Mijn favoriete producten van Holland & Barrett (de Tuinen) plus DIY recept!

Het zal voor de oplettende lezer geen geheim zijn dat ik fan ben van Holland & Barrett. Misschien beter bekend als de Tuinen. Ik heb met regelmaat artikelen geschreven over onder andere Dr. Organic en Beauty Kitchen.

De Tuinen Skin Care

Vroeger dacht ik dat de Tuinen een winkel was waar ze geheimzinnige kruiden en spannende theesoorten verkochten.

Nu weet ik wel beter. Bij Holland & Barret kan iedereen terecht die fan is van natuurlijke, biologische huidverzorging, heerlijke doucheproducten, voedingssupplementen tot natuurlijke haarkleuring.

Om maar wat merken te noemen:

Een leuk recept voor jullie! De DIY scrub!

Je kan scrubs kant en klaar kopen maar het is ook leuk, simpel en heel voordelig om het zelf te maken! En nu het zonnetje zich weer laat zien, gaan wij ons voorbereiden op heerlijke zomerse dagen. Uit met die lange broeken, rokjes uit de kast!

Mijn favoriete producten van Holland & Barrett (de Tuinen) plus DIY recept! 2 holland Mijn favoriete producten van Holland & Barrett (de Tuinen) plus DIY recept!

Wat heb je ervoor nodig?

1- Zout of suiker. Ik heb de Pink & Pure Himalayan Salt van Beauty Kitchen gebruikt. (1kg/ €7,99)

2- Koffie(prut) Caffeine helpt om vetten af te breken en wordt vaak gebruikt in producten tegen wallen en cellulite.

3- Olijfolie of een andere olie naar wens. (argan, arnica, amandel, druivenpit, jojoba, pistache, lavendelolie)

4- Meng dit tot een glad geheel.

Ik heb er bewust geen hoeveelheden bij gezet. Je moet zelf experimenteren hoe je de scrub wilt hebben. Je kan kiezen voor een meer olierijke scrub, dan giet je er meer olie  bij.

diy koffiescrub

Masseer je lekker in met de scrub onder de douche, het verwijdert je dode huidcellen echt goed en de doucheruimte geurt ook nog heerlijk naar koffie!

Het is zeker de moeite waard om gebruik te maken van de kortingscodes van de Tuinen. Deze geven nu maar liefst €30 korting, zie Acties.nl . Voor kwaliteitsproducten betaal je gewoon iets meer, zo’n korting is dan altijd mooi meegenomen, toch?

Maken jullie wel eens zelf scrubs?

 

 

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Aileen
4 jaren geleden

Ik heb er zelf helaas geen geduld voor om DIY producten te maken. Vind het wel altijd leuk om bij anderen te zien maar heb zoveel scrub potjes liggen (kan mij slecht inhouden in de winkel haha) dat ik die toch eerst wil opmaken.

Deb
Deb
4 jaren geleden

Interessante DIY! Ik heb zelf nog nooit een scrub gemaakt..Maarre.. koffieprut, wordt dat niet een enorme bende onder de douche?

Sonja
4 jaren geleden

Hey ik heb die zak ook nog, nu kan ik er dus een scrub van bouwen!

Natascha
4 jaren geleden

Wat een leuke DIY Babs! Ik heb wel eens een lipscrub gemaakt maar meestal koop ik ze kant en klaar 🙂

Irene
4 jaren geleden

Wat een leuke DIY! Ik had vroeger dezelfde associatie met de Tuinen 😅

chucky1012
4 jaren geleden

Mooie producten en leuke DIY 😉

Fijn weekend Xoxo

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten