Miss Perfect
Artikelen, Boekentips, Lifestyle

Miss Perfect is niet meer…

 Wie of wat was Miss Perfect?

AU… ontdek je zo’n leuk magazine, wacht je blijmoedig op de volgende editie… krijg je een email dat ze ermee stoppen. Jemig, was echt even van het padje. in dit blad stonden zoveel goede en 100% onafhankelijke reviews (ook geen advertenties dus)… ik verslond het echt, van voor naar achter en weer terug: Miss Perfect was echt Perfect. Miss Perfect   Je ziet veel magazines in de boekhandel verdwijnen en andere vullen de gaten weer op. Tja, wij lezen veel op internet, maar er gaat niets boven een mooi vormgegeven en informatief blad.

Informatief

Miss Perfect was vrolijk, overzichtelijk vormgegeven en heel informatief. Mascara’s tot aan frituurvet werd getest en bij elke review werd ook perfect uitgelegd hoe ze het getest hadden.

Ik  had spontaan een mailtje terug gestuurd dat ik het echt jammer vond… was al een paar keer naar de winkel geweest om te kijken of de nieuwe er lag. Maar zag hem niet in de schappen liggen.., Daarna kreeg ik mail terug: ik mocht mijn adresgegevens doorgeven en ze wilden mij de laatste Miss Perfect alsnog toesturen. Wat een service! Dat is een warme douche waard! Maar het blijft… ja, echt jammer…Miss Perfect

Eén Troost:

Als er in de Radar Plus een leuk artikel staat, ga ik die zeker kopen. Is absoluut een eerlijk en informatief blad en die leest ook lekker weg!

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Esmée
8 jaren geleden

Wat jammer dat zoiets dan weggaat, ik snap totaal wat je bedoelt, veel beter als al die advertorials in de huidige tijdschriften. Bijna niets meer in een tijdschrift bevat een eerlijk en uitgebreid oordeel. Net zoiets als je favoriete product dat je jaren gebruikt opeens niet meer in de winkels ligt, vreselijk. x