Killian parfum- I Don't Need a Prince by my side to be a Princess (10)
Artikelen, Parfum, Reviews

Mijn Favoriete Parfum! Killian- I Don’t Need a Prince by my side to be a Princess!

Wat een geinige naam voor een parfum, vinden jullie ook niet? Kennen jullie het niche merk Killian? Killian was eerst alleen exclusief te koop bij o.a Skins en nu heeft Douglas het ook!  En wauw, ik ben helemaal verliefd op deze geuren! Wat zijn ze lekker! Ik heb mijzelf getrakteerd op zo een geur bommetje en ruik tegenwoordig naar marshmallows!

Killian- I Don't Need a Prince by my side to be a Princess (9)

Ik ging eigenlijk kijken voor een heel ander parfum bij Douglas. Lancôme Trésor Nuit leek mij heel lekker nadat ik daar een tijdje geleden een sample van had gehad. In ieder geval wilde ik mijzelf een lekker winters parfum cadeau doen, want die had ik nog niet. Voor de zomer heb ik Sun van Jill Sander waar ik heel blij mee ben. Een geur die andere mensen ook ruiken en herkennen. Ik vind het geen punt als mensen een parfum herkennen en benoemen, ik weet dan in ieder geval dat het lekker ruikt.

Bij Douglas wezen ze mij op de nieuwe lijn van niche merk Killian en ja, ik was direct verkocht.

Geurstrookjes

Ik kreeg eerst 2 geurstrookjes mee naar huis met 2 verschillende geuren van Killian. Plus een miniatuur versie. Het leuke was dat ik op het event van Care Cosmetics veel complimentjes kreeg toen ik dit parfum droeg. Dat ik zo lekker rook. Toen wist ik het zeker, dit is mijn parfum!

Killian- I Don't Need a Prince by my side to be a Princess (10)

I Don’t Need a Prince by my side to be a Princess of Let’s settle this argument like adults in the bedroom, naked…

Alleen was de keuze tussen “ I Don’t Need a Prince by my side to be a Princess” en “Let’s settle this argument like adults in the bedroom, naked” best lastig. In eerste instantie vond ik “Let’s settle this argument like adults in the bedroom, naked” het lekkerst ruiken maar op de geurstrip bleef de Princess versie het langst hangen. Nu moet je een parfum natuurlijk ook op je huid testen, wat ik ook kon doen met de sample die ik meekreeg.

 I Don’t Need a Prince by my side to be a Princess

  • Topnoot: Citroen
  • Hartnoot: Gember, groene thee, hedione, appel, jasmijn, perzik
  • Basisnoot: Marshmellow, benzoine en vanille

Het ruikt echt zalig! Zoet, ietwat poederig, en in eerste instantie vond ik het ook naar chocolade ruiken. Vanille is sowieso een ingredient waar ik altijd heel blij van word. Je moet hem gewoon gaan ruiken, het is best lastig uit te leggen hoe je deze geur ervaart!

Let’s settle this argument like adults in the bedroom, naked

  • Topnoten: Bergamot en citroen
  • Hartnoten: Vijgennektar, groene noten en hedione
  • Basisnoten: Ceder, vanille, orris (wortelextract), sandelhout, amberhout en viooltje

Deze “bedroom geur” staat op mijn verlanglijstje, die wil ik ook in de loop der tijd erbij hebben. Het eerste wat je ruikt is die heerlijke zoete geur van vijgen. En geloof mij, die is goddelijk!

Ik vind de flessen ook zo gaaf. De parfumfles zet je dus ondersteboven in de houder. Leuk met die maffe tekstjes  en prachtig afgewerkt. It’s all in the details, check de binnenkant eens hoe mooi met de sierlijke letter K van Killian.

Killian- I Don't Need a Prince by my side to be a Princess (2)

Killian eau de parfum 30ml/ €54 (ook verkrijgbaar in 50ml en 100ml) te koop bij Douglas.

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
bychristiana
3 jaren geleden

Ah, Sun van Jill Sander; daar heb ik goede herinneringen aan! Na mijn eindexamen werkte in een paar maanden in Frankrijk en toen droeg ik dagelijks die geur. Het was een van de tofste periodes uit mijn leven en altijd als ik die geur nu ruik, moet ik daar aan denken. Leuk is dat he, als mensen je complimentjes geven dat je zo lekker ruikt. Het lukte mij toentertijd niet om aanwezig te zijn bij dat event, anders had ik ook even aan je kunnen snuffelen;-)

Evelien
3 jaren geleden

Die eerste lijkt me het lekkerste qua geurnoten. Hmm, warme geurnoten, altijd welkom hier! 🙂 Leuk dat je er complimenten over kreeg. Dan is het inderdaad wel jóuw parfum! Ik ga deze eens onthouden als ik bij Douglas ben.

Deb
3 jaren geleden

Wat een prachtige flacon! Ziet eruit als een trofee. Heel mooi! Grappig dat jij ook viel voor La Nuit Trésor, maar uiteindelijk voor een andere geur bent gegaan. Misschien is het dan ook wel wat voor mij want ik heb zelf La Nuit Trésor en vind ém heerlijk, maar wel voor een avondje uit of voor de winter. Normaliter draag ik wat lichtere geuren. Dit lijk me zeker een interessante geur, ga ém binnenkort ff besnuffelen bij Douglas.

Mariska
3 jaren geleden

Ik heb wel een persbericht voorbij zien komen een tijdje geleden en de uitstraling alleen al vond ik al leuk. Ook iemand die ik op Facebook heb had laatst een bericht geplaatst over een van deze Killian geuren dat ze die zo lekker vond. Nu ben ik wel heel benieuwd!

Tessa
3 jaren geleden

Je hebt mij erg nieuwsgierig gemaakt. Als mijn verkoudheid over is, ga ik bij douglas langs

Natascha - Beautyopinie
Natascha - Beautyopinie
3 jaren geleden

Ik was één van die mensen die jou complimentjes gaf hahaha. Die geur vergeet ik niet snel, vond hem heerlijk!!!

Annette
3 jaren geleden

Nog nooit van gehoord maar ga zeker even ruiken als ik ze tegenkom want de noten spreken mij ook heel erg aan. Ik vind parfums lastig, er is maar weinig wat ik echt lekker vind.

chucky1012
3 jaren geleden

Wow…
Het ziet er prachtig uit.
Ik zal naar de parfumerie shop gaan om eraan te snuffelen…
Had net in de webshop gekeken van de winkel die dit verkoopt en zie zoveel moois van dit merk 😍

Een fijn weekend 😉