Artikelen, Bad & Douche

Mineral Care Spa Serene Body Scrub

Mineral Spa scrub

Mineral Care Spa Serene Body Scrub: Schat uit de Zee

Ik ben dol op Body Scrubs, eerst mijn huid lekker scrubben voordat ik een bodymilk of bodycrème aanbreng. Het is herfst, maar ik scrub het hele jaar door, zomer en winter. Net als ontharen. Het hoort gewoon bij mijn persoonlijke verzorging.

Deze Body scrub voelt als een scrub en crème in 1 product.

Ik heb uit deze lijn ook de Water Base Body Cream, maar na mijn lichaam gescrubd te hebben, is mijn huid al zo ongelooflijk zacht!

Over Mineral Care

Mineral Care Pure Dead Sea Experience brengt de weldadige eigenschappen van de grootste spa op aarde, de Dode Zee, en de zuiverste, aromatische essenties van de plantenwereld samen in kwalitatief hoogwaardige huidverzorgingsproducten.

Spa Serene brengt de Dode Zee bij u thuis. De weldadige eigenschappen van de grootste natuurlijke spa op aarde en de zuiverste, aromatische essenties van de plantenwereld komen samen in Spa Serene. Pure synergie tussen body en mind. Een unieke ervaring van wellness, Spa Serene geeft de huid haar zachtheid en soepelheid terug

De Dode Zee is al sinds de oudheid een  schatkamer vol gezondheid en schoonheid. Het water en modder uit de Dode Zee, rijk aan allerlei mineralen, worden al eeuwen geroemd. Deze unieke watermassa ligt op de Syrisch-Afrikaanse breuk, een geologisch verschijnsel dat in het verre verleden bij een enorme aardverschuiving is ontstaan. Vele oude oerlagen, rijk aan mineralen, kwamen bloot te liggen en er ontstonden zoutwater bronnen die een dal en een meer  vormden op 400 meter beneden de zeespiegel, dat we tegenwoordig kennen als de Dode Zee.

Spa Serene Green Tea Calm Body Scrub

Spa Serene Green Tea Calm Body Scrub  is een intensief verfrissende bodyscrub, verrijkt met Dode Zeemineralen en natuurlijk Groene thee-extract. Groene thee heeft krachtige antioxidant eigenschappen voor de huid, kalmeert en heeft een sprankelende geurbeleving.

De Dode Zeemineralen in deze tintelfrisse bodyscrub exfoliëren en detoxen de lichaamshuid, bevorderen de celvernieuwing, hydrateren en hebben een krachtige anti-aging werking.

Wat vind ik ervan?

Als je de scrub uit de pot haalt, voelt hij aan als een stevige bodybutter en in eerste instantie voel je geen scrubdeeltjes.; zodra ik mijn huid ermee insmeer lijkt alsof de zachte scrubdeeltjes daarna pas vrijkomen.

Hoe meer ik het inmasseer, hoe romiger en creamy hij wordt. het voelt alsof ik rijke crème opbreng, bijna jammer om hem af te spoelen. Na het afspoelen voelt mijn huid niet plakkerig aan, maar er zit een heerlijk beschermend en zacht laagje over mijn huid.

In principe heb je daarna geen bodymilk meer nodig, maar natuurlijk ga ik ook de Mineralcare water Base Body Cream (Orange Blossom Oil) testen 😉

Jullie zullen vast denken, is er dan echt geen minpuntje te bedenken? Nee, alles wat ik tot nu toe getest heb en nog aan het testen ben, zijn gewoon waanzinnig goede producten!

Ik vond dit filmpje op YouTube, van het kijken alleen al wordt je al heel ontspannen. Brings back memories.. ik heb bij mijn opleiding (zo’n 30 jaar geleden) bijna dezelfde lichaamsmassage geleerd.

Hier wordt de ook de Mineral scrub gebruikt… zalig! Jammer dat ik die mevrouw niet even tevoorschijn kan toveren… Ik spring nu onder de douche en ga zelf  heerlijk scrubben. Mijn eigen Spa in huis!

Voor meer informatie, klik hier voor de website en Mineral Care is dierproefvrij!

Prijs: €19,50  voor een pot van 300 ml.

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Ceetje
8 jaren geleden

Ziet er heerlijk uit zeg! Ik ken het merk eigenlijk helemaal niet….Ga zo ook maar weer even scrubben met de Rituals scrub. X Ceetje

Babs
Babs
8 jaren geleden
Reply to  Ceetje

Die is ook super, vooral de Hammam versie vind ik zalig!