijdezacht. De draaiende Micralumina-kop bestaat uit minuscule schurende deeltjes die in een oogwenk harde huid en eelt verwijderen. De Velvet Smooth heeft geen mesjes en is voorzien van een systeem dat de draaiende kop blokkeert zodra je te hard drukt.

Scholl Velvet Smooth Express Pedi is verkrijgbaar voor de consumentenadviesprijs van €39,99. Voor een optimaal resultaat dient de Micralumina-kop vervangen te worden na ongeveer 12 beurten. De navulverpakking bevat twee Micralumina-koppen en heeft een consumentenadviesprijs van €14,99.

Scholl #Feetie

Voeten #Feetie-proof

Op social media delen mensen in de zomer massaal foto’s van voeten op het strand, voor een prachtig uitzicht of aan het zwembad. Afgelopen jaar werden deze foto’s het vaakst gedeeld op Instagram.

Scholl roept een nieuwe hashtag in het leven om deze trend een naam te geven en de focus te verleggen van het prachtige uitzicht op de achtergrond van de foto, naar de verzorgde voeten die je vol trots kunt delen. Met #Feetie kunnen we deze zomer allemaal onze voetenfoto’s delen.

Testresultaten
Bijna alle 2.000 vrouwen die via Hettestpanel.nl de Scholl Velvet Smooth hebben getest zien duidelijk verschil voor en na gebruik. De voeten voelen zachter aan, vindt 97%. “Ik heb al veel geprobeerd en was dus sceptisch, maar dit is het eerste product dat echt goed werkt!”, zegt Lonneke (33 jaar).

Op een enkeling na vinden alle vrouwen de elektrische voetvijl van Scholl Velvet Smooth eenvoudig in gebruik. “Hij doet op een gemakkelijke manier iets waar ik vroeger veel geduld en kracht voor moest hebben”, zegt Willemijn (26 jaar). Voor gebruiksvriendelijkheid scoort de voetvijl dan ook een 9. Dat de rollerkop verwisselbaar is, vinden de vrouwen een ander groot pluspunt. 9 op de 10 vrouwen zou ook regelmatig een nieuwe rollerkop aanschaffen.

94% van de testers zou Scholl Velvet Smooth aanbevelen bij familie, vrienden en/of kennissen. Het resultaat is boven verwachting. “Ik had niet verwacht dat mijn voeten zo zacht zouden worden”, zegt Berna (57 jaar).

Over Scholl
Scholl is al ruim 100 jaar de expert op het gebied van voetverzorging. Het merk is vernoemd naar de oprichter van het bedrijf, dr. William Mathias Scholl. Zijn levensmissie was het verbeteren van de gezondheid, het comfort en welzijn van mensen via hun voeten. Het is het enige merk met een complete range voetverzorgingsproducten. De producten van Scholl bieden de oplossing voor verschillende voetproblemen. Met Velvet Smooth richt Scholl zich niet alleen op een probleem, maar ook op schoonheid.

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments