Paula's Choice lente
Artikelen, Lipstick, Make-up, Mascara, Oogschaduw

Mijn make-up met de lentekleuren van Paula’s Choice!

Je weet eigenlijk al dat het pareltjes zijn en ik mocht ze reviewen. De nieuwe lente make-up van Paula’s Choice zag er al prachtig uit op de foto’s en niets teveel gezegd: Toen ik het uitpakte zag ik al dat je hier geen miskoop aan zal hebben!

paula's choice makeup

 

Wat zat er in het pakket?

 • Paula’s Choice Blush It On Contour Palette
 • Paula’s Choice FANtastic Lash Mascara
 • Paula’s Choice Resist Anti-Aging Lipgloss SPF 40 in twee tinten, namelijk Clearshine en Sheer Pink

 

Paula’s Choice Blush It On Contour Palette

Het palette bevat zes sprankelende, natuurlijke kleuren om je teint te laten spreken. De zijdeachtige bronzer in het palet is perfect geschikt om je gezichtscontouren extra te benadrukken. De toegevoegde highlighter zorgt voor stralende accenten en een optisch liftend effect voor je oogopslag, wanneer je deze aanbrengt onder het hoogste punt van de wenkbrauwen.

paula's choice palette

De bovenste rij bevat de drie kleuren: Pearl, Delicate Coral, Peony

Op de onderste rij: Bronze,  Dusty Rose, en Soft Mauve.

palette paula's choice

Het kartonnen doosje is vederlicht met een klep waarin een spiegel zit.

De pigmentatie is heel goed. De highlighter heeft een shimmer. De rest van de kleuren zijn vrij mat, waar ik persoonlijk heel blij mee ben. Ik hou van silky, niet te glanzende tinten. Alle poeders uit het palette voelen zacht aan op mijn huid.

swatch paula's choice palette
Swatch van de kleuren op mijn sproetige onderarm…

Hoe kan ik alles beter laten zien dan op mijn gezicht?

De kleur Bronze breng ik zo subtiel mogelijk met een grote poederkwast aan op de zijkanten van mijn neus en laag op mijn wangen.

Wat hoger breng ik de blush aan.De kleuren meng ik een beetje, ik ben er nog niet over uit welke ik het mooist vind. Ze zijn allemaal mooi en blenden prachtig op de huid.

Op het hoogste punt van mijn wang en op de brug van mijn neus breng ik de highlighter (pearl) aan, en een streepje onder mijn mondhoeken, om een optische lift te ‘forceren’. Hangende mondhoeken, daar krijg je zo een chagrijnig hoofd van. 🙂

Waanzinnig, zo mooi.

Paula’s Choice FANtastic Lash Mascara

De nieuwe FANtastic Lash Mascara van Paula’s Choice is een langhoudende, wimperverlengende mascara, die de wimpers perfect van elkaar scheidt en ze vervolgens extra veel volume en lifting geeft. Dit zorgt voor een subliem waaiereffect. Dit alles zonder de vorming van klontjes, vegen of vlekken.

Het eerste wat mij direct opviel was hoe mooi deze mascara mijn wimpers separeert. Negen van de tien keer beland er wel een vlekje mascara op mijn wang of ooglid; dat gebeurde op miraculeuze wijze gewoon niet.

mascara paula's choice

 

De mascara voelt ook heel verzorgend aan. Ik vind het effect prachtig, wat vinden jullie?

Paula’s Choice Resist Anti-Aging Lipgloss SPF 40

Een handige tube. Dopje eraf en smeren. Met lipgloss, daar heb ik altijd een beetje ruzie mee. Mijn haar plakt aan mijn lippen en zowaar… deze lipgloss is niet sticky, maar voelt geweldig aan. Verzorgend, zacht en de kleur

De Sheer Pink is wat donkerder dan je zou verwachten als je de naam hoort. Rose is niet mijn kleur voor een lipstick, maar deze heeft een mooie natuurlijke en klassieke uitstraling.

Conclusie

Ben ik een beetje tè enthousiast? Nee, absoluut niet. Deze make-up van Paula’s Choice is gewoon top! Kwalitatief en een lust voor je oog. En hopelijk ook andermans ogen 🙂

Hiermee kan ik met gemak en plezier mijzelf opmaken. Make-up opbrengen schoot er de laatste tijd bij in. Nu heb ik er gewoon weer zin in. Poeder vond ik de laatste tijd ietwat droog op mijn huid aanvoelen, dus had ik een creamy blush gekocht. deze gaat even in de wacht. De blushers van het palette gaan er eerst aan geloven!

Wangen met een gezonde, frisse gloed, mascara die mijn ogen mooi omlijst en een niet plakkerige lipgloss met een hoog SPF gehalte. Wat wil een meisje nog meer?

 

Alle over deze prachtige lijn van Paula’s Choice kan je hier nog alles teruglezen.

 

 

9 gedachten over “Mijn make-up met de lentekleuren van Paula’s Choice!”

 1. Wat een ongelooflijk topspul. Maar ook zonder dat zie jij er belachelijk goed uit, gezien het feit dat je zeg maar geen 18 meer bent. Mooie vrouw!

  1. Jeetje Hennie, wat lief van je dat je dat zegt. Moet er gewoon van blozen. Zo zie ik mijzelf helemaal niet. Goede timing… had een beetje een soort van dip-momentje ( soms een beetje veel aan mijn hoofd, niet op mijn hoofd vandaag ;)) xxx

   1. Elk woord gemeend, hoor. Je bent 56. Mijn hemel. Ik zou ervoor tekenen om er zo uit te zien op mijn 43e. Wat nog 2 jaar duurt. Go figure.

    Fijn dat mijn woorden je dipje goed doen, maar ook zonder dipje: elk woord gemeend. Echt trots op jezelf zijn, Babsje. If you have it, flaunt it!

 2. Wauw, mooie producten zeg. Die kleuren staan je mooi. Ik ben de laatste tijd ook dol op blush. Die mascara heeft ook het soort borsteltje dat ik fijn vind.

 3. Oooh Babs, wat mooi! Ik ben ook zo fan van Paula’s Choice!
  Door verbouwing even alles op laag pitje qua beauty! Maar volgende week ben ik terug (gewassen en gestreken en helemaal weer in-to-beauty)

  1. Ik zie het, hahaha. Ik vind dat echt werkzame producten/merken in de spotlights mogen staan. Er zijn zoveel crèmes die de hemel beloven en gewoon niets voor je doen. Zo zonde. Succes met de verbouwing!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *