Artikelen, Blogtips, Over mij

Mijn Favoriete Blogs- Collega Bloggers in het zonnetje!

Het wordt tijd dat ik mijn favoriete bloggers eens in het zonnetje ga zetten..

Ik heb een vast rijtje van bloggers die ik volg. En het worden er steeds meer. Deze bloggers volg ik omdat ik ze leuke artikelen schrijven, goede tips hebben (ja, naar die DM drogist moet ik toch echt een keertje!) , maar vooral omdat ik ze ook sympathiek overkomen. En dat is belangrijk.

Héél soms lees ik een blogpost van de Big 3 ofwel de grote , bekendere beautybloggers, maar dat is sporadisch.

Ik zal vertellen welke blogs ik dit jaar heb gevolgd en ontdekt heb…

 

Ann Ages Gracefully

Ik ‘ken’ Anette volgens mij al vanaf dat zij begon met bloggen. Ik genoot van haar verhaal hoe zij haar ouders in Turkije ging verrassen, vond het zelf ook spannend. Dit soort initiatieven, daar hou ik zelf ook van. Door haar wil ik steeds afreizen naar Duitsland, naar de DM drogist. Wat scheelt dat met de Hollandse prijzen!

Fijne reviews, heel eerlijk, en ook haar reviews van de boeken die zijn leest zijn de moeite waard!

Debbie Schrijft

Debbie ken ik al een tijdje. Samen zijn wij naar de Fashion Week geweest en dat was reuze gezellig. Debbie schrijft over van alles. Haar liefde voor Zweden is groot. Het is ook een prachtig land, helemaal mee eens.

Debbie is heel creatief, ze ontwerpt leuke wallpapers voor je smartphone en Dan is het Zondag is een van mijn favoriete items. Leuk dat ze ook beauty reviews maakt als ze wat gekocht heb. Vooral die van Shiseido vond ik interessant, een merk waar je eigenlijk veel te weinig over leest.

Haar recept van Limburgs Zuurvlees is volgens mij (maar dat kan ik fout hebben) het eerste wat ik bij Debbie las. Debbie is ook iemand die je direct probeert te helpen als je een WordPress vraag hebt of ergens niet uitkomt.

Kijk, that’s the spirit! (ik ben ook iemand die altijd probeert te helpen, indien mogelijk).

Choose Beautiful

Jaepiebel is een Thaise beauty, die over beauty en over zichzelf schrijft. Ik vind haar openhartig, en als ze een reactie achterlaat op andere blogs, is dat nooit in (maar) 3 woorden. Je kan zien dat zij echt je blog leest en niet alleen de tekst scant. Ik geef het toe, er zijn blogs die ik zelf heel snel scan, dus vind ik het bewonderenswaardig dat zij de tijd ervoor neemt.

Heel Gewoon Dagelijks

Petra woont in Utrecht en hey… ik hou van Utrecht. Toen ik het artikel las van haar avonturen in het Huis van Sinterklaas samen met Smurfje, was ik verkocht. Ik vond het zo geinig gescheven!

Petra is ook dol op make-up en maakt weleens een omzwerving. De stad in voor iets totaal anders, maar een geheimzinnige magneet trekt haar soms het Kruidvat in. The Force, the Force!

Een grand dame die prachtige nailart maakt. Ja, zij schrijft heerlijk, ik kijk altijd uit naar haar nieuwe blogpost! En zij houdt heel veel van roze, hoe leuk is dat?

Miss Sentinelli

Astrid kwam ik tegen op het persevent van Carmen. Soms klikt het direct met een persoon en zo was dat bij haar ook. Ik vind haar lekker zichzelf zonder al te veel opsmuk. Dat klinkt misschien heel raar, maar ik voel mijzelf net Kabouter Plop op een event als er allemaal van die uber fashionable meisjes rondlopen. Toen ik in de stoel zat en mijn haar werd in de krul gezet, maakt zij foto’s, die zij mij later toestuurde. Kijk, dat vind ik lief. Elkaar een beetje helpen!

