beautybybabs beauty favorieten 2017
Artikelen, Action, Action, Beauty Kitchen, Christian Faye, Concealer, Dr. Pierre Ricaud, Holland & Barrett, Interviews, Lipstick, Make-up, Merken, Nagels, Oogschaduw, Orange Creatives, The Make Up Spot, Universkin

Mijn Beauty Favorieten van 2017!

Mijn beauty favorieten van dit jaar! Dit vind ik altijd een van de meest leuke maar ook de meest lastige blogposts om te maken. In één jaar tijd komen zoveel mooie producten langs dat het moeilijk kiezen is welke in mijn toplijstje komen. Ik heb zeker meer favorieten dit jaar, maar ik moet gewoon een keus maken. Benieuwd welke het geworden zijn?

beauty favorieten 2017

 

Huidverzorging

 

 • Serum Universkin

Wat mij betreft de toekomst voor huidverzorging. Een op maat gemaakt serum, helemaal aangepast aan jouw huidbehoefte.

universkin pakket

Mijn review kan je hier teruglezen.

 

 • Resist Anti-Aging C15 Super Booster

Als ik ervan uit ga dat ik nogmaals het product wil gaan kopen is het deze fijne Vitamine C booster van Paula’s Choice. Ik ben nu bezig aan mijn tweede flesje en ik denk dat iemand die boven de 30 is eigenlijk deze drie anti-aging bommetjes  in huis moet hebben: Vitamine C, Niacinamide en Vitamine A (retinol) en natuurlijk een product met goede SPF factor.

Resist Anti-Aging C15 Super Boo

Mijn review van Resist Anti-Aging C15 Super Booster kan hier nog nalezen.

 

 • Vichy Mineral 89

Een super fijn product met hyaluronzuur.

vichy_mineral89_pack

 

Mijn review over Vichy kan je hier nog nalezen.

 

 • Natuurlijk Rooibos

rooibos verzorgingslijn

De toner was snel op, heerlijke toner! De face wash gebruik ik nog steeds. Zacht voor je huid!

 

 • Beauty Kitchen

 

beauty kitchen night halo potent sleep mask 10

Beauty Kitchen Abyssinian Oil Night Halo Potent Sleep Mask.

De geur is zalig en verheldert je teint. Met oprichtster Jo- Anne Chidley had ik het leukste interview, wat een spontane en eerlijke vrouw. (geen idee waarom er van die grote letters staan, het lukt mij niet om dit te corrigeren)

 

 

Make-up

 • Concealer Maybelline

Een heel fijne under eye concealer die mij niet direct 10 jaar ouder “maakt”!

Maybelline Instant Anti-Age Rewind Eraser - Light

 

 • “Foundation”

Handig! Met de make-up lightening drops van Catrice maak je heel gemakkelijk je foundation een tintje of paar tinten lichter.

catrice prime and fine lightening drops

 

 

 • Make- Up Studio Eyeshadows

Wat een geweldige pigmentatie! Daar heb je geen primer voor nodig!

collage make-up spot 1

Check mijn review van de eyeshadows van Make- Up Studio !

 

Eyeliner: Pro eyeliner gel Make-up Studio.

 

make-up-studio gel eyeliner dark-brown

Die gleed zo makkelijk over mijn huid, mooie kleur, goede pigmentatie!

 

 

 • Matte Lip Liquids- The Body Shop X House of Holland

Mooie matte lipsticks die mijn lippen niet uitdrogen en die lekker lang blijven zitten!

the body shop house of holland

 

 • Nagellak Dr. Pierre Ricaud

Een goede en mooie nagellak voor zo een klein prijsje. Ik vind ze prachtig!

dr pierre ricaud nailpolish

Mijn Beauty Favorieten van 2017! 18 beauty 2017 Mijn Beauty Favorieten van 2017!

