Jilsen cowboylaarzen 10
Artikelen, Fashion, Reviews, Schoenen

Mijn Nieuwe Cowboylaarzen! These Boots are made for Walking!

Als er laarzen zijn die altijd lekker lopen dan zijn het wel cowboylaarzen. Een goede stevige en stoere hak, een brede schacht, ready om kilometers mee te maken! Ik liep vroeger op high heels of op cowboylaarzen. Wat dat betreft heb ik 2 kanten; ik hou van pumps met hoge hakken maar ik hou ook van een paar stoere cowboylaarzen!

Jilsen cowboylaarzen brede schacht0

Pasgeleden heb ik nog een paar enkellaarsjes gekocht. Hoge laarzen durf ik bij de schoenenwinkel vaak niet eens  meer te passen. Ik heb geen heel brede kuiten maar veel laarzen zijn zo strak gesneden dat ik ze echt niet dicht krijg. Confession: Ik heb wel eens een rits aan gort getrokken tijdens het passen… Het is net zoiets als een blouse in maat 44, groot genoeg zou je denken maar dan blijken de mouwen eerder op een maatje 34… Veel te smal gesneden en gemaakt voor dames met heel dunne armpjes.

Gelukkig zijn er webshops die begrijpen dat niet iedere vrouw gezegend is met een paar slanke kuiten die moeiteloos in iedere laars glijden.

Jilsen Cowboylaarzen (Daisy)

De hakhoogte van deze beauties is 5 cm en dat schijnt perfect te zijn voor je voeten en rug. Toen ik een bezoekje bracht bij de podoloog droeg ik ook een paar laarzen met dezelfde hakhoogte en volgens de behandelaar was die hoogte beter dan heel platte exemplaren.

De laars is zowel van binnen als van buiten van kalfsleer gemaakt met een rits over de gehele lengte voor een makkelijke instap.

Meten is weten

Wil je weten wat je kuitmaat is, dan kan je op de website van Jilsen heel handig je schoenmaat en omtrek van je kuit invoeren en dan wordt direct je kuitmaat berekent!

Basics, seizoen en de budgetline van Jilsen

Jilsen maakt ieder seizoen weer een prachtige collectie brede schacht laarzen. De collectie bestaat uit 3 lijnen: De basics, de seizoen modellen en de budgetline.

  • De basics zijn stijlvolle echt leren dameslaarzen welke volledig leer gevoerd zijn.
  • De seizoen modellen zijn uniek en worden dus ook niet bij geproduceerd. Elk seizoen zijn dit de meest modieuze modellen.
  • En de budgetline bestaat uit (wederom) zeer kwalitatieve dameslaarzen maar dan met een lekker warme textiele voering.

De gedachte die bij veel mensen speelt is dat brede schacht laarzen alleen bedoeld zijn voor vrouwen met grote voeten. Dit is echter niet juist. De laarzen met brede schacht zijn ook bedoeld voor vrouwen met bredere kuiten.

Cowboytje spelen…

Ik moest direct denken aan de game Red Dead Redemption 2 die Tom momenteel speelt . Geen paard in de buurt maar wel Marie, die mijn nieuwe boots bewondert!

Ik ben onwijs blij met mijn nieuwe cowboylaarzen! Hi-Haaaa!

Het is zeker de moeite is om eens te kijken op de website van Jilsen als je ook laarzen met een brede schacht zoekt, het zijn stuk voor stuk prachtige kwaliteitslaarzen, of je nu iets zoekt met een platte hak of een hogere hak, je slaagt er vast en zeker!

-deze producten heb ik gekregen-

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Mariska
3 jaren geleden

Oh die zijn leuk! Ik ben ook zo gek op cowboy laarzen. Op dit moment heb ik 2 paar Sendra laarzen, een paar enkel en een paar hogere. Niet echt cowboy laarzen maar wel western boots. Lopen als wolkjes en zo fijn!

Annette
3 jaren geleden

Heel tof, hier ga je jaren plezier van hebben. Goed gekozen Babs!

Tessa
3 jaren geleden

Stoere boots! Veel plezier er mee

Deb
3 jaren geleden

Mooie laarzen! Staan je ook super. Staan mooi onder een spijkerbroek, maar denk dat ze ook goed staan onder een rok. Had ik trouwens niet verwacht dat een podoloog zou zeggen dat je beter hakken (van 5cm lang) kunt dragen dan platte schoenen 😊.

Natascha - Beautyopinie
Natascha - Beautyopinie
3 jaren geleden

Wat een leuke laarzen Babs, ik vind ze ook helemaal bij je passen!

Bianca
3 jaren geleden

Wat een stoere laarzen! Veel plezier ermee 🙂

Petra
3 jaren geleden

Wat zijn ze mooi! En superleuke foto’s met je kat erbij 🙂

Rory
3 jaren geleden

Wow, mooie laarzen! Ik ben zelf ook dol op cowboylaarzen. Bij voorkeur met zo’n superschuine hak en een enorme punt aan de voorkant. Die van Sendra zijn perfect (maar ook flink aan de prijs). Ze staan je hartstikke leuk! Geen idee wat mijn kuitmaat is. Ooit een paar hele dure laarzen gewonnen waarbij je ook je kuitmaat aan moest geven (van Ted & Muffy uit mijn hoofd). Duurste laarzen ever (ben er ook erg zuinig op).

chucky1012
3 jaren geleden

Wauw rockabilly met jou stoere en hippe boots 😍 Ze zijn prachtig. Zulke leuke foto’s. Fijn dat Marie ze ook mooi vindt. Dank je voor deze tip. Ben al een halfjaar opzoek naar de perfecte cowboy boots. Omdat ik brede kuiten heb en een koukleum ben. Dus goed gevoerde schoenen en ook de boots daar neem ik heel graag langer de tijd voor om ernaar opzoek te kunnen gaan. Ben al de hele webshop aan het uitspitten…. Zie jou boots er niet. Ik zou er dolgraag een zwart paar van willen in de een schoenmaat waar zo moeilijk schoenen en… Lees verder »