Mijn Nieuwe 14 Karaats Gouden Ketting van Isabel Bernard (met Parel!) 9 isabel bernard Mijn Nieuwe 14 Karaats Gouden Ketting van Isabel Bernard (met Parel!)
Artikelen, Fashion, Sieraden

Mijn Nieuwe 14 Karaats Gouden Ketting van Isabel Bernard (met Parel!)

Parels vind ik altijd zo chique staan, vind jij dat ook? Ik mocht een 14 karaats gouden sieraad van Isabel Bernard uitzoeken en daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Wat een prachtige collectie heeft Isabel Bernard! Ik had jullie al eerder verteld dat ik langzaam overstap van zilveren naar gouden accessoires. Toen ik deze prachtige collier met parel zag was ik direct verkocht. Tijdloos, elegant en wat mij betreft past het overal bij. Verder vertel ik jullie ook wat leuke interessante weetjes over parels. Wist je bijvoorbeeld hoe je kan voelen of je een authentieke echte parel in je handen hebt of een nep exemplaar? En dat het woord parel uit het Latijns komt (pirum) en “peer” betekent? Wat heeft een parel met een peer te maken?

Mijn Nieuwe 14 Karaats Gouden Ketting van Isabel Bernard (met Parel!) 11 isabel bernard Mijn Nieuwe 14 Karaats Gouden Ketting van Isabel Bernard (met Parel!)

Ga je voor goud of zilver?

Een tijdje geleden heb ik een blogpost geschreven hoe je kan zien wat de ondertoon van je huid is. Handig om te weten als op zoek bent naar een foundation. Ben je een warm type of juist een koel type? Een van de trucjes is dat je een gouden en zilveren sieraad op je huid legt en dan zie je in één oogopslag welke kleur je huid een mooie glow geeft.

Het is natuurlijk geen exacte wetenschap, je mag natuurlijk dragen wat je zelf het mooist vindt maar ik denk dat iedereen wel een voorkeur heeft. Zo kan een bepaalde kleur van je kleding je gezicht een mooie teint geven of juist niet. Sommige kleuren maken je huid heel bleek of grauw, vaak zie je dat zelf het best. Oranje maakt mij heel bleek dus die kleur vermijd ik altijd.

Ik vind mijzelf meer een koel type omdat ik dat bleke met sproeten van mijn Ierse moeder heb. En daarom koos ik altijd voor zilveren sieraden. Maar… mijn vader heeft Indonesisch bloed dus ben ik eigenlijk een beetje best of both worlds. Een neutraal type.

Mijn Nieuwe 14 Karaats Gouden Ketting van Isabel Bernard (met Parel!) 13 isabel bernard Mijn Nieuwe 14 Karaats Gouden Ketting van Isabel Bernard (met Parel!)

Ik was ook bewust op zoek naar een sieraad die ik dag en nacht kon dragen. Ik ben te lui (ik zeg het maar eerlijk) om iedere dag weer mijn sieraden in en om te doen. Met oorbellen durf ik het sowieso niet aan, die verlies ik geheid in bed of onder de douche. Een armband zou ik, mits hij verder prettig zit, ook dagelijks kunnen dragen. Prettig betekent voor mij dat ik hem niet voel rondom mijn pols; de laatste tijd lijkt mijn huid overgevoelig te zijn wat dat betreft. Ook de tailleband van jeans gaat mij na een halfuurtje al irriteren… Minimalistische sieraden vind ik gewoon veel aangenamer zitten!

Le Marais Anne Dore 14 karaat gouden collier zoetwaterparel

Maar terug naar het collier. Is hij niet prachtig! Hij komt uit de collectie Le Marais. Deze sieraden zijn geïnspireerd op één van de favoriete wijken van Isabel Bernard. Een plek met met vele klassieke architectuur en tijdloze boutiques.

Mijn Nieuwe 14 Karaats Gouden Ketting van Isabel Bernard (met Parel!) 15 isabel bernard Mijn Nieuwe 14 Karaats Gouden Ketting van Isabel Bernard (met Parel!)

De kracht ligt in de eenvoud

Alle 14 karaat gouden kettingen van Isabel Bernard zijn vrouwelijk, elegant en minimalistisch. Door het subtiele ontwerp laten de sieraden zich makkelijk met elkaar combineren. Gouden sieraden hoeven van mij niet groot te zijn, denk aan die grote schakelarmbanden en kettingen waarmee sommige rappers lopen. Iek… dan lijkt het eerder een investering aan goudwaarde wat je om je nek draagt dan dat het er fashionable uitziet. (Oké, voor rappers waarschijnlijk wel).

Mijn Nieuwe 14 Karaats Gouden Ketting van Isabel Bernard (met Parel!) 17 isabel bernard Mijn Nieuwe 14 Karaats Gouden Ketting van Isabel Bernard (met Parel!)

How pearls are made

In dit grappige en heel informatieve filmpje wordt uitgelegd hoe zout- en zoetwaterparels eigenlijk ontstaan. Wist je dat parels niet gevormd worden door zandkorrels? Ik had altijd begrepen dat ze uit minuscule zandkorrels bestonden. Het kan wel, maar dan moet er wel een bepaald beestje op zitten… Kijk maar naar het filmpje, harstikke interessant!

Met een vleugje “je ne sais quoi”

Als er iemand verstand heeft van stijl, dan is het de Parisienne wel. Bij Isabel Bernard kiezen ze voor tijdloze designs, zodat je je sieraden overal en altijd kunt dragen. Kijk eens bij de colliers, armbanden, ringen en oorbellen.

Mijn Nieuwe 14 Karaats Gouden Ketting van Isabel Bernard (met Parel!) 19 isabel bernard Mijn Nieuwe 14 Karaats Gouden Ketting van Isabel Bernard (met Parel!)

Hij zit ook zo fijn, je voelt nauwelijks dat je hem draagt. Ik ben er reuze blij mee!

Mijn Nieuwe 14 Karaats Gouden Ketting van Isabel Bernard (met Parel!) 21 isabel bernard Mijn Nieuwe 14 Karaats Gouden Ketting van Isabel Bernard (met Parel!)

Momenteel is het “The Season of Giving” en kan je voor jezelf of voor je lief met 20% korting ook zo een prachtig sieraad aanschaffen!

 

Vind jij parels ook zo een chique uitstraling hebben en draag jij zilveren of gouden sieraden?

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
rory
1 jaar geleden

Heel mooi Babs! Ziet er prachtig uit en staat je heel mooi!

Petra
1 jaar geleden

Wat een prachtig exemplaar!

Tessa
1 jaar geleden

Wat een prachtige ketting. Hij staat je prachtig! Zelf draag ik vooral zilveren sieraden. Heb twee paar parel oorbellen: een paar met witte parels en een paar met zwarte parels

Deb
1 jaar geleden

Wat een mooie ketting, staat je heel goed! Mooie foto van jou. Je ziet er prachtig uit. Ik houd ook van parels. Heb een paar pareloorbellen, zal die er weer eens bij pakken. Lang niet gedragen.

bychristiana
1 jaar geleden

Oh wat is hij mooi Babs, hij staat je ook zo goed! Ik draag ook graag parels, maar dan in mijn oren. Ik draag eigenlijk zelden kettingen, maar deze ga ik wel even onthouden, ik vind hem echt ZO mooi!

Annette
1 jaar geleden

heel subtiel, prachtig. Ik ben helemaal team zilver, heb jaren goud gedragen maar vind dat niet meer zo mooi bij mezelf dus helemaal op het zilver over gegaan 🙂

Ilona
Ilona
1 jaar geleden

Staat je prachtig 🙂

chucky1012
1 jaar geleden

Schitterend als de sterren aan de hemel….
Echt iets voor mij….
Mooie jewelz in de zeer overzichelijke webshop.
Ik begin ook van parels te houden.
Nu nog even iets moois uitzoeken….

Xoxo