vintage_babs_tutorial
Artikelen, Make-up, Over mij, Video's

Mijn eerste video! Een make-up tutorial, but something completely different!

Een vintage make-up tutorial…

Okeetjes, ik moest er ook eens aan geloven. Een filmpje. Een YouTube video. Heel eng…

Ik heb wel eens eerder aangegeven dat ik niet graag naar mijzelf kijk op bewegend beeld. Wat mij precies tegenhoud, ik weet het niet. Ook als ik mijn stem hoor, vind ik dat raar klinken. En dat is normaal. Anderen horen jouw stem ook zoals het is, voor jezelf klinkt dat gewoon anders.

Dus koos ik voor een tussenweg. En degenen die mij een beetje kennen; ik zoek altijd een beetje een andere twist. Kijk bijvoorbeeld maar eens mijn OOTD’s.

vintage_babs_tutorial

Niet bepaald de poses die je meestal ziet, toch? Zoals in een straat, alsof je toevallig voorbijloopt en een shotje maakt. Kijk maar hoe ik chique ga vissen, hoe ik gekleed ben als ik ‘naar de kerk ga’ en  de dresscode voor proper picknicken

Het filmpje is in één keer opgenomen, je ziet mij halverwege in de lach schieten omdat ik vergeet om iets neerwaarts te doen. Nee, Babs doet het upwards… Ach, wat maakt het uit. Het gaat om de fun. En alles nogmaals over doen, niks voor mij. Ik hoef er geen Oscar voor te krijgen, hahaha.

Nou, daar gaat ie dan! Mijn eerste… en misschien enige ‘echte’ filmpje van mijzelf op BeautyByBabs. Een filmpje met een vette knipoog 😉

 

 

handtekening Babs

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Desiree
7 jaren geleden

Hoi Babs, Wat een verrassing! Super origineel gedaan. Hoe krijg je het bedacht. Erg leuk en dapper. ~Desiree

Annette - Ann Ages Gracefully

Echt superleuk gedaan Babs, Kudos!

Ceetje
7 jaren geleden

Hahahaha echt super Babs!!!! En je huid ziet er trouwens echt nog steeds top uit!

Debbie
7 jaren geleden

Hahaha,leuk. En creatief zeg! Alleen een beetje te lang voor mijn smaak, heb stukken doorgespoeld.

chucky1012
7 jaren geleden

Zo een leuke video en heel apart 😉

Hennie
7 jaren geleden

HAHAHA! Prachtig. Erg leuk gedaan.
Nog nooit iemand zo mooi ‘downwards’ zien stroken! 😉