Over haar foto’s gesproken, zij fotografeert verlaten panden. Ik had daar nooit van gehoord maar echt…dat is zo gaaf! En de foto’s? Om van te smullen.

 

BeautyOpinie

Natascha heeft een mooie blog die gewoon heel fijn weg leest. En dat zij, net als ik, van dierproefvrije producten houdt, dat vind ik zeker een pluspunt.

Haar foto’s zien er altijd dromerig uit, alles ziet er zacht, lief en aaibaar uit. Ik zou wel zo’n bril willen hebben met zo’n filter, dan ziet alles in huis er een stuk mooier uit.

Duidelijke conclusie aan het eind van de post, aanrader!

BeautySpots

Wie kent haar niet, Natascha is een echte professional als het over beauty gaat. Prachtige foto’s, duidelijke reviews en mijn hemel… die stash van haar, die wordt steeds groter en groter!

Respect hoe zij alles spot on bespreekt, en… ik heb een zwak voor honden. Ik ben dan ook dol op de foto’s van Benthe, haar sproeten schatje op 4 poten, haar maatje voor het leven. 🙂

Trendbubbles

Wil je echt alles weten over de nieuwe trends? Desiree houdt alles voor je bij. Een heuse trendwatcher!

Zij schrijft ook over andere websites waar je trends kan vinden. En de mannen komen ook aan bod zoals ” 9 leukste lifestyleblogs voor mannen“.

Mode, blogtips en interieurtrends en noem maar op, veel keus. Typisch NL vind ik heel creatief bedacht, aandacht voor Nederlandse producten. Je staat er van te kijken hoeveel mooie dingen er hier in ons kikkerlandje gemaakt worden.

Yust So Me

Via Sonja won ik kaartjes voor een Event in het zuiden des lands. Een superleuk event, en toevallig ook in de plaats (Veghel) waar ik zo een beetje kind aan huis werd vanwege mijn behandelingen bij de Huidacademie.

Sonja was gestopt met haar blog en heeft een doorstart (klinkt goed, hé) gemaakt via een ander kanaal. Ik ben daar heel blij mee, want haar liefde voor nagellak liet mijn niet onberoerd. Door het zien van al die prachtige lakjes en dito nagels om jaloers op te zijn, ben ik steeds meer aandacht aan mijn handen gaan besteden.

Tutje

Last but not least… Tutje.nl

Zij moet echt een boek gaan schrijven. Hilarisch, hysterisch, veel humor en high als ze weg is van een product en diep teleurgesteld als het helemaal niks is. Al hou je helemaal niet van make-up, dan is het nog leuk om te lezen en dat vind ik heel knap!

Beauty met een nuchtere kijk is zeker bij haar van toepassing. Make-up is bij haar ook echt fun!

 

Leukste nieuwkomer… Matte & Shimmer

Mariska knalt direct heel professioneel met haar blog. Dat vind ik zo knap. Als ik zelf terugkijk naar mijn eerste artikelen dan zag dat er best kneuterig uit…

Wat ik zo leuk vind is dat zij ook bruine ogen heeft en dat is superhandig als ze bijvoorbeeld een oogschaduw bespreekt. Hou je van glitter, dan ben je aan het goede adres. Hou je van mat, ook goed. Van haar gaan we vast nog meer horen!

 

Dit waren de blogs die ik het meeste volg. Het kan natuurlijk gebeuren dat ik wat posts mis en/of soms geen reactie achterlaat. Het hangt er een beetje vanaf hoeveel tijd ik heb en hoe ik in mijn vel zit.

Dames, bedankt voor al het leesplezier en bij deze: Zien wij elkaar volgend jaar weer. Ik denk het wel! Alvast…. Proost op een leuk nieuw blogjaar!

handtekening Babs

 

 

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Astrid
6 jaren geleden

Hey Babs,

Echt super lief dat ik in je lijstje sta 🙂 . Super bedankt! Ik vond het ook echt leuk om jou te ontmoeten die dag en ik volg jouw blog ook erg graag.
Een aantal van de andere bloggers kende ik nog niet, dus ga ik zeker een kijkje nemen :). Ik vind het altijd leuk om andere blogs te leren kennen hihi.

