color wow root
Artikelen, Haarverzorging, Reviews

Mijn versie van Color Wow Root Cover Up, werkt dat?

Een vriendin vroeg mij of ik de Color Wow Root Cover Up kende en zo ja, of dat werkte.

Ik had geen idee wat het was. Klaarblijkelijk was het op tv geweest bij RTL Boulevard. Dus mijn nieuwsgierigheid werd direct gewekt, want het is een soort poeder die grijze haren en uitgroei camoufleert. En mijn grijze sprieten (die krengen staan ook vaak recht overeind) komen massaal naar de oppervlakte.

color wow root

 

Geen grijze haren zonder direct weer je haar te verven. Dat spreekt mij wel aan.

Ik had zoiets dergelijks in een warenhuis in Barcelona gezien, maar dan was het een soort mascaraborstel die je door je (grijze) haar kon halen. Dat heb ik thuis met mijn eigen mascara geprobeerd, maar tja… mijn haar werd daar natuurlijk hard van. Niet fijn.

Wat is Root Cover Up precies?

Deze innovatieve mineraal poeder formule dekt direct donkere uitgroei in blond haar of haar met highlights. Ook wordt grijze uitgroei volledig gedekt.Het helpt uw kleur langer te behouden en is verkrijgbaar in 6 tinten

Bron: Skins Cosmetics

 

Laat ik het nu net niet in huis hebben en dan gaat mijn Willy Wortel brein aan het werk… Lampje!

Waarom probeer ik het niet met mijn BeYu wenkbrauwpoeder, die ik bij Douglas gekocht heb?

beyu wenkbrauwpoeder

Die blijft best goed zitten, al durf ik niet te zeggen of het een stortbui overleeft.

Test!

Met een brede platte foundation kwast heb ik één kant bedekt met het wenkbrauwpoeder. (op de foto rechts van mijn scheiding) Aan de andere kant heb ik de meest donkere kleur van het Catrice palet gebruikt. (Catrice Absolute Matt)

De laatste was te poederig en pakte niet zo goed als de wenkbrauwpoeder.

Zoals jullie op de foto’s zien is er wel een ienie mienie klein verschil tussen voor en na.

 

Conclusie:

Op zich werkt zo’n wenkbrauwpoeder redelijk, maar echt niet perfect. Ik vraag mij af of de echte Root Cover Up  uit dezelfde substantie bestaat.  (ik word steeds nieuwsgieriger, jammer dat Skins niet bij mij om de hoek zit)

Nadeel van mijn wenkbrauwpoeder is dat mijn haar direct ook stugger aanvoelt. Ik ben ook niet dol op droogshampoo’s. Balen, want ze zijn ideaal aan je haar meer “oemph”te geven. Meer stevigheid. Maar als ik een droogshampoo gebruik, weet ik dat ik niet aan mijn haar moet gaan zitten frutten. Ik ben nogal een type die een paar keer per dag even snel de haarborstel erdoorheen gooit…

Ik weet niet hoe je haar aanvoelt met de echte Color Wow Root Cover Up. Het is natuurlijk wel een handige tussenoplossing als je je haar even niet wilt verven.

Make-up voor je haar dus.

Ik ben benieuwd naar de reviews over dit  innovatieve product. Voelt je haar plakkerig of luchtig aan?

 Heeft iemand het  al uitgeprobeerd?

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Lorna
Lorna
9 maanden geleden

Hoi, wat ik heel goed vind werken is de forming colour mousse van Guhl. In meerdere tinten te verkrijgen, Bij Kruidvat vaak beetje onderaan bij de haarverf in de schappen. Ik gebuik het altijd op droog haar, laat het dan aan de lucht of met fohn opdrogen voor ik er met mijn handen doorheen ga en het voordeel is dat dit niet plakkerig of droog uitziend wordt zoals met die sprays gebeurt en wat ik echt vreselijk vind…

Ans
Ans
4 jaren geleden

Ik ben wel benieuwd waarom jij na het gebruik van droogshampoo niet aan je haren zou mogen zitten.

Annette - Ann Ages Gracefully

Ik zag het ook op tv maar zoals je op IG zag heb ik de boel net in de spoeling gegooid 🙂 Het lijkt me best een werkje om het aan te brengen? en hoe goed blijft het zitten idd of krijg ineens tijdens de lunch van je collega’s te horen: “wat heb jij nou op je hoofd” hahha Ik ben ook wel nieuwgierig.

chucky1012
chucky1012
6 jaren geleden

Inderdaad er is geen verschil te te zien.
Jammer dat dit niet is wat je ervan verwacht!

Zoë-Amber
6 jaren geleden

Persoonlijk denk ik niet dat een wenkbrauwpoeder en een product specifiek tegen grijze haren uit dezelfde substantie zal bestaan XD

En dan is het feit dat jouw Willie Wortel oplossing al een beetje helpt voor mij wel genoeg om te vermoeden dat het echte product wel eens heel handig kan zijn!