Body

 

 • The Body Shop:

Kan bijna niet missen, deze body butters zijn The Bomb!!

body butters the body shop

 • Action: Body Scrub 

Gewoon te koop bij Action, prima body scrub , niks mis mee.

body scrub action

 

Haarverzorging

 

Voor het behoud van gekleurd haar en na deze behandeling zat mijn haar nog dagen prachtig! Echt een verwen behandeling.

haar na powermix behandeling

 

Parfum:

Dusita parfums: High end parfums en heel bijzonder!

dusita parfums bij annindriya

 

Mooiste sieraad

 • Kaya:

 

Ik draag deze ketting altijd, hij is minimalistisch en verfijnd, heel mooi met de Lapis Lazuli steen !

 

kaya-sieraden

Dat werd toch nog een flinke lijst. Het blijft lastig kiezen, er zijn zoveel goede en leuke producten. Ik ben vast wat vergeten…

Op naar 2018 en kijken welke producten dan mijn hart zullen stelen!

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Aileen
4 jaren geleden

Wat leuk om dit artikel te lezen. Ik kende die foundation van Catrice helemaal niet, het lijkt mij super handig.

priscilla
4 jaren geleden

Toevallig staat die van mij vandaag ook online dus ik vind dit natuurlijk geweldig om te zien! De Rooibos producten zijn ook een heel groot favoriet bij mij en dan vooral de toner. Fijne producten allemaal 🙂

Lotje
4 jaren geleden

Wat een mooie producten allemaal! Ik vind de Mineral 89 van Vichy ook heel fijn! X

Wendy
Wendy
4 jaren geleden

Een mlijstje met fijne producten. Sommige ken ik alleen van jouw artikel.
De nagellak vind ik zo mooi, ben m al een paar keer bij bloggers tegen gekomen. Ik vind ze geweldig.

Deb
4 jaren geleden

Wat een mooie lijst! Normaal gesproken loop ik niet echt warm voor Paula’s choice. Ik vind dat het merk zich natuurlijker en dus beter voordoet dan het is. Daar kom ik elke keer achter wanneer ik dan de ingrediëntenlijstjes bekijk, die stellen me vaak teleur. Maar als jij zegt dat de Vitamine C booster echt een aanrader is dan geloof ik je. Ik ga nogmaals kijken op de site en duimen dat de ingrediëntenlijst ok is. Beautykitchen vind ik ook een geweldig merk, heb ik toch wel dankzij jou ontdekt 😉 mag best even gezegd worden. Dit merk is echt… Lees verder »

Sonja
4 jaren geleden

Oh ja de BeautyKitchen is hier ook favoriet! Ik ben erg ‘zunnig’ op mijn potje!
Ik hou van de eerlijke producten, zonder de poespas!

Annette
4 jaren geleden

De Vichy 89 vind ik ook echt top, ben aan mijn tweede fles bezig 🙂 ik moet nodig eens aan mijn lijstje gaan werken van de best of…

Rory
4 jaren geleden

Die booster lijkt mij super interessant! Ik heb nog een booster van Vichy om te testen, maar ik wacht even af tot mijn huidje wat rustiger is. Mineral 89 is fantastisch. Ik begin al aan mijn tweede flacon. Schoonmoeder vindt het haar huid juist droog en trekkerig maken (maar zij is net 68) en dat ervaar ik zelf juist niet. Heerlijk product.

Natascha - BeautyOpinie
4 jaren geleden

Die Mineral 89 staat ook in mijn lijstje haha. Mooie producten Babs, die concealer wil ik ook nog een keer proberen. Die review van je is me echt bijgebleven.

bychristiana
4 jaren geleden

Ah favorieten lijstjes vind ik altijd leuk, een aantal reviews van jouw favorieten kan ik me ook nog wel herinneren. Zelf ben ik vooral benieuwd naar die under eye concealer en de butters en matte lip liquids van The body shop gebruik ik zelf ook graag. De rode nagellak van Pierre Ricaud vind ik prachtig, net als de ketting.