Liefs!

Desiree
6 jaren geleden

Lieve Babs,

Wat super leuk om in je lijst te staan. Een echt lief cadeau zo op de 1e dag in 2016. Het leuke is dat je me nog tips geeft ook. van andere blogs om te volgen. Voor 2016 wens ik jou alle goeds. Een goed voornemen is, om elkaar eens ‘in het echt’ te ontmoeten. Tijd voor het maken van een afspraak om elkaar beter te leren kennen. Dat zou ik geweldig vinden!

Annette
6 jaren geleden

Superlief Babs, echt een mooie lijst. De meeste van deze blogs volg ik ook, de rest ga ik zeker even bekijken.Op naar een mooi 2016.

Debbie
6 jaren geleden

Wat een leuk overzicht en wat lief dat je mij vermeldt! Een aantal van de andere blogs ken ik nog niet, dus die zal ik eens op mijn gemakje gaan bekijken. Fijne jaarwisseling! Misschien kunnen we komend jaar ook nog eens samen naar een event, wat Amsterdam Fashion Week was wel een toppertje he?!

Hennie - www.tutje.nl
6 jaren geleden

Oh dear. Vergeet ik Petra helemaal! Haar blog vind ik net een gezellige huiskamer. Waar je een kopje thee kunt drinken en je dagelijkse shit van je afvalt. Mooi mens. Prachtige ogen ook.

Hennie - www.tutje.nl
6 jaren geleden

Wat ongelooflijk lief en leuk dat je mij noemt. Maakt mijn dag. Echt waar. Er zitten leuke bloggers in je lijstje. Een paar volg ik inderdaad ook, Beautyspots is ook één van mijn grote favo’s, evenals Jeapiebel. Wat een leukerd is dat hè. Zo lief om te zien dat ze inderdaad ook echt alles leest en haar comment een complete samenvatting bevat. Vind haar karakter ook echt innemend! Annette volg ik nu ook een tijdje. Ik ben jaloers op haar wimpers. Als ze ze halveerde, waren ze nog steeds 10 cm langer dan die van mij. De rest ga ik… Lees verder »

Annette
6 jaren geleden

hahaha Hennie je bent te grappig. Ziet er vast raar uit als ik mijn wimpers ga kortwieken dus dat doe ik maar niet 😉

Natasja
6 jaren geleden

Aaaah wat leuk om in dit overzicht te staan Babs, ik voel me heel erg vereerd door je complimenten. Leuk, veel van de blogs die jij hier noemt, volg ik zelf ook dagelijks/wekelijks. Inclusief jou natuurlijk! Ik hoop je in het nieuwe jaar snel weer eens te zien.

Natascha
6 jaren geleden

Wat lief dat je mij noemt! Ik heb je het afgelopen jaar kort mogen ontmoeten en vond jou ook heel gezellig, bedankt voor je mooie woorden! Op naar 2016 🙂

jeapiebel
6 jaren geleden

P.S. BeautySpots, Ann Ages Gracefully en Matte & Shimmer verdienen zeker complimenten ! 😉

jeapiebel
6 jaren geleden

Wat een lief gebaar dat je alle blogs in het zonnetje hebt gezet. Op je lijst volg ik hier ook vier blogs. Al niet super lang, maar omdat ik blog zelf ook niet echt lang. Petra en tutje vind ik heerlijk om hun blog te lezen, omdat er humor in zit en ik krijg vaak een glimlach op mijn gezicht. Eerlijk is eerlijk ik bezoek graag 40 plus beauty blogs. 😉 Ik bewonder en geloof dat een vrouw mag tijd besteden aan beauty en zichzelf. Maakt niet uit welke leeftijd. Waarom ook weer niet. Ik wens jou een hele fijne… Lees verder »